Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(JaHarta @ 2006 07 04, 23:40)
tik neįkertu prie ko čia striptizo šokėjos? blink.gif Ar temoje buvo apie jas paminėta kažkas?  g.gif
Temoje diskutuojama apie tai, kodėl vyrams reikia gražių (JIEMS gražių) moterų.Aišku, kad tas kriterijus labai skiriasi priklausomai nuo amžiaus, socialinės padeties, išsilavinimo ir tt......

Va pkaluskit savo vyrų :"Kodėl tu į mane atkreipei dėmesį", net neabejoju kad pasakys ką nors panašaus į "na tavo toookios gražios akys/lūpos/veidukas/figūra  arba tu visa toookia graži buvai", dėl to aišku, kad vyrams svarbi išvaizda. Na tas aišku ir be to suprantama, juk vyrai myli akimis.Vat ir įdomu dėl ko- ar dėl to kad jie iš principo tokie jau yra, ar vis tik jie labai atsižvelgia į kitų nuomonę (savo rato matyt)...

Na, "striptizo šokėjas" paminėjau kaip ryškaus, iš karto traukiančio akį grožio pvz.

Mane vyras vedė nes esu negraži tongue.gif (na, ne tokia kad plastines operacijos reikia. Normali ir tiek) Nes grožio su pirma žmona atsikando tongue.gif Taigi išvaizda tikrai svarbi:nori merginos- graži, nori žmonos- "reprezentativiai" atrodanti arba normali. O tos, kurias vedė dėl gražios figūros/ veiduko... paskui ir užveda temas: "vyro ultimatumas: santuoka arba po nėštumo likęs pilvas" "išėjo pas gražesnę/ jaunesnė" Nes jei svarbus tik grožis- visada atsiras gražesnė, bent dėl to kad jaunesnė.

P.S. Enija už mane daug ryšliau viska surašė. Pritariu jos nuomonei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 04 liepos 2006 - 22:56
QUOTE(mirėja @ 2006 07 04, 22:50)
Na, "striptizo šokėjas" paminėjau kaip ryškaus, iš karto traukiančio akį grožio pvz.

Ne apie tokias eina kalba, ne taip supratai temą.

Mane vyras vedė nes esu negraži tongue.gif (na, ne tokia kad plastines operacijos reikia. Normali ir tiek) Nes grožio su pirma žmona atsikando tongue.gif Taigi išvaizda tikrai svarbi:nori merginos- graži, nori žmonos- "reprezentativiai" atrodanti arba normali.

Nejau tau vyras tiesiai šviesiai taip sako kad esi negraži ir būtent dėl to tave pastebėjo??? blink.gif blink.gif blink.gif Ir net dėl to vedė???Vargšelė tuomet doh.gif schmoll.gif

O tos, kurias vedė dėl gražios figūros/ veiduko... paskui ir užveda temas: "vyro ultimatumas: santuoka arba po nėštumo likęs pilvas" "išėjo pas gražesnę/ jaunesnė" Nes jei svarbus tik grožis- visada atsiras gražesnė, bent dėl to kad jaunesnė.

O kas kalbėjo aplamai apie VEDYBAS DĖL FIGŪROS AR VEIDUKO????? blink.gif Aš, kaip prisimenu rašiau "pastebėjo" o ne "vedė", šie žodžiai bent jau man niu labai jau skirtingi g.gif
Ir dar prie ko čia TIK grožis???? blink.gif Visai ne į temą. Niekas apie tai irgi nekalbėjo. Kalba eina apie tiesiog grožį, bet tai nereiškia, kad nieko kito nėra be grožio biggrin.gif 4u.gif Taip pat sėkmingai galėjau užvest temą "kodėl vyrams reik švelnių" ir pan. Tiesiog norėjau padiskutuot būtent apie išvaizdą, todėl nereik čia visko kitaip išverst.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 05 liepos 2006 - 07:14
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 05, 08:09)
Nejau tau vyras tiesiai šviesiai taip sako kad esi negraži ir būtent dėl to tave pastebėjo??? blink.gif  blink.gif  blink.gif Ir net dėl to vedė???Vargšelė tuomet doh.gif  schmoll.gif

cry.gif cry.gif cry.gif Kaip man savęs pagailo.

Jei rimtai, aišku kad nesakė. Mane vyras sutiko internete, taigi pastebėjo tikrai ne dėl grožio ar negrožio.

Dėl grožio ir vedybų g.gif Na taip, grožis, kad atkreipt dėmesi yra svarbus, bet kad tą dėmesį išlaikyt tikrai ne. Beto, ką reiškia "atkreipt dėmesį". Kiek vyrų turėtų į konkrečią moterį dėmesį atkreipt? Juk vyro santuokai užtenka vieno... Tai koks skirtumas ar į tave atkreipė dėmesį vienas ar 2583?

Dar, kiek tas grožis svarbus,kaip jau rašiau, mano nuomone, labai priklauso nuo amžiaus ir iš dalies nuo IQ. Kadangi pažįstami vyrai (tą prasmę, mano vyro draugų ir pažįstamų ratas) yra 30+ ir 30++ tai sakyčiau grožis svarbus iki 25, paskui jo svarba krenta iki 35-40, paskui vėl pradėda augt kai vyrui prasidėda "klimaksas", bet tada jau svarbus tik grožis, be jokių priedų, nes grožį ir priedus tokiame amžiuje dažnai ieško skirtinguose vietuose.

Jei ne taip supratau temą, labai atsiprašau 4u.gif Atsakant tiesiogiai į temos klausimą: ne visiems vyrams reikia gražių. Kokiems, mano nuomone, reikia jau rašiau (22/80).

P.S. mano nuomone, išvaizda ir grožis nėra tapačios sąvokos. Išvaizda svarbi, grožis- ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 05 liepos 2006 - 08:58
O man atrodo, jei vyrui reikia konkrečios moters, vadinasi ji jam graži, nors kitiems gali būti baisi. Visi mes atkreipiam dėmesį į tai, kas mums gražu, bet jei žmogus brangus, mielas ir tt, jis savaime pasidaro gražus. Tai matyt ne tik vyrams, bet ir moterims reikia gražių, o gal tiesiog reikia mielo žmogaus, kuris savaime tampa gražus.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2006 07 04, 15:16)
O vat mane šokiravo kai kurių vyrų/vaikinų šiame formue pasisakymai, kad maždaug graži = kūda ir panašiai.

O kodėl tave šokiravo, kad jiems kūdos moterys/merginos yra gražios. Man tai čia labai normaliai skamba. Manu, kad daugumai vyrų labiau patinka kūdos. Taip jau yra. Pvz. Pastatyk dvi simpatiškas, tvarkingas merginas nail.gif , bet viena bus kūda, o kita apkūni ir apklausk tam tikrą skaičių vyrų, kuri gražesnė. Galėčiau beveik garantuot, kad laimėtų kūda.
O kodėl vyrams reikia gražių? Taip pat, kaip ir moterims reikia patrauklių, vyriškų vyrų (nesakau gražių, nes man šalia žodžio vyras, žodis gražus nelabai tinka hihihi.gif ) o reikia tam, kad trauktų fiziškai, kad šalia jaustumeis gerai. Jei žmogus negražus, nepatrauklus, tai kad ir koks nuostabus jis bus vidumi, jis gali būti draugu, bet ne meilužiu (t.y. mylimuoju, vyru ir pan)
O ten kaikurių išsireiškimai, kad maždaug, jei graži, tai jau daugiau ir nieko pas ją nėra - ji kvaila, tuščia, buka... Tai man čia toks lyg ir tų nelabai gražių savęs guodimas - nu va, mes tokios protingos, geros, nuostabios pašnekovės new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 07 05, 12:46)

Atsakant tiesiogiai į temos klausimą: ne visiems vyrams reikia gražių. Kokiems, mano nuomone, reikia jau rašiau (22/80).

Visiška nesamonė. Kaip tik sakyčiau, kad kuo durnesnis, tuo mažiau svarbu, koks šalia žmogus. O jaunikliams irgi dažniau būna svarbu, kaip plačiai išsiskėčia kojos, o ne kaip atrodo jų savininkė.
Mano vyro IQ tikrai daug didesnis, amžius taip pat gerokai viršija nurodytą. Ir moters grožis jam tikrai ne paskutinėj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 07 05, 10:35)
O kodėl tave šokiravo, kad jiems  kūdos moterys/merginos yra gražios. Man tai čia labai normaliai skamba. Manu, kad daugumai vyrų labiau patinka kūdos. Taip jau yra. Pvz. Pastatyk dvi simpatiškas, tvarkingas merginas nail.gif , bet viena bus kūda, o kita apkūni ir apklausk tam tikrą skaičių vyrų, kuri gražesnė. Galėčiau beveik garantuot, kad laimėtų kūda.
O kodėl vyrams reikia gražių? Taip pat, kaip ir moterims reikia patrauklių, vyriškų vyrų (nesakau gražių, nes man šalia žodžio vyras, žodis gražus nelabai tinka  hihihi.gif  ) o reikia tam, kad trauktų fiziškai, kad šalia jaustumeis gerai. Jei žmogus negražus, nepatrauklus, tai kad ir koks nuostabus jis bus vidumi, jis gali būti draugu, bet ne meilužiu (t.y. mylimuoju, vyru ir pan)
O ten kaikurių išsireiškimai, kad maždaug, jei graži, tai jau daugiau ir nieko pas ją nėra - ji kvaila, tuščia, buka... Tai man čia toks lyg ir tų nelabai gražių savęs guodimas - nu va, mes tokios protingos, geros, nuostabios pašnekovės  new_russian.gif

thumbup.gif thumbup.gif Sutinku visiškai
Atsakyti
aš irgi visada galvojau, kad mano diedui svarbu, kad būčiau pasitempus

vieną kartą pradėjau dejuoti, kad kai bus vaikai, sugadinsiu figūrą, nebus laiko sportuoti ir t.t.

jis man atsakė: užtat būsi mylima

man tai buvo netikėta, bet širdį paglostė nerealiai, jokios dovanos tokio džiaugsmo nesuteiktų, nei grožio salonai, nei skudurai
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 07 05, 12:35)
O kodėl tave šokiravo, kad jiems  kūdos moterys/merginos yra gražios. Man tai čia labai normaliai skamba. Manu, kad daugumai vyrų labiau patinka kūdos. Taip jau yra. Pvz. Pastatyk dvi simpatiškas, tvarkingas merginas nail.gif , bet viena bus kūda, o kita apkūni ir apklausk tam tikrą skaičių vyrų, kuri gražesnė. Galėčiau beveik garantuot, kad laimėtų kūda.
O kodėl vyrams reikia gražių? Taip pat, kaip ir moterims reikia patrauklių, vyriškų vyrų (nesakau gražių, nes man šalia žodžio vyras, žodis gražus nelabai tinka  hihihi.gif  ) o reikia tam, kad trauktų fiziškai, kad šalia jaustumeis gerai. Jei žmogus negražus, nepatrauklus, tai kad ir koks nuostabus jis bus vidumi, jis gali būti draugu, bet ne meilužiu (t.y. mylimuoju, vyru ir pan)
O ten kaikurių išsireiškimai, kad maždaug, jei graži, tai jau daugiau ir nieko pas ją nėra - ji kvaila, tuščia, buka... Tai man čia toks lyg ir tų nelabai gražių savęs guodimas - nu va, mes tokios protingos, geros, nuostabios pašnekovės  new_russian.gif

Savo pasisakymu turėjau omenyje tai, kad vat kai vyras pamato moterį, tada tegul ir sako, kad ji graži/negraži, o jo kriterijai - jo reikalas. o ne taip, kad parašo mergina, kad jos ūgio ir svorio santykis yra tarkim 170/70 ir ji turi gerbėjų, o bičiuks pasako vos ne - oi, beviltiška tu, slėpkis, kokie ten gerbėjai gali būti. Šiai situacijai ir buvo skirtas mano komentaras

O dėl kūdumo - čia ne vieno vyro nuomonė - tikrai ne visiems patinka išdžiūvusios, ,,kūdos" tikrąja to žodžio prasme moterys. čia irgi - vaizdo, o ne aprašymo reikalas.
Atsakyti
Mielos mamytės, nu ir pašnekat .) Grožis - subjektyvus dalykas, taip pat grožis nėra vien tik išorė ar vien tik vidus - tai visuma, kiekvienam vyrui patinka skirtingos merginos. Gali mergina būt patraukli išore, bet jai išsižiojus visas patrauklumas gali tiesiog imti ir išgaruoti, nes galvoj skamba smile.gif O gražaus žmogaus reikia netik vyrams, bet ir moterims. Mamytės, nemanau, kad Jūsų vyrai Jums negražūs, o jei taip yra - tai ką Jūs su jais veikiat? smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, nu ir pašnekat .) Grožis - subjektyvus dalykas, taip pat grožis nėra vien tik išorė ar vien tik vidus - tai visuma, kiekvienam vyrui patinka skirtingos merginos. Gali mergina būt patraukli išore, bet jai išsižiojus visas patrauklumas gali tiesiog imti ir išgaruoti, nes galvoj skamba  O gražaus žmogaus reikia netik vyrams, bet ir moterims. Mamytės, nemanau, kad Jūsų vyrai Jums negražūs, o jei taip yra - tai ką Jūs su jais veikiat?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazi, per kiek darbu dirbciau, jei buciau rinkusis pagal isvaizda? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 07 05, 11:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kazi, per kiek darbu dirbciau, jei buciau rinkusis pagal isvaizda? g.gif  bigsmile.gif

va va thumbup.gif vyrai pagal kai ką kitą dažniau vertinami- pvz pagal ambicijas, tikslo siekimą, protą ir tttt.... bigsmile.gif
Atsakyti