Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

QUOTE(Lona @ 2014 07 10, 16:03)
Sita as maciau, bet kurioj vietoj tu iskaitei, kad nepateksi? Kur ten ziuret pagal bylos nr? As to nesuprantu... Miskas mergos nu konkretus miskas as.. Aciu uz pagelba smile.gif Jei galima pacituokit pastraipa ir pazymekit ,kur ten ziuret.. Aciu.

esme yra tame, kad cia tik siu metu loterijos VB, tai negalima spresti, kad taip bus ir kitais metais, bet orientuotis galima, rugsejo menesiui numeriai isvis nepajudejo t.y. liko kaip ir rugpjuti 40.150 iki tokio numerio ir gauna interviu, ankstesniais metais paskutinius menesius buvo current, tai reiskia eina visi kas liko, aisku kiek liko vizu...tai vat kadangi mano nr. skiriasi nuo paskutinio 100, tai nezinau kaip bus....
Atsakyti
Sorry, kad dar kart perklausiu bet kur taip parasyta? Kurioj vietoj?
Papildyta:
Radau.
Atsakyti
4u.gif
na ka gi... laikas krautis daiktus (jau seniai buvo laikas, bet vis tempiau guma, nezinia del ko)... po 6 val isvykstam i Varsuva... ir ryt ties vidurnakciu turetume jau buti NYC ax.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 07 11, 19:00)
4u.gif
na ka gi... laikas krautis daiktus (jau seniai buvo laikas, bet vis tempiau guma, nezinia del ko)... po 6 val isvykstam i Varsuva... ir ryt ties vidurnakciu turetume jau buti NYC ax.gif

Sėkmės naujame gyvenimo etape visai šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 07 11, 19:00)
4u.gif

Sekmes ir laukiam tolimesniu pasakojimu, kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif labos

Vakar buvau SSN centre, pridaviau paraiškas už save ir dukrą dėl SS cards, sakė 5-10 dienų bėgyje bus padarytos.

Turiu rimtą klausimą amerikietiškoms mamytėms dėl bankų... kuriame geriausiai atsidaryt sąskaitą... noriu pasidėt ten savo cash... kažkur skaičiau, kad kuris tai bankas už įdėtus savus pinigus ir po to atsiskaitant kortele, statoma credit story ir po keletos mėn duoda kreditinę...

patarkit prašau, kuris bankas palankesnis pradžioj...

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 07 17, 07:04)
4u.gif labos

Vakar buvau SSN centre, pridaviau paraiškas už save ir dukrą dėl SS cards, sakė 5-10 dienų bėgyje bus padarytos.

Turiu rimtą klausimą amerikietiškoms mamytėms dėl bankų... kuriame geriausiai atsidaryt sąskaitą... noriu pasidėt ten savo cash... kažkur skaičiau, kad kuris tai bankas už įdėtus savus pinigus ir po to atsiskaitant kortele, statoma credit story ir po keletos mėn duoda kreditinę...

AČIŪ

Klausiau laaabai daug zmoniu apie bankus. 90% sake Chase. As turiu TCF ir Chase, tai man Chase patogesnis.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2014 07 17, 07:27)
Klausiau laaabai daug zmoniu apie bankus. 90% sake Chase. As turiu TCF ir Chase, tai man Chase patogesnis.

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 07 17, 00:04)
4u.gif labos

AČIŪ

As turiu Bank of America ir Comerica checking saskaitas, tai B of A n kartu patogiau, toks jausmas kad Comerica dar uzstriges kelis metus atgal ir ne visas naujoves turi, kurios patogios klientui. Chase turiu tik kreditine kortele, tai nzn kaip ju checking.

Su checking account ir debetine kortele kredito istorija nesistato, nes nesinaudoji jokiu kreditu. Geriausia imti secured credit card pradziai.
Atsakyti
Dream jus jau dirbat abu?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2014 07 17, 19:30)
Dream jus jau dirbat abu?

Beveik smile.gif
Mano darbas pakeitus gyvenimaja vieta nesikeicia. Darbo pareigos - mama. Kol mazi vaikai, likau prie siu pareigu. Tad darbo neiskau.
Vyras jau rado darba. Uz savaites prades dirbti. Jam darbo paieskos uztruko, nes jis ieskojo tik pagal specialybe. Pasiulymu net ne vienas buvo, teko rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 07 17, 00:04)

AČIŪ

Tai priklauso nuo daug veiksniu smile.gif Kartais uztenka labai gero asmeninio bankininko, kad bankas pataptu "geriausias"
Mes turim Bank of America ir Wells fargo pagrinde, bet MB dar turi ir Chase, BB&T ir gal dar kokiu banku koreteles, nebepamenu net. Kol kas patogiausia mums dirbti su Bank of America. Su Chase turim labai neigiamos patirties, bet speju, vien todel, kad neturim ju filialu musu valstijoj ir tenka skambint ir viska sprest telefonu, o ju Skambuciu centras isikures kazkur Azijoj. Tai nebutu problema, bet labai prastas rysys su jais, neina susikalbet, kol jie uzduoda klausima ir mes ji isgirstam, praeina daug laiko, o tada jiems veluoja atsakymas.

Jei neturesit daug santaupu ar negausit algos i to banko saskaita, Bank of America ima nemazus mokesicius kas menesi vien uz saskaitos laikyma. Zodziu, jei galit, fiziskai nueikit i filiala ir pasidomekit kiekvieno banko salygomis.

As irgi pirmiausia turejau secured credit card Bank of America, bet ja uz puses metu pakeite i regular credit card, tik kadangi as negaunu pajamu, vyra prikabino kaip laidotoja.
Atsakyti