Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

viskas bus gerai... dar keleta menesiu ir viskas prades nusistoveti, tada galesit ir papramogauti ir pailseti nuo viso dabartinio streso.. svarbiausia visa seima bus kartu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 09 12, 08:48)

as manau, kad vis gi as issileidau nemazai, ypac turint omeny, kad as nenusipirkus ratu dar (cia biurokratija del proof of residency state)

cia, noreciau pasitikslint.... Jus pirkti ratus norite su paskola? g.gif nes tiek mes, tiek mano tevai cia (nors gyvena LT) pirkom mashinas ir nereikejo jokiu proof of residency g.gif
o, shiaip shaunuole esat! thumbup.gif viskas bus gerai! thumbup.gif tiesa, kodel butent MD nusprendet? blush2.gif
Lu Lu, info visa pirmam psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 13, 00:14)
cia, noreciau pasitikslint.... Jus pirkti ratus norite su paskola?  g.gif  nes tiek mes, tiek mano tevai cia (nors gyvena LT) pirkom mashinas ir nereikejo jokiu proof of residency  g.gif 
o, shiaip shaunuole esat!  thumbup.gif  viskas bus gerai!  thumbup.gif  tiesa, kodel butent MD nusprendet?  blush2.gif

Nu kokios paskolos masinai? blink.gif nea... ieskau tik cheep from owner blush2.gif
as dar tik statau credit history, dar kol kas nedirbu, tai kas man issimoketinai masina parduotu? schmoll.gif

as dabar gyvenu pas draugus WV, bet jau nebeilgai, tai nenoriu tos proceduros ilgos registruot, perregistruot, kaskart moket pinigus uz tai...

o MD del dukros... mokykla yra MD, o dabar laukiu kol bus paruostas nuomai namas, kuris yra 15-20 min pesciomis iki mokyklos... ax.gif
na, tas miestas yra nemazas del darbo galimybiu, ypac vyrui... tad taip nusprendem, kad apsistosim ten bent jau kol dukra baigs mokykla... o veliau, mes laisvi pauksciai keist vieta rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 09 13, 20:40)
Nu kokios paskolos masinai? blink.gif  nea... ieskau tik cheep from owner  blush2.gif
as dar tik statau credit history, dar kol kas nedirbu, tai kas man issimoketinai masina parduotu? schmoll.gif

as dabar gyvenu pas draugus WV, bet jau nebeilgai, tai nenoriu tos proceduros ilgos registruot, perregistruot, kaskart moket pinigus uz tai...

o MD del dukros... mokykla yra MD, o dabar laukiu kol bus paruostas nuomai namas, kuris yra 15-20 min pesciomis iki mokyklos...  ax.gif
na, tas miestas yra nemazas del darbo galimybiu, ypac vyrui... tad taip nusprendem, kad apsistosim ten bent jau kol dukra baigs mokykla... o veliau, mes laisvi pauksciai keist vieta rolleyes.gif

tai tada as kazko nesuprantu blink.gif jei jau mokat cash uz auto, tai vargu ar kazkam idomu ten jusu istorija.... doh.gif sakau, mes pirkom 2 auto senai, tevai pirko 4-ias naujas ish salono, po to mes savas pirkom
ir tikrai niekas nieko neklause....
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 14, 05:45)
tai tada as kazko nesuprantu  blink.gif  jei jau mokat cash uz auto, tai vargu ar kazkam idomu ten jusu istorija....  doh.gif sakau, mes pirkom 2 auto senai, tevai pirko 4-ias naujas ish salono, po to mes savas pirkom
ir tikrai niekas nieko neklause....

nu kaip as galiu uzregistruot savo vardu masina, jei as negyvenu MD?
tam, kad galeciau registruot norimoj valstijoj auta, turiu pateikt bent 2 irodymus, t.y. dokumentus savo rezidavimo ten... ID, gyv vieta, bill'ai mano vardu, banko saskaita...

is visu, as teturiu banko saskaita... o daugiau jokiu bill'u mano vardu ner... niekas gi neskolins savo adreso, kad as sakyciau, jog tuo adresu gyvenu g.gif

taigi, del sito man reik pirmiausia gyv vietos reikala uzbaigt...

as galiu masina nusipirkt, bet nei vaziuot, nei draudimo jai issirasyt negalesiu, kol neirodysiu savo rezidavimo... lygiai tas pat galioja del teisiu keitimo, todel vazineju su europinem, kol jos dar MD galioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 09 13, 21:58)
nu kaip as galiu uzregistruot savo vardu masina, jei as negyvenu MD?
tam, kad galeciau registruot norimoj valstijoj auta, turiu pateikt bent 2 irodymus, t.y. dokumentus savo rezidavimo ten... ID, gyv vieta, bill'ai mano vardu, banko saskaita...

is visu, as teturiu banko saskaita... o daugiau jokiu bill'u mano vardu ner... niekas gi neskolins savo adreso, kad as sakyciau, jog tuo adresu gyvenu g.gif

taigi, del sito man reik pirmiausia gyv vietos reikala uzbaigt...

as galiu masina nusipirkt, bet nei vaziuot, nei draudimo jai issirasyt negalesiu, kol neirodysiu savo rezidavimo... lygiai tas pat galioja del teisiu keitimo, todel vazineju su europinem, kol jos dar MD galioja blush2.gif

dabar jau daejo zirafai per ilga kakla doh.gif jei uzregistruot tai taip 4u.gif jei tik isigyt, tai apsieitumet ir be to 4u.gif
Atsakyti
Ko tylit merginos? Papasakokit kas nors ka nors, kaip sekasi isvykusioms... Man lb norisi kad greiciau viskas issisprestu, t.y. kad jau butu zinoma interviu data ir kad galima butu pradeti ruostis... Aisku ilgas kelias... Bet taip noris greiciau...greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2014 09 18, 09:24)
Ko tylit merginos? Papasakokit kas nors ka nors, kaip sekasi isvykusioms... Man lb norisi kad greiciau viskas issisprestu, t.y. kad jau butu zinoma interviu data ir kad galima butu pradeti ruostis... Aisku ilgas kelias... Bet taip noris greiciau...greiciau biggrin.gif

Norisi ir man greiciau, bet kaip matom niekas taip greit nevyksta, dabar tik spaliui ir lapkriciui paskelbti numeriai, tai man su tokiu dideliu numeriui laukia ilgas tolimas laukimas, belieka tik laukti...tikekimes kad laikas praeis greit...kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 12, 23:14)
cia, noreciau pasitikslint.... Jus pirkti ratus norite su paskola?  g.gif  nes tiek mes, tiek mano tevai cia (nors gyvena LT) pirkom mashinas ir nereikejo jokiu proof of residency  g.gif 
o, shiaip shaunuole esat!  thumbup.gif  viskas bus gerai!  thumbup.gif  tiesa, kodel butent MD nusprendet?  blush2.gif
Lu Lu, info visa pirmam psl.  mirksiukas.gif

Rashkyte, aš perskaičiau info pirmam puslapy, atidariau tas nuorodas, bet tiesiog bijau praleisti tą laiką kai galima pildyti prašymus. ar tiesiog kasdien atidarynėt tą nuorodą ir žiūrėt kada leis pildyt ? g.gif

O sakykit dar klausimas, tai jeigu ten reik nurodyt adresą kur apsistosi, neturim jokių pažįstamų ar giminių JAV, tai ką tokiu atveju daryti ? bile kokio gi neparašysi adreso unsure.gif ???
Atsakyti
Taigi nereikia kasdien atsidarineti, o yra parasyta konkreti data, kada prasides loterijos anketu pildymas. Aha paziurejau ir nera nurodyta kada prasides, tik info apie 2015 bent Jav ambasados Vln puslapyje.
Pildant pirma anketa tikrai nera klausimo kur apsistosi. Paskui jau jei laimi, tada pildant kita anketa reikia irasyti.
Atsakyti
Tai va, kad neradau kada prasideda. Bet aciu uz info, vistiek turetu puslapyje turbut atsirasti si informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 09 18, 18:49)
Tai va, kad neradau kada prasideda. Bet aciu uz info, vistiek turetu puslapyje turbut atsirasti si informacija  ax.gif

Gal artejant loterijai atsiras tiksli data oficialiam puslapy g.gif Bet is esmes kazkada spalio pradzioj turetu prasidet. Na ir siaip vyksta netrumpai, tai nemanau, kad praleisit, o pirma ar paskutine diena uzpildyt nera skirtumo. wink.gif
Atsakyti