Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 07 29, 19:56)
-Kodėl moterys daugiau dėmėsio skiria išvaizdai, o ne protui?

todel, kad jos yra baisios ir slykscios.. bet uztai labai protingos.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 07 30, 22:30)
todel, kad jos yra baisios ir slykscios.. bet uztai labai protingos.

doh.gif doh.gif o jus turbut tik i grazias dairotes, taip? nes protingiems dazniausiai patinka protingos..
Atsakyti
O ką daryti kai niekaip NIEKAIP nesusitaikai su savimi?

Vaikinų esu turėjusi, bet gatvėje niekas neatsisuka. O tie vaikinai, su kuriais esu draugavusi, kad ir kokie protingi bei geri atrodytų, gražias moteris akimis tik ir terija. (Turbūt šitą reikėtų normaliu reiškiniu laikyti, bet ką daryti, kai plius ir pavydi esu stiprokai).

Tuo rasite mane temoje apie netaisyklingą sukandimą, didelę nosį, per mažą svorį ir t.t.
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo ,kad del kitu...pvz Susipazysta vaikinas su mergina ,patinka vienas kitam,po to prasideda pazindimasis su draugais,gal draugai koki namioka numeta,"kam tokia stora susiradai" ar " nu galejai grazesne susirasti"
ar ten kitas draugas susiranda grazuole ir pradeda lyginti,juk vaikinai patinai jie konkuruoja tarpusavyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 03, 10:00)
O man atrodo ,kad del kitu...pvz Susipazysta vaikinas su mergina ,patinka vienas kitam,po to prasideda pazindimasis su draugais,gal draugai koki namioka numeta,"kam tokia stora susiradai" ar " nu galejai grazesne susirasti"
ar ten kitas draugas susiranda grazuole ir pradeda lyginti,juk vaikinai patinai jie konkuruoja tarpusavyje 4u.gif

Nea.
Tu čia kalbi apie pašlemėkus, bet ne vaikinus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 03 rugpjūčio 2010 - 09:35
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 03, 10:00)

Nepavydžiu aš jums, tokių vaikinų.

Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 03, 11:11)
Nepavydžiu aš jums, tokių vaikinų.

nu tikrai jau dirol.gif
Atsakyti
As tokio ir neturejau lotuliukas.gif Tai kodel temos autore klausia kodel..praso svorio numesti,ar cia ne paslemekas..apie ka kalbat mergaites
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 07 29, 20:23)
tupa boba...
Ir jokios logikos.
Kad boba vyrui butu grazi reikalinga viena is dvieju salygu:
-apsvaigimas
-ta boba turi buti svetima.

Aiskinu durnem bobom, kurios galvoja, kad vyrai- tai tokios pat tupos bobos..tik su kiausiniais.
Ne.
Vyrai yra is principo kitokie.
Jiems grazi boba, visu pirma, yra svetima boba.
Nes musu (vyru) paskirtis- ispist kiek galima daugiau bobu.
O jei svetimu bobu nebera, tai mes geriam alkoholi...ir mums atrodo, kad ta salia esanti nusibodusi moteris, yra svetima.

Ir mes su malonumu lipame ant jos poruotis.
Va taip va...gamtoj viskas ne tik tobula, bet ir labai paprasta.

idomu kokiame degradu kaime gyveni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FairyLady @ 2010 08 01, 11:34)
doh.gif  doh.gif o jus turbut tik i grazias dairotes, taip? nes protingiems dazniausiai patinka protingos..

O Jūs niekad nematėt protingo (intelektualaus ta prasme) vyro su durna merga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 03 rugpjūčio 2010 - 21:54
Nežinau tiesą sakant... apskritai manau, kad matant kasdien net ir pati gražiausia pasaulio moteris tam vyrui tampa tiesiog eilinė, todėl net nežinau ar jiems gražių reikia ar tiesiog kaskart vis kitko, kažko naujo ir pan.
O šiaip aš pati pasakyčiau, kad tiesiog maloniau žiūrėti ir tiek, manau žmogui jau įgimtas, duotas estetinio pasitenkinimo noras, kuris atsispindi visur - mes įrenginėjame savo namus, kuriame sau malonią aplinką, vaikštome į vietas, kurios suteikią tą estetinį pasitenkinimą... tai manau svarbu, kad ir antroji pusė būtų mums malonios išvaizdos. Galų gale ir gyvūnijos pasaulyje išvaizda poruojantis kai kuriems gyvūnams yra svarbu pritraukiant partnerį. Taip pat tikiu, kad ir šiais laikais kažkur pasąmonėje yra išlikęs nors stengtis dėl savo palikuonių - sveikas gražus žmogus natūraliai atrodo tinkamesnis giminei pratęsti.
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 08 03, 22:48)
idomu kokiame degradu kaime gyveni lotuliukas.gif

Tiesą sakant jisai teisybę sako, tik tą daro labai tiesmukai... Hugh Grantas išdavė Elizabeth Hurley su kažkokia baisia prostitute, Juda Law vietoj Sienos Miller miegojo su savo vaikų auklę, kažin kuri geriau atrodo... o kiek dar iš "mirtingųjų" gyvenimų galima istorijų pripasakoti. Daugeliu atvejų vyrams tikrai svarbiau, kad va čia nauja moteris, o ne tai, kad ji gražesnė už mano žmoną/draugę ir pan
Atsakyti
biggrin.gif Vyrams reik graziu !!!!! Mano vyras labai mane myli, bet viska sako atvirai ir kai priaugu svorio ir kai sukuosena netinka ir man tas labai patinka, labai myliu atviruma ir nieko blogo nematau ...Vyrai visada nores kitu moteriskiu, sakykit ka norit ir visada skirtingu nei ju mergina ar zmona, jie megsta analizuoti ...Sakysim mane kabino vedes vyrukas kazkada , jam 26 metukai buvo , nu super grazuoliukas, bet aisku pasiunciau news vedes buvo, bet issiaiskinau, kaip jo zmona atrodo auksta blondine fyfa anoreksike biggrin.gif Tuo tarpu as ziauriai tamsi, zemo ugio , didele krutine, tamsiu akiu , sportisko kuno ...tai jis man taip ir pasake man rupi kitokios nei mano zmona, labai jau jam idomu buvo i tokias tamsutes ziureti matyt smile.gif) ir taip yra, man visi ta draugeliai sako smile.gif Kaip sakant kaip jaksonas dainuoja : Prisimink niekad nebusi pirma jo mintyse... wink.gif) Bet geriau jau mintyse nei lovoje anea mergaites smile.gif ? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti