Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(dange29 @ 2009 12 21, 13:07)
brangus automobilis, pinigu kapsas, ledine blondine salia-visa tai kelia vyro verte kitu vyru akyse. nesvarbu, kad tad dede pilvo nepavelka ar yra kvailas kaip bato aulas, automobilis ir moteris privalo buti auksciausios rusies lotuliukas.gif

Tavo išprusimas visose gyvenimo srytyse mane veikia, kai raudona mazgotė bulių... Kokiam tu šiltnamy gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 15, 19:19)
Tavo išprusimas visose gyvenimo srytyse mane veikia, kai raudona mazgotė bulių... Kokiam tu šiltnamy gyveni?

Eisi į tą šiltnamį pagaliu uždaužyti?
Papildyta:
QUOTE(_Nikole_ @ 2009 12 22, 16:41)
o šiaip manau, kad skirtingiems  vyrams skirtingos moterys yra gražios  smile.gif
tik reikia rūpintis savimi mielosios, net jei turit darbų iki kaklo  verysad.gif

Faktas kaip blynas. Vienam konkreti moteris kaip pasakų princesė, o kitam - kaip ragana, tik šluotos trūksta. O prie prisižiūrėjusios moters visada maloniau. Žinoma, jeigu vyras nevala, tai gal jam ir nerūpės moters prisižiūrėjimas. Sakys: "Tu man ir smirdinti patinki"
Moteris yra vyro vizitinė kortelė. Todėl kiekvienas ir nori pagal savo skonį kuo šaunesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
aš gyvenu Vilniuje. Adresą gal per AZ parašyt? ar visgi geriau relaniumo išgerk? sako padeda, jei viskas nervOja....
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 15, 18:21)
Budamas vidutinioku "gavau" nepaprastai grazia  smile.gif Ir po dvieju vaiku puikiai atrodo - liekna, graziu ir ryskiu veido bruozu, prisiziurinti, turinti puiku skoni.

O gal save nuvertinat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 15, 20:02)
aš gyvenu Vilniuje. Adresą gal per AZ parašyt? ar visgi geriau relaniumo išgerk? sako padeda, jei viskas nervOja....

"Ieškau vyro:
Profesija: etikėčių klijuotoja ir šablonizuotoja.
Išsilavinimas: magistras.
Darbo patirtis: už miegamojo durų."
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 15, 21:41)
"Ieškau vyro:
Profesija: etikėčių klijuotoja ir šablonizuotoja.
Išsilavinimas: magistras.
Darbo patirtis: už miegamojo durų."

bigsmile.gif turi laisvą vyrą? šitoks gėris...
Niu bet kol kas saviškį pasilaikysiu, bet jei prireiks, žinosiu į ką kreiptis, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 15, 20:05)
O gal save nuvertinat? mirksiukas.gif

Nea, realiai mastau. Savo laiku labai nepasitikejau savimi ir net nesapnavau, kad tokia grazuole, visu bernu svajone pasirinks mane. Nes kaip bebutu, renkates tai jus, mielosios. Ji sako, kad mate manyje potenciala, o ir nebuvau jau toks baisus jai smile.gif . Beje, kartais zmonai nezinant pasitikrinu reitingus, tai dar viskas tvarkoje. smile.gif Tai va, vazineju dabar su brangia superine masina, o salia grazuole sedi, tiesa, ne blondine ir mano metu smile.gif
Jei rimtai, tai visai faina vazineti su iskirtiniu nauju automobiliu, o kai eini su savo moterimi, kad i ja ziuri net apsiseileje seniai ir bernai smile.gif Vienu zodziu, esu tipinis diedas, tik dar be pilvo kabancio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 15, 23:33)
Nea, realiai mastau. Savo laiku labai nepasitikejau savimi ir net nesapnavau, kad tokia grazuole, visu bernu svajone pasirinks mane. Nes kaip bebutu, renkates tai jus, mielosios. Ji sako, kad mate manyje potenciala, o ir nebuvau jau toks baisus jai smile.gif . Beje, kartais zmonai nezinant pasitikrinu reitingus, tai dar viskas tvarkoje.  smile.gif Tai va, vazineju dabar su brangia superine masina, o salia grazuole sedi, tiesa, ne blondine ir mano metu  smile.gif 
Jei rimtai, tai visai faina vazineti su iskirtiniu nauju automobiliu, o kai eini su savo moterimi, kad i ja ziuri net apsiseileje seniai ir bernai smile.gif  Vienu zodziu, esu tipinis diedas, tik dar be pilvo kabancio smile.gif

Gal tu labai gera zmogus, gero harakterio, nebutinai isvaizda laime lemia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 16, 09:11)
Gal tu labai gera zmogus, gero harakterio, nebutinai isvaizda laime lemia. smile.gif

Alisija, tigis parase zmogus,kad jame mate potencija gera, ta prasme dideli..hm.. potenciala... biggrin.gif A dabar masina irgi gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 04 16, 16:30)
Alisija, tigis parase zmogus,kad jame mate potencija gera, ta prasme dideli..hm.. potenciala...  biggrin.gif  A dabar masina irgi gera  biggrin.gif

Vilnera savame stiliuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 15, 21:33)
o kai eini su savo moterimi, kad i ja ziuri net apsiseileje seniai ir bernai smile.gif

Nu va......seniai ir bernai.... blink.gif A visi kiti neziuri?? Ar tik nesiseilioja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 16, 17:15)
Nu va......seniai ir bernai....  blink.gif A visi kiti neziuri?? Ar tik nesiseilioja?  unsure.gif

Anas cia pats apsiseilejes, tai jam ir atrodo, kad visi seilejasi. smile.gif
Atsakyti