Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

o man visas siaubas gryzta, pries savaite praradau kudikeli ir db visiskai nebesusitvarkau su savimi, panikos ataku nera dar, geriu vel ad, bet kai uzeina tokios siaubo akimirkos tai net oro ikvept negaliu ir tik verkiu ir verkiu unsure.gif nu tu velnias, o jau manau isbridau is sito viso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 07 15, 22:24)
o man visas siaubas gryzta, pries savaite praradau kudikeli ir db visiskai nebesusitvarkau su savimi, panikos ataku nera dar, geriu vel ad, bet kai uzeina tokios siaubo akimirkos tai net oro ikvept negaliu ir tik verkiu ir verkiu unsure.gif  nu tu velnias, o jau manau isbridau is sito viso... doh.gif

Uzjauciu:( kiek laiko buvo nestumui? Kodel vėl pradėjai gerti Ad?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 07 15, 22:35)
Uzjauciu:( kiek laiko buvo nestumui? Kodel vėl pradėjai gerti Ad?

nedaug dar, tik siek tiek daugiau nei 2 menesiai, bet vistiek ilgokai laukstas, be proto noretas... pradejau gerti nes nebesusitvarkau su savimi ir matau, kad jau atslenka depresija...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 07 15, 22:43)
nedaug dar, tik siek tiek daugiau nei 2 menesiai, bet vistiek ilgokai laukstas, be proto noretas... pradejau gerti nes nebesusitvarkau su savimi ir matau, kad jau atslenka depresija...

svarbiausia kad neprasidetu fiziniai visokie nemalonumai.. tad stenkis nedawest sawes iki to.. o su emocijomis manau ymanoma susitwarkyti.. to tau ir linkiu saulut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 07 16, 08:21)
svarbiausia kad neprasidetu fiziniai visokie nemalonumai.. tad stenkis nedawest sawes iki to.. o su emocijomis manau ymanoma susitwarkyti.. to tau ir linkiu saulut  4u.gif

O as jauciuos nekaip... Vakar tai iswis blogai buvo... Mano viena kolege vakar prasitare kad serga IS, jau man ir taip blogai buvo, bet kai papasakojo tai iswis bloga pasidare... Iskart kazkokia panika prasidejo, kad wa ir man tas pats, tokiu pat metu susirgo... Nu zodziu wakar vos darbe issedejau.. Galwa sukasi, pykina, silpna lb.. Gryzus namo verkiau.. Isgeriau neuromed lasiuku, tai atsipailaidawau ir lb gerai ismiegojau... Tik pabudau... Ir vel pykinimas, svaigimas.. Silpnumas kazkoks lb keistas..
Zodziu nezinau kas cia man.. Lb bijau..neysiwaizduojat kaip bijau tos ligos... Net bloga kai pagalwoju...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 07 15, 22:43)

O dėl kokios priežasties įvyko persileidimas?Be AD pastojai?
QUOTE(stejjse:) @ 2014 07 16, 12:26)
O as jauciuos nekaip... Vakar tai iswis blogai buvo... Mano viena kolege vakar prasitare kad serga IS, jau man ir taip blogai buvo, bet kai papasakojo tai iswis bloga pasidare... Iskart kazkokia panika prasidejo, kad wa ir man tas pats, tokiu pat metu susirgo... Nu zodziu wakar vos darbe issedejau.. Galwa sukasi, pykina, silpna lb.. Gryzus namo verkiau.. Isgeriau neuromed lasiuku, tai atsipailaidawau ir lb gerai ismiegojau... Tik pabudau... Ir vel pykinimas, svaigimas.. Silpnumas kazkoks lb keistas..
Zodziu nezinau kas cia man.. Lb bijau..neysiwaizduojat kaip bijau tos ligos... Net bloga kai pagalwoju...

O kodėl tu nesidarai tyrimų dėl IS ?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 07 16, 12:41)
O dėl kokios priežasties įvyko persileidimas?Be AD pastojai?

O kodėl tu nesidarai tyrimų dėl IS ?

praeitais metais buwo apeiti visi daktarai.. net trys neurologai.. vienas ju giminaitis.. tai istyre kaip tik galima ir pasake kad man VD.. NORS MAGNETINIO NEDARE.. ir net y kalbas nesileido...siais metais kai nutraukiau AD, VEL VISKAS PRASIDEJO... NORS KAI PRAIETAIS METAIS VISA SITAI MAN PRASIDEJO BUWAU VAIKSCIOJANTIS LAVONAS.. net is lovos neiklau.. nei vienu daktaru netikejau..poto nusprendziau eit pas psichoterapeuta, israse AD IR 9men buwau pamirsus kad man yra kazkas.. o kai nutraukiau balandzio men AD, VEL PALAIPSNIUI VISKAS SUGRYZO.. pirma prasidejo dideles bedos su skrandziu, gumulas gerklej, nevirskinimas, pykinimas.. jau buvau prisirasius ywairiu veziu, nuejau pas daktare sako skrandis pas tawe idealus, neturim net prie ko prisikabint... ir ka bedos su skrandziu dingo.. taip pat su akim kazkas dares.. nuejau pas okulista (4kartus ) buwau, istyre nuo a iki z, istyre akiu dugnus.. ir nieko regejimas lb geras, be jokiu pakitimu..buvo cia dvi sawaites atgal kasd jauciaus gerai, o db vel uzejo svaigimas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 07 16, 12:26)

Tai gal nescia? g.gif Arba skysciu trukumas, dehidratacija. Prasidejo organizmo apsinuodijimas ir su tuo susije simptomai(galva sukasi, pykina, silpna). Nusipirk Biorgomi ar kito megiamo negazuoto mineralinio ir isgerk po litra kasdien. Ka raudosi ir pergyvensi, geriau pastebek, kada uzeina galvos sukiniai? O kada pykina? Gal tai susije su kazkokiu maisto vartojimu? Po valgio kiek laiko praeina, kada prasideda blogumai. O gal vertetu tiesiog pasedeti "ant ligonines dietos" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 16 liepos 2014 - 12:10
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 16, 13:09)
Tai gal nescia? g.gif Arba skysciu trukumas, dehidratacija. Prasidejo organizmo apsinuodijimas ir su tuo susije simptomai(galva sukasi, pykina, silpna). Nusipirk Biorgomi ar kito megiamo negazuoto mineralinio ir isgerk po litra kasdien. Ka raudosi ir pergyvensi, geriau pastebek, kada uzeina galvos sukiniai? O kada pykina? Gal tai susije su kazkokiu maisto vartojimu? Po valgio kiek laiko praeina, kada prasideda blogumai. O gal vertetu tiesiog pasedeti "ant ligonines dietos" drinks_cheers.gif

skrandy tikrinau pries menesy, nes daresi labai daug negerumu, ir ka skrandis kuo puikaiusias..
vandens geriu labai daug.. labai..
nescia? nemanau..
o pykina, kai galwa suswaigsta.. o galwa susvaigsta kai pasijudinu, kaip palenkiu galwa...
trys neurolgai uztikrino kad man nerviskai.. o ir mano giminaitis neurologas Kauno klinikose, buvo y namus atwaziawes, patikrino ten visaip, ir pasake kad jokia man ne IS.. BET KAI GERIAU ad tikrai nieko blogo, buwau laiminga, tokia kaip ir anksciau buwau.. o kai nutraukiau.. palaipsniui vel tas pats... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 07 16, 13:04)
praeitais metais buwo apeiti visi daktarai.. net trys neurologai.. vienas ju giminaitis.. tai istyre kaip tik galima ir pasake kad man VD.. NORS MAGNETINIO NEDARE.. ir net y kalbas nesileido...siais metais kai nutraukiau AD, VEL VISKAS PRASIDEJO... NORS KAI PRAIETAIS METAIS VISA SITAI MAN PRASIDEJO BUWAU VAIKSCIOJANTIS LAVONAS.. net is lovos neiklau.. nei vienu daktaru netikejau..poto nusprendziau eit pas psichoterapeuta, israse AD IR 9men buwau pamirsus kad man yra kazkas.. o kai nutraukiau balandzio men AD, VEL PALAIPSNIUI VISKAS SUGRYZO.. pirma prasidejo dideles bedos su skrandziu, gumulas gerklej, nevirskinimas, pykinimas.. jau buvau prisirasius ywairiu veziu, nuejau pas daktare sako skrandis pas tawe idealus, neturim net prie ko prisikabint... ir ka bedos su skrandziu dingo.. taip pat su akim kazkas dares.. nuejau pas okulista (4kartus ) buwau, istyre nuo a iki z, istyre akiu dugnus.. ir nieko regejimas lb geras, be jokiu pakitimu..buvo cia dvi sawaites atgal kasd jauciaus gerai, o db vel uzejo svaigimas... doh.gif  doh.gif

bet tu pati atsakei sau i klausimus jau.Kai gerei AD viskas buvo gerai:)Tai tik organizmo isdaigos,kuriu tu turetum nebebijoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 07 16, 13:17)
bet tu pati atsakei sau i klausimus jau.Kai gerei AD viskas buvo gerai:)Tai tik organizmo isdaigos,kuriu tu turetum nebebijoti 4u.gif

bet ar tikrai gali buti taip bloga nuo tos VD.. SITAIP GALWA SVAIGT, PYKINT, SILPNUMAS KARTAIS UZEINANTIS.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 07 16, 13:20)
bet ar tikrai gali buti taip bloga nuo tos VD.. SITAIP GALWA SVAIGT, PYKINT, SILPNUMAS KARTAIS UZEINANTIS.. verysad.gif

Kai mano mamai taip pat analogiskai blogai buvo, tai pagulde i ligonine, konstatavo vestibuliarinio aparato sutrikima, palasino lasalines su plecianciais, paleido namo-sveika iki siol be jokiu ten AD. drinks_cheers.gif Man galvos svaigima, jau rasiau anksciau, nuima vaistai Betaserk 5 dienas vartojant.

Jei bijote mano patarimo, tai pasiklauskite pazistamo neurologo, ka jis mano apie vaistus Betaserk 4u.gif Gal pakaks tik ju-ir problemu neliks drinks_cheers.gif
Atsakyti