QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 27, 13:24)
Man tai boba uzkiso,mato,kad regitros masina tai kai dave per sona ir likau zioplio vietoj,susimeciau ir kritine. Tas jaudulys tai boze kaip koja kisa.
As mokinausi arv-auto. Ir kas juokingiausiai,kad gyvenu salia mokyklos,ir vos ne kasdien sutinku instruktorius,tai jis vis ziurini mane,kada pranesiu gera naujiena,tai taip nemalonu pasidaro,kad zmogus atidave viska ka galejo,ismokino vairuot,o as nesugebu islaikyt,geda jauciasi pries intruktoriu
As mokinausi arv-auto. Ir kas juokingiausiai,kad gyvenu salia mokyklos,ir vos ne kasdien sutinku instruktorius,tai jis vis ziurini mane,kada pranesiu gera naujiena,tai taip nemalonu pasidaro,kad zmogus atidave viska ka galejo,ismokino vairuot,o as nesugebu islaikyt,geda jauciasi pries intruktoriu

pas mane panasi situacija buvo, reikejo persirikiuoti pries ziedine sankryza i pirma juosta, kad galeciau pasukti i desine, bet buvo sustojus viena masina su avarniais ir galvoju uz jos is karto persirikiuosiu nes toliau prasideda istisine juosta ir tik paskui pamaciau, kad uz jos stovi dar viena masina, kuri pradejo judeti

as dabar kur einu pas instruktoriu papildomai mokintis, tai vat pries ji tikrai butu geda, gal net negeda o kazkoks nusivilimas butu jei neislaikyciau, nes zmogus matosi, kad atiduoda visas zinias bando visaip nuraminti ir psichologiskai paveikti, kad VISKAS BUS GERAI!
pirma karta kai susitikau su juo, tai sakau: man is pradziu reikia gero psichologo konsultacijos, o paskui jau gero instruktoriaus

man cia negerai gavosi, vyra issiunte i komandiruote 3 dienoms, tai nuplauke pasivazinejimai su juo. na nieko per paskutines pamokas reiks isivaizduoti kad einu i regitros egza ir vairuoti kaip tik begaliu geriau