Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

[quote=Edena,2014 07 03, 13:06]
Dar labai idomi situacija su vaistais !
Pvz Afrodite pirko visus vaistus kazkaip ateidavo su aparatu kortelems berniukas ligonineje, ir tiesiai ten pirkdavo. Mums nieko niekas nesake, tik pasitikslinom Sevdos ir Kristinos ar vaistinej pirkt tai sake taip. Taip pat pirkom ir anakart per 1 vizita, pirmuosius vaistus.
Tai sikart sumokejau vaistineje taip :
3 Cetrotide
3 Gonal 450 iU
Folbiol
Zytrex ( toks antibas visiems vienkartinis)
1 Ovitrelle
ir dartoki krema sau pirkaus apie 30 liru
sumokejau (pritaike nuolaida kaip memorial pacientei) 864 Liras, tai skaitau labai normaliai !
Nezinau kaip AFrodite bet pradedam itarti kad ligoninej gali buti truputi brangiau vaistai nei vaistineje ... O vaistinej lygiai taippat duoda viska ir saldymo elementa vaistu parsinesimui ( nes reikia jiems saldytuvo) ir pan..

Tikrai labai gerai nusipirkai, bandau skaiciuoti, su nuolaida vienoj vaistineje Gonal as perku uz 225TL (tai cia jau skaitau, kad labai po blatu ir labai gerai).
O siaip zinant TR sistema, gali buti, kad personalas, kuris organizuoja vaistu pirkima iskviecia vaistininka su aparaciuku ir pan. ima komisini. Cia gaji tokia sistema. doh.gif
Atsakyti
Nu žinokit, neturėtų taip būti, nes jie dirba su vaistine,kuri yra prie pat klinikos, jei atkreiptumėt dėmesį, ant jos užrašyta Kahraman ir kažkoks vyriškas vardas, mes taip spėjom,kad gal vaistinė priklauso Semros vyrui. Jei ateini su Memorial receptu,jie padaro didelę nuolaidą. Kaip suprantu, berniukas irgi ateina iš tos pačios vaistinės g.gif mes esam pirkę ir taip, ir taip, skirtumo nepastebėjom g.gif ir klinika niekada nerodė intereso,kur pirkti,per pirmą konsultaciją iškvietė berniuką, o per IVF tai pirkdavomės vaistinėje, bet lėkdavom iki būtent tos, net jei neturėdavom tą dieną vizito, nes nuolaida būdavo nereali.

Antalija super, teko būti vieną dieną, patiko thumbup.gif galima pasiimti kokį akcijinį AI ir tuo pačiu mėgautis atostogomis thumbup.gif tik jei ta įranga skiriasi... man tai būtų svarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 03, 13:10)
Nu i Sile sake 2 val ( cia tokia moteriskute registraturoj dirba faina)  tai ji daug papasakojo. O savaitgaliais tai tikrai daug cia liaudies visur smile.gif Stambulieciai ir i savo salas dar plaukia savaitgaliais, 4 juk net turi, nors manes asmeniskai viena ju nesuzavejo, vyras sako turbut jie i Nidos papludimi atvaziuotu tai galvotu kad i roju pateko biggrin.gif Nes ta ju betvarke visgi "damusa"  doh.gif

O siaube 40  blink.gif  Man jau 30 yra dabar "nieko" ta prasme gyvent galima, bet jau dar + 5 laipsniai ir nosies nebekisciau sad.gif baigtus visi pliazai prikepciau prie smelio  lotuliukas.gif
Lygtai ir nezada ateinancias 2 savaites dar kad 30 perkops, siandien isvis rodo tik 25, bet jausmas truputi karstesnis blush2.gif
Beje, gi pas juos Ramadamas dabar  4u.gif  Sake administratore kad gatvej akivaizdziai geriau nieko nevalgyti , nes koks piktas alkanas turkas gali uzpult lotuliukas.gif  (Jie valgo nuo 3 nakties iki 9 berods ryto, o paskui 18 val bado, jei klystu pataisykit )

bega kur gali, vargsai, o ka daryti, gyvenantiems tokiame mieste.. blink.gif Kiek skaiciau, jus pirmoje saloje islipot, tai nelabai koks pasirinkimas tongue.gif Bet is tikruju tai nieko blatno tos salos.
Stambule zymiai vesiau nei AYT, 1000km mus skiria. mirksiukas.gif
Ramadanas yra pasninko menuo, tai besilaikantys nuo 8.30 vakaro iki 3 valandos nakties grubiai valgo ir geria. Kita likusi laika pasninkauja, nieko nevalgo, negeria ir neruko. Bet bent jau Antalijoje tai nelabai cia kas laikosi, mes laisvai valgom ir geriam ir gatveje ir bet kur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 07 03, 12:44)
bega kur gali, vargsai, o ka daryti, gyvenantiems tokiame mieste..  blink.gif Kiek skaiciau, jus pirmoje saloje islipot, tai nelabai koks pasirinkimas  tongue.gif Bet is tikruju tai nieko blatno tos salos.
Stambule zymiai vesiau nei AYT, 1000km mus skiria.  mirksiukas.gif
Ramadanas yra pasninko menuo, tai besilaikantys nuo 8.30 vakaro iki 3 valandos nakties grubiai valgo ir geria. Kita likusi laika pasninkauja, nieko nevalgo, negeria ir neruko. Bet bent jau Antalijoje tai nelabai cia kas laikosi, mes laisvai valgom ir geriam ir gatveje ir bet kur. smile.gif

Aaa tai va, ne taip supratau tas valandas doh.gif tai mes taip ir supratom kad ne kaip pasirinkom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 03, 12:28)
Nu žinokit, neturėtų taip būti, nes jie dirba su vaistine,kuri yra prie pat klinikos, jei atkreiptumėt dėmesį, ant jos užrašyta Kahraman ir kažkoks vyriškas vardas, mes taip spėjom,kad gal vaistinė priklauso Semros vyrui. Jei ateini su Memorial receptu,jie padaro didelę nuolaidą. Kaip suprantu, berniukas irgi ateina iš tos pačios vaistinės g.gif mes esam pirkę ir taip, ir taip, skirtumo nepastebėjom g.gif ir klinika niekada nerodė intereso,kur pirkti,per pirmą konsultaciją iškvietė berniuką, o per IVF tai pirkdavomės vaistinėje, bet lėkdavom iki  būtent tos, net jei neturėdavom tą dieną vizito, nes nuolaida  būdavo nereali.

Na tai va , neaisku su tuo berniuku smile.gif) Kazkaip Afroditei buvo kad Kristina nebuvo patenkinta kad ne per ja vaistus pirko, kad ji nesudalyvavo tam vaistu pirkime "is berniuko", nu bet gal ji placiau pati papasakos 4u.gif
Siaip naudinga butu pasilygint, gaila kad is vaistines cekio negavau ( ar nepasiemiau is tos laimes kad normaliai sumokejau smile.gif) negaliu palygint kiek konkreciai gonal ten kainavo su nuolaida..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 liepos 2014 - 13:56
Gal dabar kažkas kitaip. Prie Kubros to nebuvo, ji pati nekvietė to berniuko, sakė eit į vaistinę. Bet ten dabar daug kas pasikeitę...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasirodau ir as trumpam cia mirksiukas.gif Jo,Edena teisingai sako ir mes pastebejome kad vaistineje pigiau ir del to rasom cia kad kiti zinotu. Kristina labai nepatenkinta buna kai man tenka pirkti vaistus ne is jos,ji man pradejo ten vejus pusti tik sako nieko tu ten savo bendruomeneje nesakyk,bet kas ji man? o ir be to,net jei ir butu giminaite as vistiek pasakyciau kiekvienai nors jau per a.z. kad neprasidet su ja. Mes palyginome ant Menopura ta turkiska, pirkom su ja tai kainavo virs 200 lyru,o siandien pirkom ta pati tik vaisitnej kur EDENA nurode mano vyrui ir ka gi sumokejome tik 105 lyras blink.gif Zodziu, eina na kaip darosi pinigus is musu bedu,bjauru verysad.gif Maniskis persiutes sake,kad tiesiai pasakys Kristinai kas ir kaip,o receptus imsim patys is daktares ir eisim i vaistine. Bet zinokit sudziai kitaip ir nepavadinsi doh.gif
Pas mane situacija tokia,kad turiu as 9 folikulus-siandien net kelis kart gydytojos perklausiau.Gleivine gera. Auga letai,bet gydytoja sake kad tiesiog del to kad vartojau ilga schema o jei su trumpesne butu kitaip,todel letai auga ir ilgesnis stimuliavimas.
Siandien man paskambino ir pasake kad toliau testi ta pacia doze ir rytoj vel eiti i klinika.Neveluoti nes nori pati profesore apziureti.Keista kazkaip blush2.gif Nes nei viena neesate minejusi,kad stimuliacijos metu jus apziurejo ji. Na bet tikiuos kad rytoj verkt nereikes mirksiukas.gif
Meile,sekmes tau didziules ir laikom kumstukus-labai tikiuos kad mums visoms pasiseks ir sekme bus mums dosni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 03, 13:28)
Nu žinokit, neturėtų taip būti, nes jie dirba su vaistine,kuri yra prie pat klinikos, jei atkreiptumėt dėmesį, ant jos užrašyta Kahraman ir kažkoks vyriškas vardas, mes taip spėjom,kad gal vaistinė priklauso Semros vyrui. Jei ateini su Memorial receptu,jie padaro didelę nuolaidą. Kaip suprantu, berniukas irgi ateina iš tos pačios vaistinės g.gif mes esam pirkę ir taip, ir taip, skirtumo nepastebėjom g.gif ir klinika niekada nerodė intereso,kur pirkti,per pirmą konsultaciją iškvietė berniuką, o per IVF tai pirkdavomės vaistinėje, bet lėkdavom iki  būtent tos, net jei neturėdavom tą dieną vizito, nes nuolaida  būdavo nereali.

Antalija super, teko būti vieną dieną, patiko thumbup.gif galima pasiimti kokį akcijinį AI ir tuo pačiu mėgautis atostogomis thumbup.gif tik jei ta įranga skiriasi... man tai  būtų svarbu blush2.gif

Na iranga siaip nesiskiria, tik nera tu paciu kieciausiu genetiniu kazkokiu aparatu. blush2.gif nesupratau ir nelabai gilinausi, nes man asmeniskai kaip ir neaktualu.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, aš ta Kristina kuo toliau, tuo labiau stebiuosi. Ji man is pradziu pasirode visai nieko, visur vedziojo, maloniai kalbejo, bet kuo toliau, tuo labiau nepatinka ji man, nes mums vairuotoja pamirso uzsakyti i oro uosta, nors klausem jos kelis kartus pries 2 dienas ir is vakaro pakalusem, ar viskas ok, ar neliksim be masinos, po to i laiskus neatrasinejo, uz vaistus irgi sumokejom suprantu gerokai daugiau, nei kiti. Zodziu reikia jiems pradeti i akis aiskiai sakyti, kad mes nesam durni, nes kitaip nieko nebus bash.gif as dar pati neizvaziavau, o jau erzinuosi pagalvojus, kas ten darosi. Labai nemegstu pyktis ir draskyt akiu, bet dar labiau nemegstu, kai manim naudojasi ir piktnaudziauja doh.gif reiks turbut nuo pat pradziu kazkokiu budu neuzsileisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 03, 15:23)
Sveikutes 4u.gif 
Pasirodau ir as trumpam cia mirksiukas.gif Jo,Edena teisingai sako ir mes pastebejome kad vaistineje pigiau ir del to rasom cia kad kiti zinotu. Kristina labai nepatenkinta buna kai man tenka pirkti vaistus ne is jos,ji man pradejo ten vejus pusti tik sako nieko tu ten savo bendruomeneje nesakyk,bet kas ji man? o ir be to,net jei ir butu giminaite as vistiek pasakyciau kiekvienai nors jau per a.z. kad neprasidet su ja. Mes palyginome ant Menopura ta turkiska, pirkom su ja tai kainavo virs 200 lyru,o siandien pirkom ta pati tik vaisitnej kur EDENA nurode mano vyrui ir ka gi sumokejome tik 105 lyras blink.gif Zodziu, eina na kaip darosi pinigus is musu bedu,bjauru verysad.gif Maniskis persiutes sake,kad tiesiai pasakys Kristinai kas ir kaip,o receptus imsim patys is daktares ir eisim i vaistine. Bet zinokit sudziai kitaip ir nepavadinsi doh.gif
Pas mane situacija tokia,kad turiu as 9 folikulus-siandien net kelis kart gydytojos perklausiau.Gleivine gera. Auga letai,bet gydytoja sake kad tiesiog del to kad vartojau ilga schema o jei su trumpesne butu kitaip,todel letai auga ir ilgesnis stimuliavimas.
Siandien man paskambino ir pasake kad toliau testi ta pacia doze ir rytoj vel eiti i klinika.Neveluoti nes nori pati profesore apziureti.Keista kazkaip blush2.gif Nes nei viena neesate minejusi,kad stimuliacijos metu jus apziurejo ji. Na bet tikiuos kad rytoj verkt nereikes mirksiukas.gif
Meile,sekmesjavascript:emoticon(':4u:') tau didziules ir laikom kumstukus-labai tikiuos kad mums visoms pasiseks ir sekme bus mums dosni wub.gif

Sudziai tikri.. Butinai pasakykite mandagiai be dramu, mes daugiau pas jus vaistu nenoresime pirkti, nes tai 50 proc. brangiau. Gali buti, kad cia ta Kristina savavaliskai visa tai daro. Galbut administracija net nezino arba jeigu ir zino apie fakta, tai nezino apie tas kainas ir atkatus. Bjauru ziauriai.. doh.gif doh.gif
O foliukai ziurek kokie saunuoliai! pasivijo galu gale.. 4u.gif Liuks! Ir sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 03, 14:53)
Na, aš ta Kristina kuo toliau, tuo labiau stebiuosi. Ji man is pradziu pasirode visai nieko, visur vedziojo, maloniai kalbejo, bet kuo toliau, tuo labiau nepatinka ji man, nes mums vairuotoja pamirso uzsakyti i oro uosta, nors klausem jos kelis kartus pries 2 dienas ir is vakaro pakalusem, ar viskas ok, ar neliksim be masinos, po to i laiskus neatrasinejo, uz vaistus irgi sumokejom suprantu gerokai daugiau, nei kiti. Zodziu reikia jiems pradeti i akis aiskiai sakyti, kad mes nesam durni, nes kitaip nieko nebus bash.gif as dar pati neizvaziavau, o jau erzinuosi pagalvojus, kas ten darosi. Labai nemegstu pyktis ir draskyt akiu, bet dar labiau nemegstu, kai manim naudojasi ir piktnaudziauja  doh.gif  reiks turbut nuo pat pradziu kazkokiu budu neuzsileisti  doh.gif

Del transporto geriau bendrauti tik su Yelena, o Kristinos turbut tiesiog vengti, mus kuruoja Sevda su naujaja Elis kordinatore, tai tikrai jokiu problemu sis duetas. Ir Yelena del transporto. Tikrai jokio nusiskundimo neturim personalu, viskas labai gerai rolleyes.gif
Sevdai tai jauciu kokiu saldainiu reiks nunesti kai jau i pabaiga viskas bus, nes tikrai tokia man ji sazininga ir gera atrodo , Ji turke bet uzaugus bulgarijoj , ir dabar vis atostogu lekia ten, tai gal kitoks tas ir mentalitetas smile.gif
Tik nesinervuokit dar neatvaziavus, viskas bus ok 4u.gif 4u.gif

Ir jokiu akiu draskyt nereikes, tiesiog kai israsys vaistus, paaiskins kaip susileist, pasiimsit receptuka ir nueisit i vaistine, o jeigu siulys pirkti pas juos, tiesiog atsisakysite ir tiek, ten prievarta juk niekas nieko tikrai nedaro 4u.gif O mes dalinames visi tam, kad patirtys praverstu visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 liepos 2014 - 15:07
Nu ka as zinau blink.gif nebuvo tokiu bajeriu, manau, reiketu informuoti administracija, prieme kazkokia nauja,gal ji ten savo bizni suka unsure.gif
o del Semros, Afrodite, ji zino,kad jusu situacija neeiline, turbut del to ir nori apziuret. Matai, atsirado tu foliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 03, 15:11)
Nu ka as zinau  blink.gif nebuvo tokiu bajeriu, manau, reiketu informuoti administracija, prieme kazkokia nauja,gal ji ten savo bizni suka  unsure.gif
o del Semros, Afrodite, ji zino,kad jusu situacija neeiline, turbut del to ir nori apziuret.  Matai, atsirado tu foliu 4u.gif

drinks_cheers.gif Pritariu smile.gif
O Kitty kaip jus?? Kaip matau vis dar augat viduje dar niekas nesikrapsto lauk bigsmile.gif wub.gif ?

Bet man kad sitaip skirtusi kainos tai abejoju, ka vieninteli mastau tai tiesiai vaistineje taiko -30 % o ligonineje ne. O jeigu jums Afrodite pagal cekius toks skirtumas, tai su abiem cekiais rytoj ir nueikit net ne pas kristina o pas Sevda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 liepos 2014 - 15:38