Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 28, 14:08)
Puse buteliuko blink.gif  biggrin.gif uzmigsi bevaziuodama dar lotuliukas.gif

Gal ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 28, 15:01)
As kazkaip pries visus raminamuosius, geriamus pries egzamina. Isvakarese isgeriau rameval lasiuku, kad lengviau uzmigciau, bet is ryto- jokiu budu, tik kavos, kad prabusciau ir pavalgiau pusrycius, kad smegenine geriau veiktu  smile.gif beje, raminamieji slopina CNS, tai vargu, ar to reikia pries vairavima- kai kuriuose anotacijose vaistu net parasyta, kad atsargiai vartoti vairuojantiems. Toki sakini informaciniame lapelyje turi ir tas pats korvalol.

paziuresiu pagal savo busena kokia ji bus, nes jei tokia kokia buvo pries pirma pravaziavima regitroje, tai nzn ar net jie pades... nes sakau viska prisimenu kaip per sapna toks jaudulys buvo doh.gif
Atsakyti
Ačiū jums mergaitės už patarimus. Pabandysiu pakalbėti, jei nesusišnekėsim, keisiu.
Kalbant apie būdus nusiramint, tai aš prieš vairavimus kartais išgeriu rameval lašiukų, bet nelabai jaučiu, kad padėtų. Kai anksčiau gerdavau nuolatos, tai pastebėjau, kad labai mieguista būdavau, tai baisu kažkaip dabar nuolatos gert. Geriau manau kokią jogą padaryt prieš vairavimus ir taip atsipalaiduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 28, 16:01)
As kazkaip pries visus raminamuosius, geriamus pries egzamina. Isvakarese isgeriau rameval lasiuku, kad lengviau uzmigciau, bet is ryto- jokiu budu, tik kavos, kad prabusciau ir pavalgiau pusrycius, kad smegenine geriau veiktu  smile.gif beje, raminamieji slopina CNS, tai vargu, ar to reikia pries vairavima- kai kuriuose anotacijose vaistu net parasyta, kad atsargiai vartoti vairuojantiems. Toki sakini informaciniame lapelyje turi ir tas pats korvalol.

Butent drinks_cheers.gif Labai teisingai viskas pasakyta.Absoliuciai visi raminamieji veikia reakcija,ja letina,sunkina suvokima ir jo sparta-tam nebutina buti mieguistam,miegas gali ir neimti,o reakcija bus letesne. Is vakaro velerijonai ar kazkas panasaus,egzamino diena-nedarykit sau meskos paslaugos. Aplamai bet kokiu raminanciu prigerus uz vairo sesti negalima,pagal ket tai yra prilyginama girtumui (jei kartais paaisketu) ir atitinkamai ir baudziama,tai taip pat liecia ir vaistus nuo gripo,nuo migrenos ir visus kitus,kurie veikia reakcija (anotacijose paprastai buna perspejimas,kad pavartojus negalima vairuoti arba kad turi poveiki reakcijai).
Papildyta:
QUOTE(shinshila84 @ 2014 08 28, 14:56)
korvalolio lasu biggrin.gif instruktorius rekomendavo kaip psihologa juos man biggrin.gif sako ikalk kaip minimum puse buteliuko ir bus gerai smile.gif tai pirmadieni darysiu eksperimenta pries vaziavima su juo reiks gert ziuresiu koks poveikis bus  biggrin.gif

Parekomenduok savo instruktoriui pasiskaityti vaistu anotacija ir sudeti o paskui atidziau pasinagrineti ket (arba atvirksciai) doh.gif
Atsakyti
as dabar atsiverciau egzamino protokola, ir ziuriu, kad jie net uz sedynes nesureguliavima, uz veidrodelio nesureguliavima, vairo padeties nesureguliavima, atrama galvai, gali duoti po NK ohmy.gif
ir dar protokole pateiktu klausimu jis man uzdave tik viena, kita pats sugalvojo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshila84 @ 2014 08 28, 19:56)
as dabar atsiverciau egzamino protokola, ir ziuriu, kad jie net uz sedynes nesureguliavima, uz veidrodelio nesureguliavima, vairo padeties nesureguliavima, atrama galvai, gali duoti po NK  ohmy.gif
ir dar protokole pateiktu klausimu jis man uzdave tik viena, kita pats sugalvojo  g.gif  g.gif  g.gif

Tik dabar suzinojot ? g.gif
sedyne,vairas ,veidrodeliai, dirzas..... pirma ka reikia susireguliuot atsisedus i auto. Ir tik tada uzvest masina.Bent jau mum pastoviai kaldavo.
Atsakyti
QUOTE(shinshila84 @ 2014 08 28, 20:56)
as dabar atsiverciau egzamino protokola, ir ziuriu, kad jie net uz sedynes nesureguliavima, uz veidrodelio nesureguliavima, vairo padeties nesureguliavima, atrama galvai, gali duoti po NK  ohmy.gif
ir dar protokole pateiktu klausimu jis man uzdave tik viena, kita pats sugalvojo  g.gif  g.gif  g.gif

Kaip paziureti ta protokola,niekaip nerandu ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 08 28, 20:21)
Tik dabar suzinojot ?  g.gif
sedyne,vairas ,veidrodeliai, dirzas..... pirma ka reikia susireguliuot atsisedus i auto. Ir tik tada uzvest masina.Bent jau mum pastoviai kaldavo.

na veidrodeliai, sedyne aisku, bet tai, pvz galvos atrama g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 28, 20:35)
Kaip paziureti ta protokola,niekaip nerandu ax.gif  g.gif

regitros psl. eikite i vairuotoju portala. prisijunkite ten paskui uzsisakyti dokumenta, toliau uzsisakyti nauja dokumenta ir ten jau pasirinksite ka norite pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshila84 @ 2014 08 28, 22:59)
na veidrodeliai, sedyne aisku, bet tai, pvz galvos atrama  g.gif
Papildyta:
regitros psl. eikite i vairuotoju portala. prisijunkite ten paskui uzsisakyti dokumenta, toliau uzsisakyti nauja dokumenta ir ten jau pasirinksite ka norite pamatyti smile.gif

Aga viska ten darau taip,tik kazko nedapildau,nr kazkokio praso,pasigilinsiu dar tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 29, 08:28)
Aga viska ten darau taip,tik kazko nedapildau,nr kazkokio praso,pasigilinsiu dar tada smile.gif

Pirmiausia suformuok naują užsakymą apie tavo laikytus egzaminus, iš ten nukopijuosi protokolo nr ir įkėlus galėsi pažiūrėti smile.gif
Aš vakar jau išsianalizavau savo trumpo egzamino ataskaitą, nes kai paklausė, ar reikės man jos, sakiau, kad ne. Bet vis tiek cekava buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 08 29, 12:34)
Pirmiausia suformuok naują užsakymą apie tavo laikytus egzaminus, iš ten nukopijuosi protokolo nr ir įkėlus galėsi pažiūrėti smile.gif
Aš vakar jau išsianalizavau savo trumpo egzamino ataskaitą, nes kai paklausė, ar reikės man jos, sakiau, kad ne. Bet vis tiek cekava buvo smile.gif

O uzsakymo nr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 29, 12:29)
O uzsakymo nr? g.gif

Gal ten tas pats g.gif neturiu galimybės dabar prisijungti..
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 08 29, 13:56)
Gal ten tas pats g.gif neturiu galimybės dabar prisijungti..

Man nieko neismeta,nieko neranda,o ir to uzsakymo nr nezinau...?kaip is medzio iskritus jauciuos biggrin.gif
Atsakyti