Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

labas rytas,
na ka chebryte filmavimams jau po biski renkasi rolleyes.gif tikiuos 'iskeps'nebloga antra sezoniuka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man tik idomu ka jie rodys tame antrame sezone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 08 19, 08:43)
Man tik idomu ka jie rodys tame antrame sezone  g.gif

ka ka Chusiuko pradielkas turbut biggrin.gif siaip cia scenaristes jau turi mastyt. 'Karadaju iki' 3 sezono sumaste, tai kas joms cia ta antra sumastyt biggrin.gif
Atsakyti
Ka ka, gi Roma ir lemura biggrin.gif Ir kaip komisaras gaudys "zladiejus" noredamas Elif garbe apginti biggrin.gif
Na ir broli saunuoli, be abejo. O kur dar dedule mesininkas ir kita saldzioji porele su savo peripetijomis. O dar gi tetule kazkokia atskris is menulio.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 19, 10:07)
O dar gi tetule kazkokia atskris is menulio.

lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Tai va idomu ko daugiau bus ar lemuro ar detektyvo biggrin.gif Galetu Omerui dar kokia atsargine parupinti...

Rugseji reiks dar paskutine serija pakartot, kad startas geras butu biggrin.gif
Atsakyti
Na, pagaliau ir vėl bus kas žiūrėt....
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 08 19, 12:52)
Tai va idomu ko daugiau bus ar lemuro ar detektyvo  biggrin.gif  Galetu Omerui dar kokia atsargine parupinti...

Taigi bus, man atrodo, ta gyvate, pamirsau varda, Elif drauge geriausia.
Atsakyti
Kazin ar jis pasirasys tai gyvatei Bahar. Ai, man tai nereikia jokiu gyvaciu, jau Sibel pagerinta buvo, lai su Elif iki galo problemas issisprendzia. O ju tikrai kils, kai isaiskes, kas jos tevo zudikas, bet turbut cia gale bus. As irgi prasuksiu serijas rugseji, kad vel biska prisiminciau. Dabar reikia dabaigt, ka pradejau biggrin.gif
Atsakyti
Tai jis gal ir neprisileis ax.gif

Ka pradejai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 19, 20:12)
Tai jis gal ir neprisileis  ax.gif

Ka pradejai?  bigsmile.gif

ai i rimta toki kibau 140 seriju biggrin.gif "Бесценное время". Nzn, bet manau, kad nelabai tavo skonio, nes kazkada minejai, kad senesniu laiku nemegsti biggrin.gif ir aktoriai nelabai grazus, bet, mano nuomone, tikrai gerai atliekantys savo darba. Ir va jau 30 serija ziuriu ir nutiko taip, kad jie man jau visai simpatiski pasidare biggrin.gif Sakau su tais turkais stebuklai vyksta biggrin.gif uzburia jie mane kazkuom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu prasymuka 4u.gif jei kuri turit prieima i ta rusu foruma, gal galit ieit ir paziuret ar Jums KPA tema rodo. Nes man nuo vakar jos neberodo, kazin ar galejo ja kazkaip uzblokuot g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti