QUOTE(...Dream... @ 2014 07 31, 06:39)
Pacioj cikagoj mes negyvenam. O dabar isvis issikraustom toli. 2,5 val greitkeliais be kamsciu vaziuoti.
tolokai jus cia
Iki sunaus universiteto Indianos valstijoj nuo Cikagos greitkeliu atsieina 2.5 h kelio
bliamba, as kai cia dabar viena ir man tenka but "vyru", kuris viskuo pasirupins, pareina panika, kai rimtus sprendimus tenka vienai paciai priiminet... pasitart norisi, o maniskis toli...be to, kai pasakoju, kartais ne nesupranta, arba netiki, kokie cia reikalavimai ir t.t.
aplink vien amerikieciai... kartais jau pritrukstu zodziu bandydama jiems paaiskint ko man reikia, arba kodel bandau vienaip ar kitaip deliot sprendimus, o ne taip, kaip jie nuo gimimo dare...
su savim neissiveziau tiek pinigu, kad galeciau nemastydama stipriai isigyt automobili, susitvarkyt draudima ir kitus butinus mokejimus... lyg koks uzkeikimas NT pardavimas pakibes pusiaukely...
man arteja laikas, kai reikia paskutini TDS skiepa pasidaryt kita savaite... neturiu supratimo, kur kreiptis ir kiek kainuos...o dar pasirodo dukrai pries mokykla reikia butinai sveikatos pazyma padaryt, kadangi ji uzsirase i tinklinio komanda... zodziu, baime suriete mane, ar sugebesiu... nors zinau, kad neturiu kur detis... tik neleidziu sau praskyst, nors buna, kad gal paverkus pasidarytu lengviau