Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

Susimąsčiau...Keletas mano pažįstamų merginų buvo paliktos dėl to, kad jų vaikinai norėjo kažkokių pasikeitimų jų išvaizdoje, jų netenkino išvaizda...Ta prasme vaikinai norėjo, kad jų mergina sulieknėtų, arba užsiaugintų plaukus ir pan....tokių situacijų aplink nemažai...

Kaip manote, kodėl vyrams/vaikinams reikia gražių moterų/merginų?
Ar labiau dėl savęs, ar labiau dėl visuomenės/draugų/pažistamų nuomonės????

Juk taip gerai pagalvojus- prie žmogaus priprantama ir bet koks, net negražus fiziškai žmogus gali patapti gražiu kai prie jo pripranti, kai jisai yra labai geras, puikaus charakterio....Taigi, atsižvelgiant į tai, vyras gali priprasti prie negražios moters ir nematyti jos trūkumų...Bet taip juk nevyksta, vyrams vis tiek reik gražių. Ir kai kurie vaikinai, kaip paskaičiau forume, net reikalauja kad jų moterys sulieknėtų ir pan., bet ar tikrai to reikia būtent JIEMS? O gal jiems tiesiog ant tiek svarbi visuomenės/draugų nuomonė??? Gal jiem labai reikia "pasigirti" ????

Atsakyti
Pasigirti tai jiems reikia, aš sprendžiu iš to, kad kai tik kas nors gero mano gyvenime įvyksta, brangiausiasis tuoj puola visiems "girtis", lyg čia jo kokie nuopelnai. Arba kai būdavo susipažįstu su kokiu vaikinu, tai pristatydamas mane draugams sako: O žinot, ji ... [nu ir toliau visi privalumai vardijami biggrin.gif].
Šiaip manau merginoms irgi tas noras pasigirti nėra svetimas, juk visada smagu pasakyti kokį šaunų vaikiną tu čia turi smile.gif
Dėl išvaizdos - reikia apie tai galvot prieš pradedant bendraut su žmogum, o ne mėginti jį pakeisti. Na bet visokių tų vyrų pasitaiko, manyčiau reikia mest greičiau tokius, kurie kažkokius nepasitenkinimus merginos išvaizda reiškia. Aišku visokios smulkmenos tai atleistinos (kaip pvz. mano draugas vis tempia mane parduotuvėj prie aukštakulnių batų, nors aš jų pakęst negaliu), bet tik ne tokios, kurios gali pakenkti sveikatai.
Atsakyti
Tai vat temoje "vyras reikalauja tapti figūringa" ir buvo išsakyta nuomonė, kad "moteris-tai vyro vizitinė kortelė". Ten ir buvo parašyta, kad vyrai nori pasipuikuoti prieš kitus ir užriečia nosį, jei jo žmona, draugė yra pagiriama kitų.
Kiek žinau, nei vienas manęs nemetė dėl mano išvaizdos, nors nesu kažkoks supermodelis, o ir modelis toli gražu. Man atrodo, visokių vyrų yra. Netgi pvz savaitgalį girdėjau nuomonę, kaip vyrukas sakė, kad mergina graži, mielai ją nakčiai pasiguldytų (na, apie rimtus santykius ten kalbos nebuvo, tai gal čia nelabai į temą), bet ji per kūda. Todėl matyt reikalautų, kad sustorėtų Et, neįtiksi tiems vyrams schmoll.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad tai yra natūralus noras, kad mergina būtų graži. Aš pati irgi nenorėčiau, kad mano vyrukas apkerpėtų, užsiaugintų pilvuką, nors ir visai mažiuką... schmoll.gif
Juk pažiūrėkit: mūsų merginos (dauguma) yra pasitempusios ir labai save prižiūrinčios, o šalia eina vaikinas, kuris nei per kur jai į porą netinka: apsileides, neprisižiūrintis savęs ir t.t. doh.gif
Manau, čia mūsų merginų kaltė, kadangi dauguma mano, kad vyrui svarbiausia būti šiek tiek gražesniu už bezdžionę ir užteks.
Gerai, kad jaunimėlis mūsų jau išgyvendina šitą nuomonę. thumbup.gif
Atsakyti
Na gal isvaizda svarbiau yra is pradziu.. Va maniskiui is pradziu labai labai patiko mano trumpi sijonukai wub.gif , bet kai santykiai tapo rimtesni-jam jie jau nelabai patinka, ir siaip sako, kad keksiskai(atsiprasau 4u.gif ) atrodau..ir vis rodo man grazias sukneles iki keliu lotuliukas.gif nors aisku visi jie yra skirtingi..
man tai juokingiausia, kai jie vis supermodeliu iesko: pas ta tas negerai, pas ta anas.., o bet kai issirenka kokia blink.gif tikrai nenoriu nieko izeist.bet na matosi, kad isrenka tokia, kuri is visu kandidaciu prasciausiai atrodo-ale kazko tai ji pakerejo ir vaiksto su ja patenkintas..ir tokiu mano pazistamu ne vienas ir ne du lotuliukas.gif taip kad, dabar manau, kad iesko priekabiu(o labai norint visada yra prie ko prikibt..net ir supermodeliai turi trukumu doh.gif ) tada, kai mato, kad visgi tai ne tas zmogus g.gif
Atsakyti
Jeigu palieka ir kaip priežastį nurodo išvaizdą, tai tiesiog vaikinas merginos nemyli. Arba yra visiškas asilas ir ieško ne gyvenimo draugės, su kuria gera būti, o vizitės kortelės kitiems pasirodyti ir pasigrožėti doh.gif Tokie vyrai yra tiesiog neverti dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Taigi yra visokiu musu. Vieniem grazi moteris tik del ponto, o kiti gali buti pasiilge tu laiku, kai jie pradejo draugauti ir moteris buvo grazi. Juk daug kurios pasigavusios vyra kazkiek apsileidzia. O dar kitiems tiesiog yra ipirstas kvailas isitikinimasi s visuomenes psues, kad moteris privalo buti anoreksike. Ir tokiu daug. As asmeniskai negaliu pakesti tu kauletu... Jau geriau siek tiek su lasinukais nei tokia, kad sonkaulius gali lengvai suskaiciuoti. Yra uz ko pagnaibyti, kad ir kaip tai jum nepatiktu smile.gif Mieli mum tie jusu apvalumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrukas @ 2006 06 27, 14:46)
Taigi yra visokiu musu. Vieniem grazi moteris tik del ponto, o kiti gali buti pasiilge tu laiku, kai jie pradejo draugauti ir moteris buvo grazi. Juk daug kurios pasigavusios vyra kazkiek apsileidzia. O dar kitiems tiesiog yra ipirstas kvailas isitikinimasi s visuomenes psues, kad moteris privalo buti anoreksike. Ir tokiu daug. As asmeniskai negaliu pakesti tu kauletu... Jau geriau siek tiek su lasinukais nei tokia, kad sonkaulius gali lengvai suskaiciuoti. Yra uz ko pagnaibyti, kad ir kaip tai jum nepatiktu smile.gif Mieli mum tie jusu apvalumai smile.gif

Oi kaip faina blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Tik atminkit, kad apvalumai, o ne 15 lasiniu rinkiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrukas @ 2006 06 27, 14:57)
Tik atminkit, kad apvalumai, o ne 15 lasiniu rinkiu wink.gif

Pamenam pamenam tongue.gif
Atsakyti
manau vyrams kataloginiu reik tam, kad pasipuikuotu pries draugus, bet cia tik tokiems vyrams, kuriu galveleje kosele lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai bent tiek, kad vyrų supratimas apie grožį yra skirtingas. Pvz. mano draugui patinka ypatingai didelės nosys lotuliukas.gif Kai šitą dalyką pastebėjau, puoliau prie veidrodžio, nu žiūriu, kad maža mano... Tai sako, tu išimtis biggrin.gif Ir šiaip jis kartais pažiūri į kokią pabaisą (mano nuomone) ir sako, kokia graži mergina...
Atsakyti