Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(galateja @ 2006 08 12, 20:23)
na tai aišku. bet vyrui visada norisi gražesnių, gi jau taip gamta sutvėrė.

gali but g.gif mirksiukas.gif o mes tada kokiu vyru norim? g.gif
Atsakyti
na man tai turi būt irgi gražus, nugi negaliu aš su kokiu baisuoliuku. turėjau kažkada tokį vieną, nu geras ir prie babkių, ginekologas, nu ale nesimpatiškas nors tu ką, tai ir padariau aš dingau. seniai tai buvo...
Atsakyti
ATRODO JAU VISAS FORUMAS MIEGA......
Atsakyti
na kaip sakoma, su protu i lova negulsi, groziu duonos netepsi, taip rodos jei nemaisau, tai va man vyras turi buti ir grazus/patrauklus ir protingas. manau normalus vyrai rinkdamiesi moteris taip pat laikosi sio principo, nes kiek patirtis rodo vyrai kvailu moteru nemegsta lygiai taip pat kaip ir negraziu.
Atsakyti
O man patinka santurus, na ne tokie kur plepa ir plepa be sustojimo ax.gif , o is isvaizdos tai mane dideles , israiskingos nosys labai traukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(galateja @ 2006 08 12, 21:05)
na man tai turi būt irgi gražus, nugi negaliu aš su kokiu baisuoliuku. turėjau kažkada tokį vieną, nu geras ir prie babkių, ginekologas, nu ale nesimpatiškas nors tu ką, tai ir padariau aš dingau. seniai tai buvo...

nebuvo tarp jusu chemijos,kaip zmones sako mirksiukas.gif smile.gif

QUOTE(Female @ 2006 08 12, 22:44)
na kaip sakoma, su protu i lova negulsi, groziu duonos netepsi, taip rodos jei nemaisau, tai va man vyras turi buti ir grazus/patrauklus ir protingas. manau normalus vyrai rinkdamiesi moteris taip pat laikosi sio principo, nes kiek patirtis rodo vyrai kvailu moteru nemegsta lygiai taip pat kaip ir negraziu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai teisingai pasakyta...

jei atvirai pasakius mane vyrai su israiskingom lupom traukia blush2.gif
Atsakyti
O tai ką moterims jau grąžių vaikinų nereikia? Nebernt jos būtų baisios ir nesitiki turėti gražaus.
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 13, 12:29)
O tai ką moterims jau grąžių vaikinų nereikia? Nebernt jos būtų baisios ir nesitiki turėti gražaus.

su graziais vyrais, kaip ir su graziom moterim, antrom pusem daug problemu tik tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 13, 12:29)

NA MAN TAI REIKIA gražaus. na tokį ir turiu , nors dabar jam 40 m. ,bet niolikinės dar myža dėl jo. Man taai smagu, jausti, kad mano diedas yra vertas dėmesio, o juk jis lovoj vien tik mano. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(galateja @ 2006 08 13, 14:55)
o juk jis lovoj vien tik mano. bigsmile.gif
O vat tuo tai jau nebūk tokia garantuota biggrin.gif Joke'as, aišku, na, bet vistiek mirksiukas.gif negali gi 100% žinot, kaip ten ištirųjų yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 13, 13:29)

nu man irgi reikia tokio kuris grazus man, aisku ir galva ne puodyne..todel puikiai suprantu kodel vyrams reikia graziu.aisku ta grozi kiekvienas vyras suvokia savaip.tu nerealiu draugu,su superiniu humoro jausmu,protingu ir tt bet jei man nepatrauklus fiziskai-myliu zmogu tik kaip drauga.
Atsakyti
Galbut anksciau mano vyrui rupejo isvaizda,o dabar jam tai neberupi,nes rupi zmogaus vidus.
Atsakyti