Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:16)
Ne nu as j iturbut tuoj fotkinsiu ir klausiu jusu patarimo  mirksiukas.gif.

Oj laukiam, laukiam "ananaso" laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:36)
Nu va (tik nezinau kodel jis ant sono, kai pas mane staciai rodo): http://www.part.lt/p...220b5e8a742.JPG
Man virsuj tas miskas nelabai patinka, bet ant jo labai gerai pasikabina tosmano vaku vardu pedutes su ziedais, tai esu pasimetus. Ka jus manot? Nukirpti ir kazkaip uzmaskuoti ta miska?

Ooo... ale kaip idomiai cia 4u.gif . Grazutis butelis, bet su virsumi as gal ka nors daryciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:36)
Nu va (tik nezinau kodel jis ant sono, kai pas mane staciai rodo): http://www.part.lt/p...220b5e8a742.JPG
Man virsuj tas miskas nelabai patinka, bet ant jo labai gerai pasikabina tosmano vaku vardu pedutes su ziedais, tai esu pasimetus. Ka jus manot? Nukirpti ir kazkaip uzmaskuoti ta miska?

Nu liux thumbup.gif wub.gif , viskas man čia tinka, aš nieko nekirpčiau bigsmile.gif SUPER
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 06 18, 23:38)
Ooo... ale kaip idomiai cia  4u.gif . Grazutis butelis, bet su virsumi as gal ka nors daryciau  g.gif

tai va ir galvoju, gal tuos kaspinus kelti aukstyn, t.y. suristi ta miska g.gif
As galvojau cia greitai su juo prasisuksiu ir griebsiu kitus darbus, o va jau kuiciuosi visa vakara doh.gif.
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 18, 23:39)
Nu liux thumbup.gif  wub.gif , viskas man čia tinka, aš nieko nekirpčiau bigsmile.gif SUPER

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 18, 21:52)
Oho mergyt, 2 operacijos g.gif , kaip čia taip unsure.gif
Bet tikiu ir linkiu kad viskas butu gerai, o tada jau į poilsi, relaxsa mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Galvok apie tolimesni relaksa,laika sau ir seimai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 06 18, 22:38)
Ooo... ale kaip idomiai cia  4u.gif . Grazutis butelis, bet su virsumi as gal ka nors daryciau  g.gif

Man tas viršus irgi ne itin... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 21:55)
viena tai su pilna narkoze, bet apie tai dabar galvoti net nesinori

Aleik Tu!!! Pagalvok is geros puses, jau kai miegooosiiii.... 4u.gif Nieks nesauks i ausis ir nezadins anksciau laiko bigsmile.gif O siaip tai svarbiausia sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 18, 23:53)
Man tas viršus irgi ne itin...  4u.gif

Jau taisau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 18, 22:28)
Fotografui naujausia Photoshop programa

Cha cha cha!!! Sitas mane pralinksmino ziauriai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 22:47)
. Vargstu cia su tuo buteliu vaiku vardams, tuoj jauciu ji per tvora desiu  lotuliukas.gif.

O as jau siandien galvojau visa tase vestuviniu darbu ismesiu.. Jei nebutu jau isveze jos, jauciu buciau viska ismetus... Ziauri diena man snd. doh.gif Senai tokia nervuota bebuvau.. Ryt ryte tikiuos emocijos bus geresnes, rytines tokios thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 18, 23:44)
tai va ir galvoju, gal tuos kaspinus kelti aukstyn, t.y. suristi ta miska  g.gif
As galvojau cia greitai su juo prasisuksiu ir griebsiu kitus darbus, o va jau kuiciuosi visa vakara  doh.gif.

O apdeginimo varianta svarstei?
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 00:11)
O as jau siandien galvojau visa tase vestuviniu darbu ismesiu.. Jei nebutu jau isveze jos, jauciu buciau viska ismetus... Ziauri diena man snd. doh.gif  Senai tokia nervuota bebuvau.. Ryt ryte tikiuos emocijos bus geresnes, rytines tokios  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

O apdeginimo varianta svarstei?

Nu kas cia dabar????? Visa tase doh.gif, nebeturi ka veikti, kad viska is naujo nori daryti?????

Nesvarciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, nes viena medziagos gabala belygindama apdeginau, jau bijau ir rizikuoti ax.gif. Surisau dabar ta miska paciam virsuje, visai nukirpti jo nenoriu, nes sakau ant jo gerai uzsikabina tie mano zieda su vardais.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 00:18)
Nu kas cia dabar????? Visa tase  doh.gif, nebeturi ka veikti, kad viska is naujo nori daryti?????

Tai kad pyp... Puse metu klausiau nuotakos ar jokiu ji man pageidavimu neturi, ar tikrai antra diena priklauso man(kaip zinia pirma vedejui salej). Ji visa pusmeti sako ne, neturiu, jo antra diena Tau.. Nu tai as juk viska savom rankom ir suruosiau, supirka, suklijavau.. o vakar isaiskejo, kad antra diena pirtis doh.gif doh.gif doh.gif Ir dar ne is Jaunuju suzinojau... Pyp, laiku ta tase isveze, tikrai buciau ismetus. Nesu as pikta teta, bet jau kai daveda, tada galima tiketis bet ko... blush2.gif (atsiprasau uz protruki)
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 00:33)
Tai kad pyp... Puse metu klausiau nuotakos ar jokiu ji man pageidavimu neturi, ar tikrai antra diena priklauso man(kaip zinia pirma vedejui salej). Ji visa pusmeti sako ne, neturiu, jo antra diena Tau.. Nu tai as juk viska savom rankom ir suruosiau, supirka, suklijavau.. o vakar isaiskejo, kad antra diena pirtis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir dar ne is Jaunuju suzinojau... Pyp, laiku ta tase isveze, tikrai buciau ismetus. Nesu as pikta teta, bet jau kai daveda, tada galima tiketis bet ko...  blush2.gif  (atsiprasau uz protruki)

g.gif kas čia su tom jaunamartėm darosi? Tai persigalvoja, tai nori, tai nenori.
Atsakyti