Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

O as norejau tema truputi kitaip pakreipti ax.gif Kodel vyrai graziu moteru bijo? Ir nesakykite, kad taip nera!!! Pries pora savaiciu su drauge buvome viename Milano klubu ir sokant buvom isvadintos nei daug nei mazai lezbietem (nors atrodo viena i kita ir nesitrynem g.gif ) Tai as saves ir klausiu negi daug lengviau yra priskirti kazkam nepasiekiamam (kitai krypciai), nei paprasciausiai uzkalbint?
O ir as prisispazinsiu budama "maza" toki biceli turejau, kuris kol neuzsidedavau mini tai is namu iseit neleisdavo blink.gif Tai as ji iki dabar kai pamatau vis per danti traukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai sakai esi tokia super, del to nieks neuzkalbino g.gif o gal neuzkalbino del kitos priezasties laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 07 10, 14:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  seniai irodyta, kad teiginys, kad bobos myli ausim - mitas  mirksiukas.gif  nebent susiradai tokia kokiam kaime..nes kai galvos ner, kas belieka, kaip tik ausim protaut  smile.gif

Aš mylėčiau ausimis, jei ant ausų kabintų ne spageti makaronus, o 4 karato dydžio deimantus. Ir taip kartą į savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 19:05)
Aš mylėčiau ausimis, jei ant ausų kabintų ne spageti makaronus, o 4 karato dydžio deimantus. Ir taip kartą į savaitę  g.gif

Va va, arba pinigais pamojuoti užtenka. O ką, gyvena su tokiu, turi meilužį ir visiems gerai. Ir draugai patenkinti wink.gif Bet negražioms niekas pinigais nemojuoja lotuliukas.gif
O gal šiuo atveju ir tiktų prašymas pagerinti figūrą, taigi investicija nemenka padaryta...

manes pasuokimai i ausi isvis neveikia

seniai irodyta, kad teiginys, kad bobos myli ausim - mitas, nebent susiradai tokia kokiam kaime..nes kai galvos ner, kas belieka, kaip tik ausim protaut

Krypstat nuo temos. Bet pabandyk man įrodyti kas greičiau laimėtų ir kodėl:
1. negražus vyras
2. negraži mergina
tarkim kad jie rungiasi dėl modelių dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 07 10, 22:00)
Bet negražioms niekas pinigais nemojuoja  lotuliukas.gif

Ką tik sužinojau, kad esu negraži doh.gif
Prie ko čia tie pinigai???????? Jau jei mergina ne itin graži, ji negali turėti turtingo vaikino???? Ar čia taip išeina, kad turtingi vaikinai nemoka mylėti, o tik perka gražuoles už pinigus. Vėjus šnekat irnesakyk.gif Aš niekada nenorėjau turtingo ir ne pagal pinigus rinkausi. Ir manau, kad tos, kurios renkasi turtingus būtent dėl jų pinigų, yra gražios, bet kvailos.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 07 10, 21:00)
Va va, arba pinigais pamojuoti užtenka. O ką, gyvena su tokiu, turi meilužį ir visiems gerai. Ir draugai patenkinti wink.gif Bet negražioms niekas pinigais nemojuoja  lotuliukas.gif
<...>

Optimistas tongue.gif
Reikia rinktis ne turtingą, o perspektyvų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 11, 09:37)
Optimistas  tongue.gif
Reikia rinktis ne turtingą, o perspektyvų.  thumbup.gif

thumbup.gif Čia jau protinga kalba.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 20:05)
Aš mylėčiau ausimis, jei ant ausų kabintų ne spageti makaronus, o 4 karato dydžio deimantus. Ir taip kartą į savaitę  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visada mama man sakydavo , kad ne su grožiu gyvensi . Tai tokį ir pasirinkau . Ir dar gal iš tiesų mes esame , kaip viena fomumietė sakė - vyrų vizitinė kortelė. g.gif
Pažiūrėkit jei vyras gražus , raumeningas -juk ir jo moteris nuostabiai atrodo , jei vytiškis koks pilvotas storuliukas -tai ir jo moteris panašiai atrodo . O gal aš neteisi ? Maniškis dažnai sako " aš ne šuo ant kaulų nepuolu" Tačiau mes panašiai abu atrodome .Nei labai stori nei ploni . O kūditis tai moterys visada norėjo ir norės ar dėl vyrų ar dėl savęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 07 10, 18:59)
tai sakai esi tokia super, del to nieks neuzkalbino  g.gif  o gal neuzkalbino del kitos priezasties  laugh.gif  laugh.gif

Nebutina buti super, kad ieitum i apibrezima grazus g.gif
O be to nesakiau ir nesakysiu, kad esu super schmoll.gif, bet jei pabaigsi savo minti apie kita priezasti gal galesiu ir atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 11, 08:37)
Reikia rinktis ne turtingą, o perspektyvų.  thumbup.gif

Dauguma merginų taip ir daro, tik ne apskaičiuoja bet instinktyviai nujaučia.
Galima šitą dalyką ir iš kitos pusės apskaičiuoti. Ne taip jau ir sudėtinga elgtis kaip būsimam direktoriui jei galvoje visi varžtai vietose wink.gif
Atsakyti
kaip atpažinti perspektyvų diedą?

patarkit kol dar nevėlu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 07 11, 17:05)
kaip atpažinti perspektyvų diedą?

patarkit kol dar nevėlu bigsmile.gif

Man rodos, perspektyvus vyras - ar vaikinas - net kol dar nėra nieko pasiekęs, jau tiksliai žino, ko nori, na, reik įvertinti ir protinius sugebėjimus ir panašiai biggrin.gif

O jei rimtai, manau, jei poroje geri santykiai, vienas kitą stumia kažką pasiekti, kuria tam palankias aplinkybes, o ne taip, kad aš sau grožio salonuose sėdėsiu, o tu, perspektyvusis, ark, dirbk, siek.
Atsakyti