Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(Viesulas @ 2006 07 12, 16:51)
Matyt pati nesi is tu grazuoliu ,ir rinkaisi pagal save.Auksciau bambos nepasoksi.
Netikiu, jeigu butumei ta katalogine ar ziuretumei i "kaimieti"?

doh.gif Aplinkoje nesiorientuoji, Viesule. Kas sakė dabar, kad jos vyras kaimietis blink.gif Į kaimietį ir aš nežiūrėčiau. Gi ne lygis tongue.gif (turiu galvoj tokius tikrai nekultūringus, ką tik nuo žagrės jaunuolius, nes būna ir normalių tongue.gif )
Atsakyti
Kažkaip užėjo noras pasižiūrėti į Viesulą realybėje lotuliukas.gif . Turbūt tokis labai vyriškas raumenų kalnas yra doh.gif lotuliukas.gif
Kaip sakė Lexy, tau tikrai trūksta fantazijos. Vyriškumas nelygu raumenų kalnui. Be to, apie vyriškumo sąvoką buvo diskutuota kitoje temoje, nueik ten pasiskaityti, beveik nei viena nerašė, kad vyriškas=raumeningas.
Toks įspūdis susidarė, kad Viesulas pats ką tik nuo žagrės nulipęs ir per daug kompleksuotas. Pagal tavo teoriją daugiau nei pusė vyrų būtų viengungiai. Na, nebenusišnekėkim gal ką doh.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau. Viesule, pagal tavo teoriją negražios moterys renkasi sau lygius, ty tokius pat negražius. Nors dėl skonio nesiginčijama, bet pasižiūrėkit į Rumšų šeimą. Bent jau man tai Rumšienė baisiau nei negraži, o Rumšas tai tikrai simpatiškas ir netgi sakyčiau gal ir gražus. Na, tai kur tavo teorija šiuo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 12, 14:58)
Oi ,kaip priestarauji pati sau (normalus ,patrauklus)gal galejai negrazu susirasti?lotuliukas.gif
Buvau idejes anketa i pazinciu skyreli,na ir nemazai merginu prase mano foto,kadangi as jos neturejau tai is interneto  nusikniaukiau keleta ,na aisku ant bejerio paemiau baisuokle vieno ,ir ka jus manote?Buvo davusi net telefono numeri o kai gavo foto net i sms nei i laiskus daugiau nebeatsake ,o jai buvo 26m.
Buvau ismegines ir kitaji varianta ir su kita pasnekove ir rezultatas thumbup.gif  thumbup.gif

Žinai, kurie sako jog NETURI ŠIUO METU SAVO NUOTRAUKOS, man iš karto aišku, kad nieko gero. Jei būtum thumbup.gif atrodantis, nesiuntinėtum ne savo nuotraukų iš interneto, o tiesiog palauktum kol turėsi savo.
Atsakyti
Vyrams reikia graziu delto, kad kiekvienam malonu salia tureti grazu zmogu (ypatingai moteri). O jus galvojat, kad tik vyrams reikia graziu, o moterims vyro isvaizda absoliuciai nerupi?? blink.gif
Nzn, kaip kitoms, bet man vyro isvaizda yra svarbi, man jis turi patikti. Nesakau, kad turi buti raumeningas, aukstas, tamsiu plauku ir pan (mano grozio kriterijai kitokie), bet bent jau prisiziurejes, graziai, tvarkingai apsirenges, aisku ne su karanciu pilvu, pasportaves...
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 07 13, 10:12)
Kažkaip užėjo noras pasižiūrėti į Viesulą realybėje  lotuliukas.gif . Turbūt tokis labai vyriškas raumenų kalnas yra  doh.gif  lotuliukas.gif
Kaip sakė Lexy, tau tikrai trūksta fantazijos. Vyriškumas nelygu raumenų kalnui. Be to, apie vyriškumo sąvoką buvo diskutuota kitoje temoje, nueik ten pasiskaityti, beveik nei viena nerašė, kad vyriškas=raumeningas.
Toks įspūdis susidarė, kad Viesulas pats ką tik nuo žagrės nulipęs ir per daug kompleksuotas. Pagal tavo teoriją daugiau nei pusė vyrų būtų viengungiai. Na, nebenusišnekėkim gal ką  doh.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau. Viesule, pagal tavo teoriją negražios moterys renkasi sau lygius, ty tokius pat negražius. Nors dėl skonio nesiginčijama, bet pasižiūrėkit į Rumšų šeimą. Bent jau man tai Rumšienė baisiau nei negraži, o Rumšas tai tikrai simpatiškas ir netgi sakyčiau gal ir gražus. Na, tai kur tavo teorija šiuo atveju?

Oi sunervinai!
Atsiprasyk Rumsienes!Ji visai fainulka.
O kur as uzsiminiau kad esu raumenu kalnas ar lasiniu smotas?
O is kur viengungiai kai tiek vienisu ,negraziu merginu ,kurios perkastu viena kitai gerkle kad ta senberni galetu tureti ?lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 13, 11:45)
Oi sunervinai!
1. Atsiprasyk Rumsienes!Ji visai fainulka.
2. O kur as uzsiminiau kad esu raumenu kalnas ar lasiniu smotas?
3. O is kur viengungiai kai tiek vienisu ,negraziu merginu ,kurios perkastu viena kitai gerkle kad ta senberni galetu tureti ?lotuliukas.gif

1. Nu va matai bigsmile.gif Tai ką čia ginčytis dėl grožio.
2. niekur neužsiminei, bet jei tu tokį vyrą (raumeninigą) įsivaizduoji kaip vyrišką ir tai yra grožio etalonas, tai gal pats turėtum to bent jau siekti? g.gif
3. Beje, visi vyrai grįžę iš užsienio, sako, kad lietuvaitės yra gražiausios, tai gal kaip tik aplink daug vienišų negražių vaikinų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 13 liepos 2006 - 11:18
QUOTE(vaiciuke @ 2006 07 12, 15:20)
blink.gif  blink.gif Gal aš ne į tokią planetą pataikiau  blink.gif
Nu nereikia man turtingų. Pati pakankamai uždirbu, o ir kai neuždirbau, turtingo neieškojau, nes visada sau sakiau, kad pati užsidirbsiu pragyvenimui.
Kai susipažinau su savo vyru, nežinojau nei kiek jis uždirba, nei kokia jo tėvų socialinė padėtis. Man rūpėjo pats žmogus, koks skirtumas, kiek jo piniginėje litų.
Ir visai nežiūrėjau į jokias perspektyvas jo piniginę pastorinti. Žiūrėjau į save ir sprendžiau, ką AŠ turiu nuveikti, kad pastorinčiau savąją piniginę.

na, jei saunu, jei jau taip ziurejai tik i save i savo galimybes storint pinigine ir pan. ir nematei salia esancio vyro ir pan. bet, jei saziningai kalbet, tai mes visos norim sulaukt is mylimuju bent geliu, bent kazkokiu smulkmenu ir pan. o tai kainuoja , kad ir nedidelius, bet visgi pinigus... o jei vyrukas negaletu net gelytes nupirkt uz savus pinigus, nemanau, kad kuri rimciau ir ziuretu...galu gale visos galvojam apie seima, vaikus ir norim, kad vaikai augtu aprupinti viskuo kuo reikia!!! kitas dalykas, jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. beje, apie tevu socialine padeti net nekalbejau,mano manymu tevai ne prie ko cia...

Papildyta:
QUOTE(Lexy @ 2006 07 12, 15:32)
oho blink.gif
nesitikejau rast tokiu pasisakymu
gal as keista, nors man atrodo kad tai normalu, man vyro pinigines storis nevaidina lemiancio vaidmens.

as ir nesakiau, kad vaidina LEMIANTI vaidmeni, bet kazka reiskia... grazus nebutinai turtingas, turtingas- nebutinai grazus...isvis grozis greit nyksta ir pagal tai tikrai neverta zmoniu vertint...nebent aisku vyrams (gal ne visiems) daug reiskia....kazak tokio "va kokia zmona/panele turiu..." ir pan.

Nesakau ir , kad susipazinus moterys puola tikrint kiek ten tas vyrukas pinigu turi ir pan. nors aisku gal yra ir tokiu moteru - negali zinot... bet anksciau ar veliau vistiek imi galvot apie jo tiek finansine padeti, tiek apie jo ta smegenine (perspektyvas)...nes su prasta smegenine vyras ir pinigu mazai uzdirbs...viskas susiveda i viena...tiesiog bukim atviros, ne kiekviena siai laikais moteris rinktusi vyra, kuris negaletu jos ar bent vaiku aprupinti ir pan.

nezinau ar teisingai supratot mane....tiesiog karatais mane erzina tokios snekos, kad oi amno vyro dvasinis toks anoks o, kad ten jis uzdirba gerai man nerupi ir pan. taip snekama dazniausiai, kai jau tas vyras uzdirba...

mano vyras, kai susipazinome daug pinigu niekada neturejo, be po pakankamai ilgo bendravimo supratau, kad jis turi gera galva, zodziu neprapuls...o tai aju siokia tokia perspektyva manau... nes visgi retai kuri noretu dirbti keliuose darbuose, islaikyt seima ir pan. ir matyt koks vyro dvasinis pasaulis mielas ir pan. manau, kai duonos neturetume uz ka nusipirkt, nerupetu mums nei dvasiniai, nei kitokie dalykai...nes visgi viskas vel susiveda i pinigus...
Papildyta:
galiu ir as aisku sakyt, kad neziurejau i vyro galimybes ir pan. bet, kad vistiek ziurejau ne is karto, bet jau kai planuojama seima buvo, tai kazkaip supratau, kad ziuriu ir i perspektyvas...visgi vaikus ruosiames kartu augint ir pan. as tiesiog buvau sazininga su savimi ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 13, 11:41)
Vyrams reikia graziu delto, kad kiekvienam malonu salia tureti grazu zmogu (ypatingai moteri). O jus galvojat, kad tik vyrams reikia graziu, o moterims vyro isvaizda absoliuciai nerupi??  blink.gif
Nzn, kaip kitoms, bet man vyro isvaizda yra svarbi, man jis turi patikti. Nesakau, kad turi buti raumeningas, aukstas, tamsiu plauku ir pan (mano grozio kriterijai kitokie), bet bent jau prisiziurejes, graziai, tvarkingai apsirenges, aisku ne su karanciu pilvu, pasportaves...

visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 13, 11:41)
Vyrams reikia graziu delto, kad kiekvienam malonu salia tureti grazu zmogu (ypatingai moteri). O jus galvojat, kad tik vyrams reikia graziu, o moterims vyro isvaizda absoliuciai nerupi??  blink.gif

irgi tiesa manau
Atsakyti
QUOTE(burbulka @ 2006 07 13, 19:38)

Nesakau ir , kad susipazinus moterys puola tikrint kiek ten tas vyrukas pinigu turi ir pan. nors aisku gal yra ir tokiu moteru - negali zinot... bet anksciau ar veliau vistiek imi galvot apie jo tiek finansine padeti, tiek apie jo ta smegenine (perspektyvas)...nes su prasta smegenine vyras ir pinigu mazai uzdirbs...viskas susiveda i viena...tiesiog bukim atviros, ne kiekviena siai laikais moteris rinktusi vyra, kuris negaletu jos ar bent vaiku aprupinti ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=burbulka,2006 07 13, 20:38]
bet, jei saziningai kalbet, tai mes visos norim sulaukt is mylimuju bent geliu, bent kazkokiu smulkmenu ir pan. o tai kainuoja , kad ir nedidelius, bet visgi pinigus... o jei vyrukas negaletu net gelytes nupirkt uz savus pinigus, nemanau, kad kuri rimciau ir ziuretu...galu gale visos galvojam apie seima, vaikus ir norim, kad vaikai augtu aprupinti viskuo kuo reikia!!! kitas dalykas, jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. [

Tai gal čia ne apie skurdą kalba g.gif Turtingas mano bent jau akimis žiūrint yra tas, kuris uždirba na virš kokių 7 tūkstančių, turi didelius prabangiai įrengtus namus (nebūtina namą, gali būti ir butas), naują prabangų automobiliį, labai gerai veikiantį verslą ir tt. O tas, kuris uždirba apie 2 tūkst. yra normalus žmogus, tiek vyras, tiek moteris. Tokio vyro aš nelaikau turtingu, bet manau, kad iš tokios sumos galima nupirkti ir gėlytę, ir dar gi ne kartą papietauti restorane ir pan.
Turiu aš savo rate pažįstamų, kurie tikrai uždirba mažiau nei tūkstantį. Kartais pagalvoju, kaip galėčiau su tokiu gyventi. Bet iš tikrųjų prieinu išvados, kad galėčiau, nes pakankamai uždirbu aš, turiu nuosavą būstą ir tą pasiekiau savo jėgom. Nežinau, ką norėjai pasakyti žodžiais "jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. ", bet jei kalbi apie tai, kad neturtinga mergina visada nori turtingo vyro, tai pasakysiu tik tiek "kaip pasiklosi, taip išsimiegosi". Kiekvienas savaip įsivaizduoja savo gyvenimą. Pvz aš tam ir mokiausi, kad ateity turėčiau gerą darbą, ir niekad nebuvo minties eiti lengvesniu (o gal sunkesniu?) keliu ir susirasti turtingą vyrą.
Atsakyti
[quote=vaiciuke,2006 07 14, 13:27]
QUOTE(burbulka @ 2006 07 13, 20:38)
bet, jei saziningai kalbet, tai mes visos norim sulaukt is mylimuju bent geliu, bent kazkokiu smulkmenu ir pan. o tai kainuoja , kad ir nedidelius, bet visgi pinigus... o jei vyrukas negaletu net gelytes nupirkt uz savus pinigus, nemanau, kad kuri rimciau ir ziuretu...galu gale visos galvojam apie seima, vaikus  ir norim, kad vaikai augtu aprupinti viskuo kuo reikia!!! kitas dalykas, jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. [

Tai gal čia ne apie skurdą kalba  g.gif Turtingas mano bent jau akimis žiūrint yra tas, kuris uždirba na virš kokių 7 tūkstančių, turi didelius prabangiai įrengtus namus (nebūtina namą, gali būti ir butas), naują prabangų automobiliį, labai gerai veikiantį verslą ir tt. O tas, kuris uždirba apie 2 tūkst. yra normalus žmogus, tiek vyras, tiek moteris. Tokio vyro aš nelaikau turtingu, bet manau, kad iš tokios sumos galima nupirkti ir gėlytę, ir dar gi ne kartą papietauti restorane ir pan.

Nežinau, ką norėjai pasakyti žodžiais "jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. ", bet jei kalbi apie tai, kad neturtinga mergina visada nori turtingo vyro, tai pasakysiu tik tiek "kaip pasiklosi, taip išsimiegosi". Kiekvienas savaip įsivaizduoja savo gyvenimą. Pvz aš tam ir mokiausi, kad ateity turėčiau gerą darbą, ir niekad nebuvo minties eiti lengvesniu (o gal sunkesniu?) keliu ir susirasti turtingą vyrą.

pasirasyciau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 14 liepos 2006 - 11:41