Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 18, 21:57)
Šį savaitgalį bus mano mažojo krikštynos, tai aš baliavosiu, o tu darbuosiesi. O liepos 5 d. matau atvirkščiai bus  smile.gif

Oho koks sutapimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 18, 22:00)
Butinai pasakysiu drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Aš išvis dabar galvoju, ka reiks veikti po vestuviu, pripratau dirbti lotuliukas.gif

Taip kolege mes jau paskutines dienas skaičiuojam iki starto doh.gif bijau žiauriai blush2.gif

Tai, nieko, merginu nepaliksim, kartais uzeisim paplepeti pasigrozeti ju idejomis ir kurinais

Oj, jo mes jau skaiciuojam dieneles iki starto, tu tai nors antra karta eini, o as pirma ir dar iskart 70 zmoniu

Gerai truputeli prasiblaskyti dovanos:

Muzikantams klausos gerintojai

http://www.part.lt/i...8d991b92753.JPG

Fotografui naujausia Photoshop programa

http://www.part.lt/i...fb539a36293.JPG

videooperatoriui, naujausia SONY kamera

http://www.part.lt/i...73f5e948362.JPG

na ir seimininkems, na jau cia be komentaru

http://www.part.lt/i...9f494fc5294.JPG
Atsakyti
Mergaites, gal pamenate, kuri is SM mus cia konsultavo apie buteliu puosyba, buvo nuorodu pridejus, nu kazkur issisaugojau, o dabar kai reikia doh.gif. Vargstu cia su tuo buteliu vaiku vardams, tuoj jauciu ji per tvora desiu lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 18 birželio 2014 - 21:50
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 21:47)
Mergaites, gal pamenate, kuri is SM mus cia konsultavo apie buteliu puosyba, buvo nuorodu pridejus, nu kazkur issisaugojau, o dabar kai reikia  doh.gif. Vargstu cia su tuo buteliu vaiku vardams, tuoj jauciu ji per tvora desiu  lotuliukas.gif.

Karolux, berods. Dar skaičiai kažkokie prie nicko buvo...
Atsakyti
Atlekiau namo ir is karto suknutes ziureti nubegau. Nereali suknele, labai labai grazi. Mano tokia paprastute palyginus... doh.gif .
Kiek prirasete, nespeju skaityt biggrin.gif . Sertifikatai labai labai grazus, as duosiu jaunojo ir jaunosios pasus. Nepamenu ar rodziau g.gif . Kokie nerealus visu darbai. As kai ka spejau nuveikti per sias dienas biggrin.gif . Ikeliau i pastuka 4u.gif .
Kaip smagu,kad jus esat wub.gif . Konsultuojuosi su jaunosios mama daugeliu klausimu, jai ideju duodu, o ji klausia is kur as tokiu ideju turiu, tai isdaviau, kad svociutes tas idejas vis pameta:D 4u.gif .
Jaunoji apsisprende del tauriu, ims mano puostas, tai lieka vienas komplektas pirktiniu su meiles eleksyro buteliu. Idomu parduoti jas realu...? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 18 birželio 2014 - 22:07
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 18, 23:02)
Karolux, berods. Dar skaičiai kažkokie prie nicko buvo...

taip tikrai ta SM nare
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 23:06)
taip tikrai ta SM nare

Visoms uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif, jau radau wink.gif, jusu deka clap.gif.
fantasya viskas labai grazu 4u.gif, jau tie sales papuosimai, is ko jie padaryti????

Man tai vyras sako, t turbut puses nepanaudosi, ka cia pridarei lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 18 birželio 2014 - 22:15
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:09)
Visoms uz pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif, jau radau wink.gif, jusu deka  clap.gif.

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif tai jau buteli kepi?
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 23:10)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif tai jau buteli kepi?

as ji praktiskai iskepiau, tik va prie smukmenu kabnejuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, paikti virsuj ta medziagini miska ar ne, todel ir video noreau paziureti, vaikas tai pamates mano kurini, sako koks cia ananasas doh.gif.

Ne nu as j iturbut tuoj fotkinsiu ir klausiu jusu patarimo mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 18 birželio 2014 - 22:23
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:16)
vaikas tai pamates mano kurini, sako koks cia ananasas  doh.gif.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na cia tai pats svarbiausias teisejas, tik prasom kai iskepsi parodyti savo kurini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 22:28)
Tai, nieko, merginu nepaliksim, kartais uzeisim paplepeti pasigrozeti ju idejomis ir kurinais

Oj, jo mes jau skaiciuojam dieneles iki starto, tu tai nors antra karta eini, o as pirma ir dar iskart 70 zmoniu
Gerai truputeli prasiblaskyti dovanos:

Oj tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 23:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na cia tai pats svarbiausias teisejas, tik prasom kai iskepsi parodyti savo kurini smile.gif

Nu va (tik nezinau kodel jis ant sono, kai pas mane staciai rodo): http://www.part.lt/p...220b5e8a742.JPG
Man virsuj tas miskas nelabai patinka, bet ant jo labai gerai pasikabina tosmano vaku vardu pedutes su ziedais, tai esu pasimetus. Ka jus manot? Nukirpti ir kazkaip uzmaskuoti ta miska?
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:09)
Visoms uz pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif, jau radau wink.gif, jusu deka  clap.gif.
fantasya  viskas labai grazu  4u.gif, jau tie sales papuosimai, is ko jie padaryti????

Man tai vyras sako, t turbut puses nepanaudosi, ka cia pridarei  lotuliukas.gif.

IAciu. 4u.gif
Papuosimai padaryti is popieriaus ir karoliukai priklijuoti 4u.gif

P.S. oj laukiam mes rezultato tamstos biggrin.gif . Noreciau ananasa ta pamatyti biggrin.gif
Atsakyti