Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 27, 13:24)
Man tai boba uzkiso,mato,kad regitros masina tai kai dave per sona ir likau zioplio vietoj,susimeciau ir kritine. Tas jaudulys tai boze kaip koja kisa.
As mokinausi arv-auto. Ir kas juokingiausiai,kad gyvenu salia mokyklos,ir vos ne kasdien sutinku instruktorius,tai jis vis ziurini mane,kada pranesiu gera naujiena,tai taip nemalonu pasidaro,kad zmogus atidave viska ka galejo,ismokino vairuot,o as nesugebu islaikyt,geda jauciasi pries intruktoriu blush2.gif

pas mane panasi situacija buvo, reikejo persirikiuoti pries ziedine sankryza i pirma juosta, kad galeciau pasukti i desine, bet buvo sustojus viena masina su avarniais ir galvoju uz jos is karto persirikiuosiu nes toliau prasideda istisine juosta ir tik paskui pamaciau, kad uz jos stovi dar viena masina, kuri pradejo judeti doh.gif na ir ka stabdziau neperjungiau pavaros ir uzgesau, tik jau po visko sugalvojau, kad galejau apvaziuoti zieda ir vaziuoti kur buvo nurodyta. cia buvo mano paskutine klaida po kurios nebepasizymejo jau nei vienos, nes tada labai supykau ant saves kad tiek s primaliau per toki trumpa laika gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
as dabar kur einu pas instruktoriu papildomai mokintis, tai vat pries ji tikrai butu geda, gal net negeda o kazkoks nusivilimas butu jei neislaikyciau, nes zmogus matosi, kad atiduoda visas zinias bando visaip nuraminti ir psichologiskai paveikti, kad VISKAS BUS GERAI!
pirma karta kai susitikau su juo, tai sakau: man is pradziu reikia gero psichologo konsultacijos, o paskui jau gero instruktoriaus biggrin.gif tai jis paeme is daiktadezes istrauke korvalol lasiuku dezute ir sako va geriausias psichologas tavo lotuliukas.gif
man cia negerai gavosi, vyra issiunte i komandiruote 3 dienoms, tai nuplauke pasivazinejimai su juo. na nieko per paskutines pamokas reiks isivaizduoti kad einu i regitros egza ir vairuoti kaip tik begaliu geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 27, 14:37)
Bet jei tau uzkiso vistiek klaida kritine gavai? Del jaudulio tai joooooo... Juokdavaus is tu, kurie rankini uztrauke vaziuot megindavo, pati vakar taip nerejau isvaziuot  lotuliukas.gif  Ir nezinau, ka su juo daryti...

Taip,jei negali vaziuot sustok,praleisk,arba reikejo nuvaziuot tiesiai,aisku butu klaida,bet ne kritine.

As irgi uz savo instruktoriu duodu 10balu,nors pradzioj buvo visko,nesiseke su pavarom,kada mazinti reikia ir koki jungti,abu isejom i skirtingas puses susinervine,iki kito vaziavimo,tai jis dar pajuokaut gebedavo,kad nesipykstam ka,nu susitaikom ka? biggrin.gif
Ir i degaline kuro vaziavom piltis,mokino,ir i plovykla masina nusiplauti biggrin.gif labai atsidaves darbui,jokiu nesamoningu pokalbiu,bet vaziavimai be itampos.
Atsakyti
O kiek regitroj vairavimas kainuoja? Žiūrėjau kainas, bet nesupratau...

Va, man ir reikia geriau mokėt žemint pavaras. Bet jau važiuodama su mama pastebiu, kad pradedu žemint. Labai daug su mama važinėju... Šiandien nusipirkau dar pas savo instruktorių du važiavimus.

Tai pavyzdžiui, toka situacija. Važiuoji, matai priekyje važiuoja dviratinininkas, o linija ištisinė. Tai reikia sakyti, toliau negaliu važiuoti, nes priekyje dviratininas, o lenkti negaliu, nes ištisinė linija? Ar kaip? Ar tiesiog sustoti? Ar praneši ir jis tada leidžia apvažiuoti kliūtį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvy: 27 rugpjūčio 2014 - 14:40
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 27, 14:53)
Ir i degaline kuro vaziavom piltis,mokino,ir i plovykla masina nusiplauti biggrin.gif labai atsidaves darbui,jokiu nesamoningu pokalbiu,bet vaziavimai be itampos.

Gudrus instruktorius biggrin.gif Pamokos laiko saskaita ir kuro sau uzsipyle,ir masina mokine nuplove : biggrin.gif As irgi toki viena gudru zinau,kai D mokiausi-plovykloj masina plaudavom,jis langus,as kabina smile.gif atseit aiksteleje mokomes vazinet lotuliukas.gif Gera mokine uztat buvau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvy @ 2014 08 27, 15:40)
Tai pavyzdžiui, toka situacija. Važiuoji, matai priekyje važiuoja dviratinininkas, o linija ištisinė. Tai reikia sakyti, toliau negaliu važiuoti, nes priekyje dviratininas, o lenkti negaliu, nes ištisinė linija? Ar kaip? Ar tiesiog sustoti? Ar praneši ir jis tada leidžia apvažiuoti kliūtį?

Ket leidzia kirsti istisine linija jei tai neisvengiama-del avarines situacijos ar kliuties,ar pan...bet kaip i tai reaguos egzaminatorius-velnias zino...logiskai galvojant,reiketu vilktis paskui dviratininka (nes tai nera kliutis kelyje,jis tiesiog letai vaziuoja) kol baigsis istisine juosta ir tada lenkti...bet galima apie sia situacija garsiai pasvarstyti,kad egzaminatorius zinotu,kad zinai ket ir zinai kad negalima kirsti istisines.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 08 27, 17:13)
Gudrus instruktorius  biggrin.gif Pamokos laiko saskaita ir kuro sau uzsipyle,ir masina mokine nuplove : biggrin.gif  As irgi toki viena gudru zinau,kai D mokiausi-plovykloj masina plaudavom,jis langus,as kabina smile.gif atseit aiksteleje mokomes vazinet  lotuliukas.gif Gera mokine uztat buvau biggrin.gif

Cia paskutiniai vaziavimai buvo,ir as neploviau sedejau ant suoliuko ir apie regitros teorijos klausimus aiskinomes smile.gif o del degalines as nieko blogo nematau,kad parode kaip kura pilti,nes iki tol niekada nebuvau salia stovejus smile.gif patikslinu,jei kiti isnaudoja savo mokinius,manes buvo atsiklausta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesta123: 27 rugpjūčio 2014 - 16:22
Jo,nieko blogo,aisku,bet,kaip ten bebutu-visi tokie geri norai buvo labai gerai suderinti su asmeniniais smile.gif Deja,tokiu instruktoriu daug...i mokymo kursa,beje,neieina degalines ir plovyklos,ir kai tai daroma pamokos metu,tai ka as zinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 08 27, 17:31)
Jo,nieko blogo,aisku,bet,kaip ten bebutu-visi tokie geri norai buvo labai gerai suderinti su asmeniniais  smile.gif Deja,tokiu instruktoriu daug...i mokymo kursa,beje,neieina degalines ir plovyklos,ir kai tai daroma pamokos metu,tai ka as zinau... g.gif

Taip,gal ir nera mokymo kurse sito,bet as nieko blogo tame nematau,jei savo marsruta ta dien pravaziavau greiciau ir atsiklausus nusukti keliom minutem,man tikrai nekelia jokiu minciu ar kad manim naudojasi,gal,kad paprasciau ziuriu i viska,realiai pvz kada baigiasi mano vaziavimas,jau laukia kitas zmogus,tai suprantama kad teks kuro vaziuot uzsipilti su kazkuriuo mokiniu. Nesu tokia smulkmeniska,minutem neskaiciuoju pinigu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Cia turbut visom sratai atsisuka kokiai savaitei po neislaikymo regitroj.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tas laukimas .... zudantis verysad.gif
Panos : pirma kart kritau aikstelej, i miesta nevaziavau. Kazin kitas egzaminas vel kainuos 107 ? g.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, o gal tiksliau išsipasakot...bet nežinau ką ir bedaryt. Jau turėjau 9 pravažiavimus, bet kuo toliau tuo blogiau (na, bent taip instruktorius sako). Sako, kad visai netobulėju, per plačiai suku, kartais negražiai sankabą numetu. Ir šiaip nežinau, mąstau ar jau čia mano kaltė ar mane instruktorius išblaško rėkdamas, kad kažką darau blogai. Aišku, greičiausiai jis juk ir turi rėkt jei blogai darau, bet aš kažkaip iškart imu į galvą ir po to tik apie tai ir tegalvoju ir vėl nebesugebu susikaupt... Ir esu įsitikinus, kad man tų mokyklinių pravažiavimų tikrai neužteks ir turbūt eisiu pas kitą instruktorių tik nežinau, ar toliau stengtis su tuo pačiu ir tikėtis, kad daugiau praktikos padės ar iškart imt ir keist instruktorių? Kuo toliau tuo labiau iš viso prarandu viltį, kad išmoksiu vairuot...

Šiandien važiavom paskui regitros mašiniuką, tai mergaitė pasuko į kairę iš pirmos juostos vienpusiam, tai instruktorius sakė iškart kritinė ir neišlaikė. Gaila sad.gif
Papildyta:
QUOTE(v-inga @ 2014 08 27, 19:39)
Panos : pirma kart kritau aikstelej, i miesta nevaziavau. Kazin kitas egzaminas vel kainuos  107 ?  g.gif

Jei egzaminuojamasis neišlaiko praktikos egzamino egzaminuojant aikštelėje, VĮ „Regitra“ transporto priemonės naudojimo praktikos egzamino metu kainos dalis, mokama už egzaminavimą kelyje, grąžinama egzaminuojamajam arba įskaitoma į kito praktikos egzamino kainą.
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 08 27, 18:39)
Sveikos smile.gif
Cia turbut  visom sratai atsisuka kokiai savaitei po neislaikymo regitroj.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O tas laukimas .... zudantis  verysad.gif 
Panos : pirma kart kritau aikstelej, i miesta nevaziavau. Kazin kitas egzaminas vel kainuos  107 ?  g.gif

is pradziu is po ne islaikymo ir paskui pries pat laikyma tokia pati busena biggrin.gif jauciu kaip po truputi durneju stupid.gif biggrin.gif
ne, jei i miesta neisvaziavai tai kainuos maziau (bent jau taip buvo).
Papildyta:
QUOTE(akteja @ 2014 08 27, 19:59)
Norėjau paklaust, o gal tiksliau išsipasakot...bet nežinau ką ir bedaryt. Jau turėjau 9 pravažiavimus, bet kuo toliau tuo blogiau (na, bent taip instruktorius sako). Sako, kad visai netobulėju, per plačiai suku, kartais negražiai sankabą numetu. Ir šiaip nežinau, mąstau ar jau čia mano kaltė ar mane instruktorius išblaško rėkdamas, kad kažką darau blogai. Aišku, greičiausiai jis juk ir turi rėkt jei blogai darau, bet aš kažkaip iškart imu į galvą ir po to tik apie tai ir tegalvoju ir vėl nebesugebu susikaupt... Ir esu įsitikinus, kad man tų mokyklinių pravažiavimų tikrai neužteks ir turbūt eisiu pas kitą instruktorių tik nežinau, ar toliau stengtis su tuo pačiu ir tikėtis, kad daugiau praktikos padės ar iškart imt ir keist instruktorių? Kuo toliau tuo labiau iš viso prarandu viltį, kad išmoksiu vairuot...

Šiandien važiavom paskui regitros mašiniuką, tai mergaitė pasuko į kairę iš pirmos juostos vienpusiam, tai instruktorius sakė iškart kritinė ir neišlaikė. Gaila sad.gif
Papildyta:
Jei egzaminuojamasis neišlaiko praktikos egzamino egzaminuojant aikštelėje, VĮ „Regitra“ transporto priemonės naudojimo praktikos egzamino metu kainos dalis, mokama už egzaminavimą kelyje, grąžinama egzaminuojamajam arba įskaitoma į kito praktikos egzamino kainą.

o kodel nusprendei, kad ji TURI REKTI? ar nera kitokiu budu kaip pasakyti, kad kazka ne taip darai? as nzn nei pirmas instruktorius nei dabartinis nereke. pirmasis buvo toks pabambantis, bet tuom viskas ir pasibaigdavo (nlb jis stengdavosi paaiskinti ka ir ne taip darau), o dabartinis, tai viska nuosekliai pasako kas kaip ir kodel. taip, kad manau, kad tikrai cia ne tavo kalte. geriausias sprendimas butu keisti instruktoriu ir taupyti savo laika bei pinigus mirksiukas.gif
as panasia problema turiu rolleyes.gif tik as padarau kokia nesamone ir dar galvoju apie tai kokia 10min. tai instruktoriu bando ismusti ta negera iproti is galvos. sako padarei, tai padarei koncentruokis i tolimesni kelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shinshila84: 27 rugpjūčio 2014 - 20:36
QUOTE(shinshila84 @ 2014 08 27, 21:33)
o kodel nusprendei, kad ji TURI REKTI? ar nera kitokiu budu kaip pasakyti, kad kazka ne taip darai? as nzn nei pirmas instruktorius nei dabartinis nereke. pirmasis buvo toks pabambantis, bet tuom viskas ir pasibaigdavo (nlb jis stengdavosi paaiskinti ka ir ne taip darau), o dabartinis, tai viska nuosekliai pasako kas kaip ir kodel. taip, kad manau, kad tikrai cia ne tavo kalte. geriausias sprendimas butu keisti instruktoriu ir taupyti savo laika bei pinigus  mirksiukas.gif
as panasia problema turiu  rolleyes.gif  tik as padarau kokia nesamone ir dar galvoju apie tai kokia 10min. tai instruktoriu bando ismusti ta negera iproti is galvos. sako padarei, tai padarei koncentruokis i tolimesni kelia.

Na nežinau, tiesiog jis labai visada klausinėja pakeltu tonu "kodėl čia taip padarei? kodėl čia anaip? ką galvoji taip darydama?" ir tas labai išblaško, nes nu aš gi nespecialiai dabar tą sankabą numečiau.. Maniškis paaiškina tikrai gerai, pačioj pradžioj neturėjau jokių priekaištų, bet vat dabar, kai jau matyt turėčiau gerai važinėt pradėjo labai reikštis, kad netobulėju. Todėl ir galvoju, kad mano kaltė, juk aš turiu tobulėt, aš turiu vairuot...
Atsakyti
Akteja,gal tikrai pamegink pasiziureti kita instruktoriu,arba pasakyk jam,kad nesaukit,isblaskot mane. Pradzioj man buvo,vienas vienintelis kartas,kad susikirtom su instruktoriu,tada as irgi nenutylejau,maniskis nesauke,bet pasiule automata vairuot,na tada ir uzvire kraujas,tai isdesciau jam savo biggrin.gif sako gerai,supratau,pamirstam ka sakiau biggrin.gif
Tikrai jei neturi zmogus kantrybes graziai paaiskinti,nesvarbu,kad ir kelis kartus is eiles ta pati,gal tiesiog geriau tegul perleidzia kitam,kuris gal kitaip aiskins,parodys ir taip greit nenuvertins taves,tam ir mokinames,tam mokam nemazus pinigus kad ismokytu,o ne po 5vaziavimu pasakytu netobuleji,tikrai netikiu,kad visi po keliu vairavimu varineja kaip ilgus metus sedeje uz vairo..
Ir nebutinai komentarai,ar kitu atsiliepimai geri,neturi taves verstis blogai,kaip mano mokykloj sako,gal tiesiog bio laukai nesutampa biggrin.gif
Atsakyti