Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

O tu irgi pas Fodina ruošies daryti? Man sodino 20 c.d. nes trumpesnis ciklas būna, bet dažniausiai 21/22 daro. Man pabraižymo nei darė nei siūlė. Beluakiant Fet nereikėjo man jokių leidžiamų vaistu, tik geriamas Estrofem. Bet šiaip kurie leidžiami į pilvą (man dabar Fraksiparinas privalomas, kuris bus iki nėštumo galo) aišku kad gali vyras suleisti nes jų adatytės tokios būna trumpos ir neskausmingos, aišku dar ir nuo vaisto priklauso tas skausmas. Maudytis manau galima, tik po transferio jau nebe. O kada tau planuojamas ? ar pirmą sykį darysit? gerų atostogų :)

Atsakyti
Smagu girdėti Rudojji, kad viskas pavyko sklandžiai smile.gif, laikau kumščius, kad ir rezultatas būtų ilgai lauktas nestuke.gif. Kaip savijauta šiuo metu ir kada testo diena?
Atsakyti

Ačiū už linkėjimus :) Testo diena 26 :) jaučiuosi šiaip gerai tik pastoviai noriu miego :) čia nuo Prg, beje nors F neliepė tikrintis Prg bet aš iš senesnės patirties bijojau kad jis man bus vėl kritiškai žemas, tad pasitikrinau. ir mano nuostabai jis labai neblogas 32,45 ng/ml. tai tiek žinių iš manęs. O tau Mariana2 produktyvios konsultacijos pas F. Pranešk kaip sekėsi :) 

Atsakyti
Dar turiu klausimėlį smile.gif, Fodina kalba angliškai ar rusiškai?
Atsakyti

Dar turiu klausimėlį smile.gif, Fodina kalba angliškai ar rusiškai?

Fodina kalba ir angliškai ir rusiškai. Mes kalbėjomės rusiškai :) bet žinau kad kiti bendraudavo angliškai. Nepergyvekit, jinai jau daug ir lietuviškų žodžių moka :) labai faina su ja apskritai bendrauti :) sėkmės jums. Kas jūsų kordinatorė? ar pasake kad turi jie požeminį garažą?

Atsakyti

Mariana2, pasipasakok kaip sekėsi pas F ? ką nuterėte ? man ryt didžioji Hcg diena, tai bijau belekaip :(:( nors pagal pojūčius tai visiška nėščioji: ir krūtinė kaip bulvių maišai sunki, ir papykina biškį, ir nuovargis bei miegas nuolat ima. žinau, žinau kad po ivf negalima ieškoti nėštumo požymių, bet kad jie yra :)

Atsakyti
Fodina man visai patiko, pasidomėjo ir ankstesnėmis mūsų patirtimis, paėmė kraujo tyrimus ir man ir vyrui, padarė vyro turto tyrimą. Šiuo metu planas toks, geriu estrogenus ir gersiu progesteroną, kaip ir transferio cikle ir 21 ciklo dieną darys histeroskopiją ir "transferio lango" testą ir tada žiųrėsim... Iš Rygos grįžom gan pozityviai nusiteikę.
Na o kaip tavo rezultatai, ar jau turi žinių?
Atsakyti

Džiaugiuosi už jus :) kaip įdomiai čia dėl to transferio lango. O kodėl Fodina tau šį tyrimą pasiūlė? gal anksčiau kibimų nebūdavo? O mano žinios liūdnos. Nepavyko. Nors atrodė viskas taip sklandžiai ėjosi. Hcg lygus 1, tai nebuvo kibimo. reikės ir man gyd užklaust apie tą langą.

Atsakyti
Rudojji, labai liūdna ir skaudu angel_sadangel.gif Laikykitės

Po nesėkmingų IVF maratonų (tiek LV ir TR), kai gydytojai toliau siūlo tik bandyti, sakau STOP ir jungiuosi į jūsų gretas. Esu dėkinga už jūsų nuomones, pastebėjimus ir stiprybę - visa tai tik padėjo susidėlioti mintis ir pasirinkti kliniką.
Pelargonija 4u.gif , AČIŪ, už jūsų nuoširdų mudviejų pokalbį į a.ž., tai man padėjo apsispręsti. Rašėmės sausio mėn., tik aš buvau kitu nickname mirksiukas.gif
Mes pasirinkom Čekijoje Reprofit international ir likome patenkinti pasirinkimu. Dabar viltingai laukiu paskirtos HCG dienos, o, jei nepavyktų turime dar 3 užšaldytas puikios kokybės blastutes.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila Rudojji, kad rezultatas toks. Žinau, kaip skaudu kiekvieną kartą nusivilti...Bet, kiek atsimenu, jums bandymų dar liko, vadinasi ir vilties dar yra. Truputį pailsėk, na ir vėl pirmyn, nes jeigu nebandysi tai tikrai nieko nebus. Nors tokiais momentais visi paguodos žodžiai mažai veikia ir atrodo, kad visas pasaulis prieš tave susimokė..., bet tikrai antras bandymas - dar ne pabaiga.

Sveikinu Smiltinuke priėmus sprendimą, Čekija geras pasirinkimas, jie turi patirties ir žino ką daro, bet tolokai. Bet tai kiekvieno pasirinkimas. Sėkmės! Lauksim žinių!

Atsakyti
Bijau dar garsiai džiaugtis, bet rodos mums pavyko wub.gif Man buvo paskirta nėštumo testą pasidaryti 14 dienų po blastutės įkėlimo. Šiandien hcg 2081, progesteronas tik 17,6 unsure.gif
Nors dar labai trapu, bet sunku patikėti, kad DIVF gali pavykti iš pirmo karto bigsmile.gif
Jei kam reikės kokios informacijos apie Reprofit kliniką, būtinai papasakosiu. Tiesa, vaistų jie skiria minimaliai - estrofem ir crinone 1 kartą dienoje, bet aš išsiprašiau dukart tongue.gif Personalas gana jaunas, visi kalbantys angliškai, labai daug kas kompiuterizuota, modernu. Lyginant LV Embrions, net ir TR Memorial, mano nuomone, Reprofit juos pranoksta.
Merginos, laikykitės, žinau, kad labai daug jėgų reikia rasti savyje, kad galėtum vėl keltis ir eiti į priekį 4u.gif
Atsakyti
Kokios puikios zinios biggrin.gif Labai dziaugiuosi biggrin.gif Saugok save ir labai linkiu, kad zirniukas butu tvirtai isikibes.
Kiek tu turejai nesekmingu bandymu su savom?
Atsakyti