QUOTE(vaiciuke @ 2006 07 12, 15:20)

Gal aš ne į tokią planetą pataikiau
Nu nereikia man turtingų. Pati pakankamai uždirbu, o ir kai neuždirbau, turtingo neieškojau, nes visada sau sakiau, kad pati užsidirbsiu pragyvenimui.
Kai susipažinau su savo vyru, nežinojau nei kiek jis uždirba, nei kokia jo tėvų socialinė padėtis. Man rūpėjo pats žmogus, koks skirtumas, kiek jo piniginėje litų.
Ir visai nežiūrėjau į jokias perspektyvas jo piniginę pastorinti. Žiūrėjau į save ir sprendžiau, ką AŠ turiu nuveikti, kad pastorinčiau savąją piniginę.
na, jei saunu, jei jau taip ziurejai tik i save i savo galimybes storint pinigine ir pan. ir nematei salia esancio vyro ir pan. bet, jei saziningai kalbet, tai mes visos norim sulaukt is mylimuju bent geliu, bent kazkokiu smulkmenu ir pan. o tai kainuoja , kad ir nedidelius, bet visgi pinigus... o jei vyrukas negaletu net gelytes nupirkt uz savus pinigus, nemanau, kad kuri rimciau ir ziuretu...galu gale visos galvojam apie seima, vaikus ir norim, kad vaikai augtu aprupinti viskuo kuo reikia!!! kitas dalykas, jei nesi susidurus su tokiu dalyku, tai ir gerai kalbet apie tai, kad matei tik zmogu ir pan. beje, apie tevu socialine padeti net nekalbejau,mano manymu tevai ne prie ko cia...
Papildyta:
QUOTE(Lexy @ 2006 07 12, 15:32)
oho
nesitikejau rast tokiu pasisakymu
gal as keista, nors man atrodo kad tai normalu, man vyro pinigines storis nevaidina lemiancio vaidmens.
as ir nesakiau, kad vaidina LEMIANTI vaidmeni, bet kazka reiskia... grazus nebutinai turtingas, turtingas- nebutinai grazus...isvis grozis greit nyksta ir pagal tai tikrai neverta zmoniu vertint...nebent aisku vyrams (gal ne visiems) daug reiskia....kazak tokio "va kokia zmona/panele turiu..." ir pan.
Nesakau ir , kad susipazinus moterys puola tikrint kiek ten tas vyrukas pinigu turi ir pan. nors aisku gal yra ir tokiu moteru - negali zinot... bet anksciau ar veliau vistiek imi galvot apie jo tiek finansine padeti, tiek apie jo ta smegenine (perspektyvas)...nes su prasta smegenine vyras ir pinigu mazai uzdirbs...viskas susiveda i viena...tiesiog bukim atviros, ne kiekviena siai laikais moteris rinktusi vyra, kuris negaletu jos ar bent vaiku aprupinti ir pan.
nezinau ar teisingai supratot mane....tiesiog karatais mane erzina tokios snekos, kad oi amno vyro dvasinis toks anoks o, kad ten jis uzdirba gerai man nerupi ir pan. taip snekama dazniausiai, kai jau tas vyras uzdirba...
mano vyras, kai susipazinome daug pinigu niekada neturejo, be po pakankamai ilgo bendravimo supratau, kad jis turi gera galva, zodziu neprapuls...o tai aju siokia tokia perspektyva manau... nes visgi retai kuri noretu dirbti keliuose darbuose, islaikyt seima ir pan. ir matyt koks vyro dvasinis pasaulis mielas ir pan. manau, kai duonos neturetume uz ka nusipirkt, nerupetu mums nei dvasiniai, nei kitokie dalykai...nes visgi viskas vel susiveda i pinigus...
Papildyta:
galiu ir as aisku sakyt, kad neziurejau i vyro galimybes ir pan. bet, kad vistiek ziurejau ne is karto, bet jau kai planuojama seima buvo, tai kazkaip supratau, kad ziuriu ir i perspektyvas...visgi vaikus ruosiames kartu augint ir pan. as tiesiog buvau sazininga su savimi ir tiek..