O ir as prisispazinsiu budama "maza" toki biceli turejau, kuris kol neuzsidedavau mini tai is namu iseit neleisdavo
O as norejau tema truputi kitaip pakreipti
Kodel vyrai graziu moteru bijo? Ir nesakykite, kad taip nera!!! Pries pora savaiciu su drauge buvome viename Milano klubu ir sokant buvom isvadintos nei daug nei mazai lezbietem (nors atrodo viena i kita ir nesitrynem
) Tai as saves ir klausiu negi daug lengviau yra priskirti kazkam nepasiekiamam (kitai krypciai), nei paprasciausiai uzkalbint?
O ir as prisispazinsiu budama "maza" toki biceli turejau, kuris kol neuzsidedavau mini tai is namu iseit neleisdavo
Tai as ji iki dabar kai pamatau vis per danti traukiu
tai sakai esi tokia super, del to nieks neuzkalbino
o gal neuzkalbino del kitos priezasties
QUOTE(voveriena @ 2006 07 10, 14:46)
Aš mylėčiau ausimis, jei ant ausų kabintų ne spageti makaronus, o 4 karato dydžio deimantus. Ir taip kartą į savaitę
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 19:05)
Aš mylėčiau ausimis, jei ant ausų kabintų ne spageti makaronus, o 4 karato dydžio deimantus. Ir taip kartą į savaitę 
Va va, arba pinigais pamojuoti užtenka. O ką, gyvena su tokiu, turi meilužį ir visiems gerai. Ir draugai patenkinti
O gal šiuo atveju ir tiktų prašymas pagerinti figūrą, taigi investicija nemenka padaryta...
manes pasuokimai i ausi isvis neveikia
seniai irodyta, kad teiginys, kad bobos myli ausim - mitas, nebent susiradai tokia kokiam kaime..nes kai galvos ner, kas belieka, kaip tik ausim protaut
Krypstat nuo temos. Bet pabandyk man įrodyti kas greičiau laimėtų ir kodėl:
1. negražus vyras
2. negraži mergina
tarkim kad jie rungiasi dėl modelių dėmesio.
QUOTE(teisingas @ 2006 07 10, 22:00)
Ką tik sužinojau, kad esu negraži
Prie ko čia tie pinigai???????? Jau jei mergina ne itin graži, ji negali turėti turtingo vaikino???? Ar čia taip išeina, kad turtingi vaikinai nemoka mylėti, o tik perka gražuoles už pinigus. Vėjus šnekat
QUOTE(teisingas @ 2006 07 10, 21:00)
Va va, arba pinigais pamojuoti užtenka. O ką, gyvena su tokiu, turi meilužį ir visiems gerai. Ir draugai patenkinti
Bet negražioms niekas pinigais nemojuoja 
<...>
<...>
Optimistas
Reikia rinktis ne turtingą, o perspektyvų.
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 11, 09:37)
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 20:05)
Pažiūrėkit jei vyras gražus , raumeningas -juk ir jo moteris nuostabiai atrodo , jei vytiškis koks pilvotas storuliukas -tai ir jo moteris panašiai atrodo . O gal aš neteisi ? Maniškis dažnai sako " aš ne šuo ant kaulų nepuolu" Tačiau mes panašiai abu atrodome .Nei labai stori nei ploni . O kūditis tai moterys visada norėjo ir norės ar dėl vyrų ar dėl savęs
QUOTE(voveriena @ 2006 07 10, 18:59)
tai sakai esi tokia super, del to nieks neuzkalbino
o gal neuzkalbino del kitos priezasties

Nebutina buti super, kad ieitum i apibrezima grazus
O be to nesakiau ir nesakysiu, kad esu super
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 11, 08:37)
Dauguma merginų taip ir daro, tik ne apskaičiuoja bet instinktyviai nujaučia.
Galima šitą dalyką ir iš kitos pusės apskaičiuoti. Ne taip jau ir sudėtinga elgtis kaip būsimam direktoriui jei galvoje visi varžtai vietose
QUOTE(Bajm @ 2006 07 11, 17:05)
Man rodos, perspektyvus vyras - ar vaikinas - net kol dar nėra nieko pasiekęs, jau tiksliai žino, ko nori, na, reik įvertinti ir protinius sugebėjimus ir panašiai
O jei rimtai, manau, jei poroje geri santykiai, vienas kitą stumia kažką pasiekti, kuria tam palankias aplinkybes, o ne taip, kad aš sau grožio salonuose sėdėsiu, o tu, perspektyvusis, ark, dirbk, siek.