Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(Ingosius @ 2006 06 27, 22:04)
Ai, tik nereikia čia pradėti, kad moteriai vyro išvaizda nesvarbi ax.gif Negi nori pasakyti, kad jei vyras bus protingas, bet labai baisus, tai nesvarbu?

Pritariu! 4u.gif Gal kažkas ir gali priprasti prie ne kokios išvaizdos, kad tik būtų protingas. Man svarbiausia, kad viskas derėtų tarpusavyje.
Pažinojau ne vieną tokį protingą, bet jau išvaizda...ir žiūrėti galėjau į tokius tik kaip į draugus, bet ne kaip į vyrus. schmoll.gif
Atsakyti
man kazkaip kitaip nesigauna,jei vyras man fiziskai nepatrauklus gali buti nors ir geriausias pasnekovas ir tt bet bus tik draugas ax.gif net nezinau gal tai todel kad as gana jauna (21) ir su amzium pasikeis bet kol kas yra taip rolleyes.gif zodziu esu stipriai isranki vyru atzvilgiu(cia ne tik apie isvaizda) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 06 28, 08:38)
man kazkaip kitaip nesigauna,jei vyras man fiziskai nepatrauklus gali buti nors ir geriausias pasnekovas ir tt bet bus tik draugas ax.gif net nezinau gal tai todel kad as gana jauna (21) ir su amzium pasikeis bet kol kas yra taip rolleyes.gif zodziu esu stipriai isranki vyru atzvilgiu(cia ne tik apie isvaizda) biggrin.gif

Čia turbūt su amžium nieko bendro neturi, nes man jei negražus, tai irgi tik draugu gali būti. Kaip galima kažką daugiau veikt su bjauriu? biggrin.gif Užtai draugės klausia, iš kur aš tokių gražuolių prisirenku biggrin.gif
Atsakyti
na, o man svarbiausia, kad apskritai, bet koks zmogus visu pirma turetu "sarmo" ir cia ne vien isviazda ar charakteris, tiesiog zmogus arba turi tai, arba ne....
Na, o grozis, tai toks labai subjektyvus dalykas, vienam gali buti grazu, kitam tas pats- siaip sau, o dar kitam- isvis nepatikti, zinoma, buna tokiu stereotipu, kaip vyras aukstas, tamsus, pasportaves, rudaakis ar dar koks ten, kaip ir moteris blondine, ilgaplauke, zydraake, ilgakoje, putliakrute, na ir t.t. cia tokie modeliai kurie daugumai patinka, bent jau akiai miela, o kaip jau ten toliau tai neaisku, nuo konkreciu zmoniu priklauso... mirksiukas.gif

Na, man tai kabutese "sekasi" su vyrais, pirmasis vyras tai sako, oj kaip faina, kad grazia moteri turiu, kad visi eina ir atsisuka ar ten komplimentus sako, bet va kai pradejom gyventi, tai pradejo nebepatikti, ziauriai pradejo pavydeti, savo draugu stengdavosi nesupazindinti su manim, nes vienas draugas jam yra pasakes...."mmm....cia tavo zmona....gaila, kad ne sesuo....o tai jau "kabines" buciau"...nieko sau draugiski pastebejimai blink.gif va, tai po tokiu nuolatiniu draugu pastebejimu, kad "oj bet ta tavo zmonele tikrai nebloga" arba "ar tikrai tai tavo zmona????... blink.gif ", mano vyrukas pradejo reguliuoti mano apranga (nors nesirengiu kazkaip ten vulgariai, issaukianciai ar pan.,bet na kartais megstu seksualius rubelius, kartais romantiskus ir visada mano rubai pabrezia moteriskuma...na man tai grazu...), tai va, visus sijonus buvo liepta nukisti kur giliau arba ismes, visas bliuskutes auksciau bambos irgi paslepti, o tai ismes....tai daejau iki tokio absurdo, kad is namu iseidavau vienaip apsirengusi, o pas daruge atsinesusi maiseli persirengdavau...(dar karta akcentuoju, kad nera pas mane issaukianciu rubeliu, merginos tikrai daug nuogiau vaiksto apsivilkusios...as tikrai taip subtiliai arba tik kojytes matosi, arba tik krutine arba tik liemens ir klubu linija pabrezta, uzpakaliukas isryskintas, bet tikrai ne kaip nors issaukianciai...) paradoksas tame, kad kai issiskyriau su pirmu vyru ir susipazinau su dabartiniu, tai jis niekaip negalejo suprasti mano pirmojo, sake kokia nesamone, man tai butu garbe, eiciau galva iskeles, kad va tokia turiu, o kiti tegu seile varvina....na, bet dabar vos ne tas pats....aisku tik pati nedasileidziu iki ligotos kontroles, bet va sijonukai tai net iki keliu ar zemiau jam per seksualiai atrodo, nes aptempti, reikia tokiu ilgu, laisvu iki zemes, bliuskos irgi tokios turetu buti, na o pas mane visos kelnes zemais liemenim (man tokios patogesnes, be to bamboj auksariukas- taigi tai ne tik patogiau, bet ir graziau), bliuskutes irgi visokios- vienos pilvuka, kitos- krutine atidengia...jei sijonukas ar suknutes, tai arba iki keliu, tokios aptemptos visas moteriskas formas paryskinancios arba trumputes- kojas parodancios.... lotuliukas.gif tokiais, kad viskas butu nuoga rubais neeinu i lauka doh.gif zodziu dabartinis tai nervuojas, dabar nervuojas, kad va kodel as ant kulnu vaikstau, o ne su kedais ar slepetem, as sakau, kad kiekvienoj situacijoj skirtingai ir rengiuos, i gamta- su kedais, pajuriu pasivaikscioti- su slepetem, na o i miesta ar darba su bateliais,basutem... na nezinau, bet as taip geriausiai jauciuosi, tai kodel tureciau to atsisakyti....o jis vis bamba, kad cia tik del grozio...del grozio... mirksiukas.gif na, sakau, kad man taip patogu, kodel jis sprendzia tik is savo varpines...

Tai va, tas grozis, tai kaip mano vyras sako, gerai kai turi grazia drauge, bet ne zmona, zmona neturi buti kazkokia ten grazi, neturi daugeliui patikti, nes tada ramiau, as puikiai suprantu, bet ka jau padarysi pries prigimti nepapusi...ko norejo, ta ir gavo.... mirksiukas.gif tokia jau as- zibanciom akim, skvarbiu zvilgsniu, nekalta sypsena...toks angeliukas su kipsiuko mintim....tai mano vyrui ir nepatinka, kad mano isvaizda neatitinka mano minciu....is isvaizdos atrodau tokia super nekalta mergyte, man 18-20 duoda, ne daugiau, tokia angeliuko akim, o va mintys tai tikkrai kipsiuko, esu pasiutus merga...ypac laisvo poziurio i seksa...nors istikimybe, mano nuomone,pati didziausia vertybe, bet va su savo vyreliu, tai ojojojoi....kokiu pasiulymu as jam duodu...ir to jokiai rubeliais nepaslepsi, manua, kad zmogaus grozis slypi akyse, judesiuose, sypsenoj....na pamatai ir tarsi uzsifiksuoja- negali pamirsti.....

Tai va, visiems vyrukams patinka grazios moterys (maniskis irgi nulydi zvilgsniu, ilgaplaukes, ilgakojes merginas, na tokio panasaus i mano tipaza... smile.gif ), visiems patinka paziureti, patureti, bet va seimoj, tai jauciasi saugiau, kai turi kazka paprasciau, tada jiems ramiau....o grazuoles gali paspoksoti blink.gif pakoketuoti blink.gif o gal net retkarciais su jom nusukti i kaire...(juk taip sunku tam atsispirti... doh.gif mirksiukas.gif )

tai va, moterys, visada visada, kad ir kaip nepatiktu musu vyrams stenkimes myleti save, priziureti, puoseleti, neapsileisti ir negalvoti naiviai, kad aj mano vyrui patinka kai va as nesusitampiusi, nepasidaziusi, nesusisukavusi, kai esu su treningais, na ir t.t. ne, jiems patinka visai kas kita, tik va zmona ramiau ir patogiau tokia tureti....bet patikekit savimeile paglosto kai zino, kad ju moterim netik jis vienas zavisi (net jei to nepripazysta.. lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 06 28, 09:52)
Čia turbūt su amžium nieko bendro neturi, nes man jei negražus, tai irgi tik draugu gali būti. Kaip galima kažką daugiau veikt su bjauriu? biggrin.gif Užtai draugės klausia, iš kur aš tokių gražuolių prisirenku biggrin.gif

O gal svarbus? g.gif Juk visgi -niolikmetei svarbiausia bus isvaizda, vyresnioms - isvaizda, statusas, mastymas.... antros jaunystes amziuje - zmogaus vidus, dvasinis pasaulis, brandumas.... tad sulyg amziumi keiciasi zmogaus suvokimas bei vertinimas. As isiziurejau savo vyra kai man buvo sesiolika visu pirma del grazios isvaizdos... taciau veliau emiau vertint ir mastyma, branduma, poziuri...
Grozis visada dominavo pirmoje vietoje renkantis zmogu... o jei dar ir vidus grazus... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau vyrams reikia graziu del abieju nurodytu priezasciu: ir del saves ir del kitu g.gif
tik turbut kaip jau buvo rasyta apie amziu, tai ir vyrai su amzium kitaip grozi supranta. jaunesniems tai isorinis grozis, o brandesniems- tai ir vidines savybes
vyru noras pasididziuti yra turbut igimtas dalykas, del to negalima ant ju pykti, kad jiem smagu didziuotis grazia zmona, smagu kad draugai kal kazkiek pavydi. jam tai yra kaip saves vertes irodymas- as saunus nes sugebejau gauti toookia moteri lotuliukas.gif
bet draugu pastabos- kad gaila kad cia tavo zmona nes buciau kabines schmoll.gif schmoll.gif galiu pasakyti kaip mano vyras tai isprestu- gal tas "draugas" ir negautu per snuki bet draugu nebutu daugiau. as irgi manau kad normalus draugas tokiu pastabeliu nelaido
o paciam vyrui is elementariu estetiniu sumetimu irgi smagu, kai su juo grazi moteris turbut... g.gif
o del to, kad poziuris kazkiek pasikeicia kai santykiai tampa rimti, tai yra tiesos tame. mano vyrui ir smagu, kad kiti gal i mane pasiziuri, didziuojasi kazkaip, o is kitos puses tai stebi ir skaiciuoja tuos i mane pasiziurejusius, ir po to bamba, kad parduotuvei i tave tiek paziurejo, gatvej tiek ir dar kazkur ten kazkas paziurejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man tai seniausiai nebe -niolika, bet man labai svarbu grožis, ne tik žmoguje, bet ir visur. Aš myliu akimis biggrin.gif Man smagu žiūrėti į savo draugą ir džiaugtis tuo, koks jis mano gražuoliukas. Aišku ne dėl to su juo esu, nenorėjau pasakyti, kad man tik išvaizda rūpi, bet ji yra visko dalis. Kiek esu susipažinus su neišvaizdžiais vyrais, tai man nesvarbu koks jis žmogus, gali būti ir pats geriausias, aš tiesiog iš karto jį "atmetu" ir niekaip negalėčiau toliau bendrauti. Nes kartais tiesiog gera yra pasėdėti ir patylėti kartu su mylimu žmogum ir žiūrėti vienas į kitą. O kaip žiūrėti, jei koks kreivas šleivas? smile.gif Tai dažnai su vyrais tenka šia tema ginčytis, nes jie visi iki vieno įrodinėja, kad vyro išvaizda yra nesvarbi.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir man klausimas kilo. O kas yra graži moteris arba gražus vyras? Sakot aukšta blondinė ilgom kojom yra gražu? Paklauskit mano vyro ir jis parodys į Moniką Belluci (gal ir ne taip ta pavardė rašosi), kuri toli gražu ne toji aprašytoji blondinė....Paklauskit, ar man gražus aukštas, raumeningas, tamsiaodis rudaakis....Tai vat kad ne....Turiu vieną draugę, kuri ūgio maždaug 175, o svoris nu gal 90, o gal ir daugiau. Žodžiu, mergina stambi. Jūs neįsivaizduojat, kaip į ją atsigręžia gatvėje, kiek vyrų dėl jos rovėsi plaukus. Tai kur tas grožis yra? Figūroje, veide, plaukuose? Man grožis labiau sutampa su tvarkingumu. O kalbėti, kad vyrui reikia lieknos, baltapūkės ar kokios nors, tai....
O jeigu atsakant į temos klausimą, man atrodo, kad renkantis gyvenimo partnerį, negalvoji, kad va ji graži, galėsiu prieš kitus pasipuikuoti. Jau paskui gali ateiti tas pasididžiavimo jausmas, kad mano žmona graži, ją vertina ir aplinkiniai. Bet jei ji buka kaip bato aulas, tai niekas jos ir neįvertins. Grožis ar protas-amžinas klausimas, į kurį atsakymo turbūt nerasime...
Atsakyti
Faktas - vyrai visų prima atkreips dėmesį į išvaizdą ir nematau čia nieko smerktino. Yra kaip yra ir kodėl reikia būtinai viską suniveliuoti pagal savo poreikius? Galų gale vyrus renkames mes, moterys. Čia tik jie galvoja, kad jie mus išsirenka mirksiukas.gif
Atsakyti
O kalbėti, kad vyrui reikia lieknos, baltapūkės ar kokios nors, tai....
[/quote]
vat man atrodo kad tie, kuriem reikia manekenes, tikrai renkasi moteri del kitu nuomones
kazkur skaiciau apie tyrimus, kuriu metu nustate, kad vyrai, kurie turi giliu vidiniu kompleksu, bando irodyti savo verte demonstruodami prabangius daiktus, super masinas ir zmonas, kurios atitinka visus imanomus standartus...
manau yra tame tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 06 27, 23:18)
Man tai pirmoje vietoje yra protas, asmenybė ir charakteris, o prie išvaizdos galima ir priprasti ax.gif Nes ar geriau ramiai ir gražiai gyventi, ar lakstyti paskui savo gražuolį ir atmušinėti nuo jo mergas biggrin.gif Arba nebūtinai.. gali būti tas gražuolis labai bukas ir besirūpinantis savimi..

Na taip, gyvenant kartu labai svarbu protas, asmenybė , charakteris...Bet negi pirmą kartą pamačius žmogų išvaizda visai neturėjo reikšmės? Negi tik pažiūrėjus į jį galėjai spręsti apie jo charakterį?
Atsakyti
QUOTE(Ingosius @ 2006 06 28, 14:07)
Na taip, gyvenant kartu labai svarbu protas, asmenybė , charakteris...Bet negi pirmą kartą pamačius žmogų išvaizda visai neturėjo reikšmės? Negi tik pažiūrėjus į jį galėjai spręsti apie jo charakterį?

Tiesą sakant pirmą kartą pamačius jis man nei kiek išvaizda nepatiko. Kaip sakant jis mane prisijaukino savo rūpinimusi manimi ir meile. Palaipsniui jis man tapo gražus ne tik vidumi, bet ir išvaizda. 4u.gif
Atsakyti