Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(MajaLi @ 2014 07 08, 12:22)
Man pasirode, kad ten buvo anksciau nurodyta jog reikalinga mokyklos baigimo pazyma, o dabar nebe, nors gal as ir neteisi  g.gif

Vat ir man kilo toks klausimas smile.gif Vakare einu i teorija, pasiklausiu jei nepamirsiu. Nors esu pasiryzus mokyklini laikyti smile.gif
Atsakyti
Vakar turejau vairavimo pamoka ir baisiai savim nusivyliau... Pirma karta pradejom aikstelej mokytis atbulom gyvatele ir sonini parkavima ir jie man tragiskai nesiseka... Nesuprantu, kodel instruktorius tik vakar juos pradejo mokyti- liko 3 vaziavimai po 1,5val, be sansu man juos ismokti, aisku teks imti papildomas pamokas.. Kita penktadieni laikau teorija regitroj, tikiuosi kad pavyks is pirmo karto ir galesiu su MB mieste vazineti, man ziauriai truksta praktikos, o jie vis papildomas pirksiu, bankrotas laukia doh.gif Vyras vakar ramino, kad nesvarbu, kiek kainuos, svarbu ismokciau, bet as taip blogai jauciuosi- tikra neveksla, kad per 21 val nieko doro neismokau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 07 08, 13:39)
Vakar turejau vairavimo pamoka ir baisiai savim nusivyliau... Pirma karta pradejom aikstelej mokytis atbulom gyvatele ir sonini parkavima ir jie man tragiskai nesiseka... Nesuprantu, kodel instruktorius tik vakar juos pradejo mokyti- liko 3 vaziavimai po 1,5val, be sansu man juos ismokti, aisku teks imti papildomas pamokas.. Kita penktadieni laikau teorija regitroj, tikiuosi kad pavyks is pirmo karto ir galesiu su MB mieste vazineti, man ziauriai truksta praktikos, o jie vis papildomas pirksiu, bankrotas laukia  doh.gif  Vyras vakar ramino, kad nesvarbu, kiek kainuos, svarbu ismokciau, bet as taip blogai jauciuosi- tikra neveksla, kad per 21 val nieko doro neismokau  doh.gif    verysad.gif

O ka man siulote tada daryti? Turejau 15 pamoku (30 val) + 3 val. nusipirkau uzsienyje (tai skaiciuokim 2 pamokos) + 9 papildomos ir cia dar ne pabaiga doh.gif As neturiu su kuo vazineti tai esu priversta pirkti pamokas papildomas, kad gauti vairavimo praktika. Mano nuomone geriau isleisti pinigus vairavimo pamokom ir ismokti gerai vairuoti, negu gauti teises ir pridaryti daugiau nuostolio su blogu vairavimu sau ar ne duok dieve kazkam kitam. Turiu keleta kolegiu kurios islaike vairavima tik is 7 o yra net is 9 karto! Ir nieko vairuoja dabar, uztat kiek praktikos iki teisiu gavimo turejo biggrin.gif Man tai kazkaip moraliskai sunkiau, tai stengiuosi save nuraminti, kad pinigus as uzsidirbsiu, o va nauju nervu ne unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 07 08, 14:00)
O ka man siulote tada daryti? Turejau 15 pamoku (30 val) + 3 val. nusipirkau uzsienyje (tai skaiciuokim 2 pamokos) + 9 papildomos ir cia dar ne pabaiga  doh.gif  As neturiu su kuo vazineti tai esu priversta pirkti pamokas papildomas, kad gauti vairavimo praktika. Mano nuomone geriau isleisti pinigus vairavimo pamokom ir ismokti gerai vairuoti, negu gauti teises ir pridaryti daugiau nuostolio su blogu vairavimu sau ar ne duok dieve kazkam kitam. Turiu keleta kolegiu kurios islaike vairavima tik is 7 o yra net is 9 karto! Ir nieko vairuoja dabar, uztat kiek praktikos iki teisiu gavimo turejo  biggrin.gif  Man tai kazkaip moraliskai sunkiau, tai stengiuosi save nuraminti, kad pinigus as uzsidirbsiu, o va nauju nervu ne  unsure.gif  smile.gif

Ne vien del pinigu mane siutas ima, o del to, kad kitiem laisvai pakanka tu pamoku ir nereikia jokiu papildomu, o man labai letai viskas einasi.. ax.gif Siaip visai sutinku su tavim- svarbiausia ismokti gerai vairuoti, pinigai uzdirbami
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 07 08, 14:47)
Ne vien del pinigu mane siutas ima, o del to, kad kitiem laisvai pakanka tu pamoku ir nereikia jokiu papildomu, o man labai letai viskas einasi..  ax.gif  Siaip visai sutinku su tavim- svarbiausia ismokti gerai vairuoti, pinigai uzdirbami

Na tokių kuriems užteko 30 val. vairavimo neturint vairavimo patirties ir nevairuojant su m raide papildomai su kažkuo aš manau tikrai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 07 08, 14:01)
Na tokių kuriems užteko 30 val. vairavimo neturint vairavimo patirties ir nevairuojant su m raide papildomai su kažkuo aš manau tikrai nedaug.

Ir man taip pasirodė, nes kiek pakalbu, tai dauguma tokių greitai pramokstančių nuo vaikystės buvo tėvų mokyti arba jau kurį laiką be teisių važinėja ax.gif Su MB (vairuojančiu nuo vaikystės) save palyginu, jam daugelis dalykų yra savaime suprantami, o aš darau viską apmąstydama, mažai kas man gaunasi automatiškai. Na nebent pikta ir bambanti važiuoju, tada net neužfiksuoju, kiek daug ir visai gerai pravažiuoju biggrin.gif
Atsakyti
As vakar teises gavau, siandien jau i darba su masina nulekiau bigsmile.gif thumbup.gif geeeras jausmas thumbup.gif cool.gif pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 07 08, 11:15)
Na dabar irgi nustebau, pries egzamina tikrinausi ar visus dokumentus turiu ir buvo reikalinga mokyklos baigimo pazyma, o dabar pasiziurejau Regitros puslapyje :
Atvykus laikyti praktikos egzamino, reikia pateikti:
        • Galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.
        • Vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą apie jo sveikatos būklės tinkamumą pageidaujamų kategorijų transporto priemonių vairavimui.
        • Sveikatos žinių pažymėjimą, kad asmuo išklausė pirmosios medicinos pagalbos nukentėjusiesiems suteikimo kursą.
        • Galiojantį vairuotojo pažymėjimą, jei anksčiau buvo išduotas.

Tai galbut tikrai nebereikalinga? Bet kadangi ja turiu tai man kaip ir nera skirtumo.

Vakar registravausi vairavimo egzaminui. Registracijos lape pas mane yra punktas -vairavimo mokymo kurso baigimo liudijimas. +visi 4 punktai ka jus paraset.
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 07 08, 15:32)
As vakar teises gavau, siandien jau i darba su masina nulekiau bigsmile.gif  thumbup.gif geeeras jausmas thumbup.gif  cool.gif pagaliau biggrin.gif

Super! Aš irgi svajoju pagaliau važiuoti į darba su mašina.
Per ankstesnius bandymus mokytis, man vairuoti būdavo baisu, o dabar, net jei neišeina , pridarau klaidu, noriu važiuoti toliau, mokytis, mokytis ir pagaliau važiuoti savarankiškai!
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 07 08, 20:20)
Super! Aš irgi svajoju pagaliau važiuoti į darba su mašina.
Per ankstesnius bandymus mokytis, man vairuoti būdavo baisu, o dabar, net jei neišeina , pridarau klaidu, noriu važiuoti toliau, mokytis, mokytis ir pagaliau važiuoti savarankiškai!

toks mokymasis pats geriausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 07 08, 15:32)
As vakar teises gavau, siandien jau i darba su masina nulekiau bigsmile.gif  thumbup.gif geeeras jausmas thumbup.gif  cool.gif pagaliau biggrin.gif

Sveikinu,

O va aš tik šeštadieni iki mamos į Kauną nuvažiavau o atgal jau nepasiūlė vyras. Tai toks jausmas kad teks ir man taupyti kapeikas savo mašiniukui, nes kitaip negausiu važiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 07 09, 09:42)
O va aš tik šeštadieni iki mamos į Kauną nuvažiavau o atgal jau nepasiūlė vyras. Tai toks jausmas kad teks ir man taupyti kapeikas savo mašiniukui, nes kitaip negausiu važiuoti  doh.gif

Argumentavo, kodėl?
Maniškis per pirmus mano vairavimus surūkydavo begalinį kiekį cigarečių ir labai gniaužydavo durų rankeną biggrin.gif Bet dabar jau ramiai važiuojam, aišku įtampa jaučiasi, bet sako, kad jau pasitiki manimi kaip vairuotoja ax.gif
Atsakyti