Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Neuromeda nedaro įrašų. Gali net visiškai incognito lankytis. Atsiklausia.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 07 05, 13:28)
Neuromeda nedaro įrašų. Gali net visiškai incognito lankytis. Atsiklausia.

bet man atrodo kad nera alytuj neuromedos?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 07 05, 12:05)
Daro. TLK pasitikrinau, jau kardiologas tokią nesąmonę į registrą įrašė, kad viriau dvi dienas iš pykčio gun_bandana.gif Nieko neradai, nesupranti, tai bent žmogui nesąmonių neprirašyk, neprigalvok diagnozių. Bet sugalvojo..
Tai jei psichiatras įrašytų "kažką", kad tik įrašyt, tai neišėsi dantim po to..atsidarai kompe ir su visais kodais, koks brudas doh.gif Aš nuo to laiko į "Kardiolitą" tikrai nebeisiu. Nors gal čia taip kurie gyd. , gal kiti ir nerašo g.gif
Papiktino ne įrašymas, o diagnozės absurdiškumas..po to seka kiti įrašai (Santariškių), tai bent jau be nesąmonių.
Medicinos diagnostikos centro (Grybo g) įrašų registre nemačius, jei kreipies be gyd.siuntimo ir TLK

O kaip galima TLK pasitikrinti, niekaip nerandu,gal galite konkreciau parasyti kaip?
Atsakyti
Maja, man atrodo rasma medike, tai ji gali matyt. Siaip turbut belekas nepasiziures.
Atsakyti
sveikos,mergytes,kaip laikotes?kaip sveikatos?AS BUCIAU LYG IR NIEKO,JEI NE GALVOS SVAIGIMAS,KURIS SUKELIA BAISU NERIMA,BET ITIKINEJU SAVE KAD VISKAS BUS OK:)NA GAL PRAEIS 4u.gif O KAIP JUMS,AR SVAIGSTA GALVA,GAL GERIATE KA NORS?
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 07 06, 12:20)
sveikos,mergytes,kaip laikotes?kaip sveikatos?AS BUCIAU LYG IR NIEKO,JEI NE GALVOS SVAIGIMAS,KURIS SUKELIA BAISU NERIMA,BET ITIKINEJU SAVE KAD VISKAS BUS OK:)NA GAL PRAEIS 4u.gif O KAIP JUMS,AR SVAIGSTA GALVA,GAL GERIATE KA NORS?

Taip, geriam-dideli kieki vandens ax.gif Dabar karsciai, organizmui truksta skysciu, kraujagysles susiaureja, tai butu stebuklas, jei galva nesvaigtu. Isivaizduokit save kaip gele Sacharos dykumoj. mirksiukas.gif
O kai per karscius gauname tinkama kieki skysciu(negazuotu, ne cocacolos, o paprasciausio vandens), neprasideda dehidratacija. O dehidratacijos pozymiai: galvos svaigimas, silpnumas, pykinimas, pusiausvyros praradimas, temimas akyse.
Pirmyn prie stiklines vandens 4u.gif
Atsakyti
Preita savaite tvarkiausi medicininį teisėms pasikeisti,nes mano dar tos senosios,nuėjus pas psihologą parašo ,priėmė ne ta kur mane gydė ,o kita,tai tik paklausė ,,ar dabar gerai jaučiatės?" pasakiau ,,Taip,, uždėjo štampą pasirašė ir laimingo kelio smile.gif net neatsivertė mano ligos istorijos įsitikinti kokio sunkumo depresija buvo pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(*taira @ 2014 07 06, 16:07)
Preita savaite tvarkiausi medicininį teisėms pasikeisti,nes mano dar tos senosios,nuėjus pas psihologą parašo ,priėmė ne ta kur mane gydė ,o kita,tai tik paklausė ,,ar dabar gerai jaučiatės?" pasakiau ,,Taip,, uždėjo štampą pasirašė ir laimingo kelio  smile.gif net neatsivertė mano ligos istorijos įsitikinti kokio sunkumo depresija buvo pas mane  g.gif

LIUKS:) PASISEKE:)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 07 06, 11:23)
Maja, man atrodo rasma medike, tai ji gali matyt. Siaip turbut belekas nepasiziures.

Per valdžios vartus galite rasti visą savo informaciją. Ne tik apie vizitus pas gydytojus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 07 06, 11:05)
O kaip galima TLK pasitikrinti, niekaip nerandu,gal galite konkreciau parasyti kaip?

Kelias kompiuteryje:
elektroniniai valdžios vartai - gyventojams - sveikatos apsauga - Galimybė pasitikrinti suteiktų medicininių paslaugų ir išrašytų medikamentų apimtį - užsakyti - (banko prisijungimas) - elektroniniai valdžios vartai - patvirtinti

ir tada matote registracijos duomenis, medicinines paslaugas (ambulatorinį gydymą, gydymą stacionare, sanatorinį gydymą), išduotus kompensuojamus vaistus.

Tik kartais sis-ma stringa..ir vienąkart būna rodo, kitąsyk nieko nerodo..porą mėn kažkaip streikavo, bet praeitą savaitę tikrinau, tai smulkmeniškai už kelis metus informacija suvesta..net informacijos apie gimdos kaklelio vėžio tyrimą suteikimas už 4.65 Lt. biggrin.gif

Po pagrindine lentele yra kita lentelė "Galutinės diagnozės". Trumpai ir aiškiai, su TLK kodu.

Apsimelavau doh.gif "Medicinos diagnostikos centro" (Grybo g) inf-ja su diagnoze irgi yra (tik diagnozė kardiologinė, teisinga). Ir "Kardiolitos" yra. Ir šeimos medicinos centro (dėl kiekvienos smulkmenos, kiekvieno tyrimėlio nestuke.gif ir ne), ir Santariškių klinikų, ir "Ortopedijos technikos", Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninės (dėl traumos), VšĮ centro poliklinikos (dėl retgeno tyrimo, kur p-ka nedaro), VU Žalgirio klinikos (dėl dantų), Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK, dėl nestuke.gif dienos stacionaras)..
Pažiūrėjau už penkis metus...suvesta viskas, kruopščiai cool.gif

Taip kad turbūt vos ne visi, viską suivedinėja..net jei i rpats moki. Pas mane ties sumomis vien nuliai, nes daugiau naudojuos privačia medicina nei valstybine, bet suvestas kiekvienas kreipimąsis, ir kiekviena diagnozė, net tokia kaip "Kito normalaus nėštumo stebėjimas", "Kritimas tame pačiame lygyje paslydus", "Patvirtintas nėštumas", "Miopija (trumparegystė)" ir pan.

Net "Northway" sveikatos profilaktikos programa suvesta su "diagnoze" kaip "Asmenų, neturinčių nusiskundimų ar nustatytos diagnozės, bendras sveikatos patikrinimas ir ištyrimas".
Pažiūrėjus už 10 metų, žiauru..trys nėštumai smulkmeniškai, o dar kur kiekvienas pirstelėjimas, ale gerklės skausmas, fotoalerginė r-ja į vaistus ir t.t.

Ir tokių diagnozių kur net negirdėjus gyvenime, kaip pvz. "Netoksinis vienas skydliaukės mazgas" blink.gif Niekad niekas to nesakęs ir nė neįtariau, bet va, radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*taira @ 2014 07 06, 18:07)
Preita savaite tvarkiausi medicininį teisėms pasikeisti,nes mano dar tos senosios,nuėjus pas psihologą parašo ,priėmė ne ta kur mane gydė ,o kita,tai tik paklausė ,,ar dabar gerai jaučiatės?" pasakiau ,,Taip,, uždėjo štampą pasirašė ir laimingo kelio  smile.gif net neatsivertė mano ligos istorijos įsitikinti kokio sunkumo depresija buvo pas mane  g.gif

na teisems gal ne taip grieztai ziuri. Mano pazystamas kazkada gere AD, o po to jau po keliu metu reikejo prasitest leidima ginklui, nes jis medziotojas ir atkapste kazkaip ta info ir nepratese. Ir liga pas ji ne kokia ten sunki depresija, o tokia kaip musu buvo. Tai kaip pagalvoji nezinai kaip gali uzkibti su tais psichiatru irasais g.gif
Atsakyti
Na va prisijungiau prie el. valdžios vartų - jokių įrašų iš kardiolitos nėra smile.gif tik labai nustebau, kad įrašyta mano šeimos gydytojos kad nustatytas panikos sutrikimas, net pati nežinojau smile.gif)))))
Atsakyti