Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

Kokiu atveju siulome kiausialastes donoryste? Ar lt gydytojai tai pasiulo?

Siulo kai mažas amh ir nemato foliu. Ar lt siulo nežinau.

Atsakyti

O jei blastocistu kokybe bloga nesiulo nezinot? Ar siulo vel bandyt ir bandyt?

Atsakyti

O jei blastocistu kokybe bloga nesiulo nezinot? Ar siulo vel bandyt ir bandyt?

Na dėl to tikrai nežinau, pas mane mažas amh tai siūlė pasvarstyti apie donorines, bet čia LV.

Atsakyti

Aciu uz atsakyma

Atsakyti

Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų ratą. Trumpai pristatysiu savo istoriją. Man 36 m. ankstyvas rezervo išsekimas diagnozuotas kai buvo 30 m. stimuliacijos metu, kurią reikėjo nutraukti. Todėl pernai atsidūrėme klinikoje Ivf Riga bandymui su donore. Viskas įvyko labai greit , man nespėjus net mirktelt per mėnesį buvau ištirta, surasta donorė, sureguliuoti mūsų ciklai. Finale gavome 9 blastukus. Man įkėlė 3ba kokybės. Užkibo, vystėsi, augo, džiaugėmės, bet 6-ą sav netikėtai persileidau. Šiuo metu vėl esu FET kelyje. nuo šios sav galo laukiu mm ir pradėsim gleivinės auginimą. Beje praeitas mano planas atrodė taip: estrofem 3 k/ d. penkios dienos iki transferio "utrogest"  200 / 3 k. Prednizol 2 tab. vakarais. po transferio viskas tas pats tik dar Fraksiparin leidžiami į pilvą. Labai norėčiau, kad visos pasidalintumėte savo patirtimi kaip atrodė jūsų transferio planas. Man truputį neramu dėl plonokos gleivinės anąkart transferio dieną buvo biškį virš 9. Ir ką gyd jums sako pagal ką tiksliai nustato įkėlimo dieną ?

Atsakyti
QUOTE(Rudojji @ 2018 06 25, 17:26)
<p>Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų ratą. Trumpai pristatysiu savo istoriją. Man 36 m. ankstyvas rezervo išsekimas diagnozuotas kai buvo 30 m. stimuliacijos metu, kurią reikėjo nutraukti. Todėl pernai atsidūrėme klinikoje Ivf Riga bandymui su donore. Viskas įvyko labai greit , man nespėjus net mirktelt per mėnesį buvau ištirta, surasta donorė, sureguliuoti mūsų ciklai. Finale gavome 9 blastukus. Man įkėlė 3ba kokybės. Užkibo, vystėsi, augo, džiaugėmės, bet 6-ą sav netikėtai persileidau. Šiuo metu vėl esu FET kelyje. nuo šios sav galo laukiu mm ir pradėsim gleivinės auginimą. Beje praeitas mano planas atrodė taip: estrofem 3 k/ d. penkios dienos iki transferio "utrogest"  200 / 3 k. Prednizol 2 tab. vakarais. po transferio viskas tas pats tik dar Fraksiparin leidžiami į pilvą. Labai norėčiau, kad visos pasidalintumėte savo patirtimi kaip atrodė jūsų transferio planas. Man truputį neramu dėl plonokos gleivinės anąkart transferio dieną buvo biškį virš 9. Ir ką gyd jums sako pagal ką tiksliai nustato įkėlimo dieną ?
</p>

Analogiškai, tik Prednizol nuo gleivinės auginimo pradžios + folio rūgštis ir be fraksiparino. Kiek žinau, gleivinė tinkama įsodinimui 8 -1,5 mm.
Atsakyti

Atsiprašau už galbūt kvailą klausimą. O pagal ką tiksliai nustatoma transferio diena? toms kurioms vyksta ovuliacija tai suprantu, o kai pas mane nevyksta tai pagal ką nustatys? nes anąsyk tai derino mano organizmą prie donorės punkcijos dienos.

Atsakyti
QUOTE(Rudojji @ 2018 07 04, 11:40)
<p>Atsiprašau už galbūt kvailą klausimą. O pagal ką tiksliai nustatoma transferio diena? toms kurioms vyksta ovuliacija tai suprantu, o kai pas mane nevyksta tai pagal ką nustatys? nes anąsyk tai derino mano organizmą prie donorės punkcijos dienos.
</p>

Neturi reiksmes ar vyksta ovuliacija ar ne,juk vis tiek naudoji hormonus nuo kuriu vyksta nors ir nenaturalus ciklai,tada nuo pirmos kraujavimo dienos pradedi naudoti ka jie skiria gleivines auginimui o transferis atliekamas apie 21-22ciklo diena.Kaip suprantu bandysi snaigute pasiimti,jai ne paslaptis kokioj klinikoj gaudai gandrus? biggrin.gif
Atsakyti

Klinikoj Ivf Riga. Jau buvau pas gyd echo žiūrėt kaip gleivinė auga ir visa kita. Tai likau labai patenkinta - gleivinė 12 c.d. buvo virš 11 mm (vartoju Estrofem 3 k. per d. ). Man transferis bus 20 c.d. nes mano ciklas net su vaistais būna trumpesnis. Naudosim kompleksą : frozen embryo transfer + assisted hatchning + EmbryoGlue. Ir oi kaip lauksim savo stebuklo :)

Atsakyti
QUOTE(Rudojji @ 2018 07 10, 19:23)
<p>Klinikoj Ivf Riga. Jau buvau pas gyd echo žiūrėt kaip gleivinė auga ir visa kita. Tai likau labai patenkinta - gleivinė 12 c.d. buvo virš 11 mm (vartoju Estrofem 3 k. per d. ). Man transferis bus 20 c.d. nes mano ciklas net su vaistais būna trumpesnis. Naudosim kompleksą : frozen embryo transfer + assisted hatchning + EmbryoGlue. Ir oi kaip lauksim savo stebuklo smile.gif
</p>

Saunu,kad viskas puikiai klostos,kiek embrionu zadate sodinti?
Atsakyti

Vieną :) gyd net nesileidžia į kalbas dėl kelių :)

Atsakyti
QUOTE(Rudojji @ 2018 07 11, 14:12)
<p>Vieną smile.gif gyd net nesileidžia į kalbas dėl kelių smile.gif
</p>

Kaip grieztai pas juos,kitur nerekomenduoja du nabet jai nori du isodina,sekmes jums didziausios,lai sis bandynas bus jums semingas smile.gif
Atsakyti