Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(ingulex10 @ 2014 07 17, 17:35)

o dabar paskambinau gyd savo,tai sako vistiek eik pas psichiatre,nu sakes schmoll.gif ,as dar tokia psichine nesijauciu g.gif

Jeigu jau tiek daktarų apvaikščiojot, tai jau ir šitas nepakenks. Hipochondrija - psichikos sutrikimas. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes
ingulex10 dziaugiuosi, kad nieko rimto nerado.
Mano savijauta tragiska. Tie vejaraupiai jau kaip ir praejo, o jegu visai neturiu cry.gif Tik atsikeliu ka nors daryt, kiek patupeneju apie namus, prakaitas ispila, sirdis susimakaluoja ir vel einu i lova. Ryt dar nedarbinguma turiu, bet jei nepraeis tas silpnumas tai kaip i darba reiks eit g.gif Siandien jau vel pradejau apie visokias ligas galvot, nes pora dienu taip siaubingai galva skaudejo, kad galvojau jau paskutinioji. Nuo tu pastoviu skausmu jau visai nuotaika dingus, nieko nebenoriu daryt, tik ramiai sedet, nes tik pajudi, tai tuoj visur skauda. Eisiu paskaitysiu ar gali cia nuo tu vejaraupiu tas silpnumas but, nes jau pati nuo saves pavargau.
Atsakyti
sveikos,paneles 4u.gif kur dinge?kaip jauciates?tylu ,ramu cia,visu bedos gal jau dinge?o as jauciuosi viena diena gerai,kita ne kaip,bet praeis:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 07 24, 16:53)
sveikos,paneles 4u.gif kur dinge?kaip jauciates?tylu ,ramu cia,visu bedos gal jau dinge?o as jauciuosi viena diena gerai,kita ne kaip,bet praeis:) 4u.gif

Man gyvenimas lb pasikeite, vakar netiketai gavau darba, snd ryte suzinojau kad laukiuosi, dbr nervinuosi kaip reiks pasakyti darbdaviui,kad sitaip nutiko,nes popieriai sutvarkyti jau. Panikuoju kaip su nestumo simptomais reiks darbe atsedeti
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 07 24, 19:21)
Man gyvenimas lb pasikeite, vakar netiketai gavau darba, snd ryte suzinojau kad laukiuosi, dbr nervinuosi kaip reiks pasakyti darbdaviui,kad sitaip nutiko,nes popieriai sutvarkyti jau. Panikuoju kaip su nestumo simptomais reiks darbe atsedeti

Oi kaip sveikinu su mazuliuku, juk cia dziugi zinia.. Viskas bus gerai!! O jus vd sergat???
Atsakyti
Didziausi sveikinimai Maja. Kai tokios geros naujienos visos vd isgaruos 4u.gif
As siandien buvau pas neurologa del savo kaklo skausmu, tai gavau siuntima magnetiniam. Bet kaip idomu uzsiregistravau Santariskese, tai gavau 22.30. Sake tyrimus iki 24 val. atlieka. Keistai bus vaziuot tyrimui nakti, na bet uztai laukt vos kelias dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 07 24, 21:15)
Didziausi sveikinimai Maja. Kai tokios geros naujienos visos vd isgaruos 4u.gif
As siandien buvau pas neurologa del savo kaklo skausmu, tai gavau siuntima magnetiniam. Bet kaip idomu uzsiregistravau  Santariskese, tai gavau 22.30. Sake tyrimus iki 24 val. atlieka. Keistai bus vaziuot tyrimui nakti, na bet uztai laukt vos kelias dienas smile.gif

O jums tik kaklo skausmai?? Manau viskas pas jus gerai bus smile.gif o ir nuotaika jauciasi nebloga pas jus smile.gif
Atsakyti
stejjse man zinokit ir kaklo ir galvos. Ir tos ausys uzgulusios. Neurologe sake, kad kakla reik istirt, ausys tipo ne nuo kaklo, o migreniniu skausmu niekas neisgydys, o reik tik save mylet ir lepint. Pas man ta nuotaika matyt kaip ir visoms cia esancioms diena gera, kita diena baisi. Siandien daug ka nuveikiau ir esu savim patenkinta, tai nuotaika lyg ir gera. Bet vyras vaziavo su mazaja su dviraciu ir mane kviete, tai vistiek prasimuse tos mano nesamones ir issigandau, kad su dviraciu man gali bloga pasidaryt, dar sirdis susimaskatuos, tai ir nevaziavau. Save grauziu del to.
Bejemergites kazkada kazkas lyg nudulis sake, kad skaito knyga Geros nuotaikos vadovas, tai as ja isigyjau ir pradejau skaityt. Tikrai nebloga knyga sergant depresija. Ten ir uzduotys visokios pateiktos praktines, tikrai atrodo kaip pas prichloga lankytumeisi. Ir dar ten raso, kad daugelis zmoniu perskaites ta knyga pasveiko nuodepresijos arba sumazejo jos lygis. Na ziuresiu kaip man bus.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 07 24, 21:46)
stejjse man zinokit ir kaklo ir galvos. Ir tos ausys uzgulusios. Neurologe sake, kad kakla reik istirt, ausys tipo ne nuo kaklo, o migreniniu skausmu niekas neisgydys, o reik tik save mylet ir lepint. Pas man ta nuotaika matyt kaip ir visoms cia esancioms diena gera, kita diena baisi. Siandien daug ka nuveikiau ir esu savim patenkinta, tai nuotaika lyg ir gera. Bet vyras vaziavo su mazaja su dviraciu ir mane kviete, tai vistiek prasimuse tos mano nesamones ir issigandau, kad su dviraciu man gali bloga pasidaryt, dar sirdis susimaskatuos, tai ir nevaziavau. Save grauziu del to.
Bejemergites kazkada kazkas lyg nudulis sake, kad skaito knyga Geros nuotaikos vadovas, tai as ja isigyjau ir pradejau skaityt. Tikrai nebloga knyga sergant depresija. Ten ir uzduotys visokios pateiktos praktines, tikrai atrodo kaip pas prichloga lankytumeisi. Ir dar ten raso, kad daugelis zmoniu perskaites ta knyga pasveiko nuodepresijos arba sumazejo jos lygis. Na ziuresiu kaip man bus.

Nors man depresijos lyg ir nera, bet ir pabandysiu ta knyga paskaityt:)
O jums linkiu sekmes, o tikiu kad viskas bus gerai, lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Kaip as suprantu, kad ta vegetodistonija labai glaudziai susijusi su depresija, nes gi mes jauciam visokius reiskinius, ten dusima, sirdies plakima, panika ir daug kitu, o nuo to savijauta blogeja ir pradedam nieko nebenoret veikt, o tik sedet, kad blogumai neuzeitu, o va cia jau depresija.
Na tikiuosi ir as, kad nieko neras, o tik kokias druskas, ne bet tada jau ramu bus, zinosiu, kad reikia masazu ir viskas bus OK.
Visoms geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Taip sirgau vd ilgai ir sunkiai, dbr irgi blogai jauciuosi,grauziu save kad gal ne laikas, nu tik ka isidarbinau poks ir yra,snd vos atsedejau pirma diena darbe. Suzinojau kad laukiuosi lb issigandau dvi naktis prastai miegu, nervai, atrodo taip noriu puse lexotanil isgert bet negaliu..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as tai irgi visa atkritus, nuo to begalinio nerimo vel issoko hipochondrija ir si karta labai stipri, atrodo vos ne iki isteriju 4u.gif sedziu ir laukiu kol praeis tamsusis periodas, kuris jau baigia isvaryti is proto doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti