Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

Situacija tokia kad gavusi tth atsakymas 6.97 , o gydytoja pasake kad netureciau nieko jausti salutinio o as vos kojas bepavelku gal kas galit pasidalinti is savo patirties,aciu
Atsakyti
QUOTE(slaiga @ 2015 01 19, 16:29)
Situacija tokia kad gavusi tth atsakymas 6.97 , o gydytoja pasake kad netureciau nieko jausti salutinio o as vos kojas bepavelku gal kas galit pasidalinti is savo patirties,aciu

Mano toks buvo. Nepasakyciau, kad kazka labai negero jauciau. Tik be skydliaukes endokrinologe sake, turi ties zemesne riba buti. Pradejau gerti tiroksina po 150, bet ir vel jokio pokycio nepastebejau. Dabar tik uz 1,5 tirsiuos, tada bus matyti.
Atsakyti
Mano tth 16.45 padidejo doh.gif ft4 normoje. Dabar mano doze padidino iki 150 . Reikia dar vieno harmono tyrimo ft3. Neaisku kodel tth dideja. Savijauta nera ideali. Endokrinologe uzdave keleta klausimu, reikejo net pagalvot pries atsakant.
Man parupo vienas klausimas. Man tyrimus visus reik darytis kas 2-3 men. suma uz tyrimus susidaro nemaza. Is visos cia taip mokat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2015 01 20, 18:22)
Mano tth 16.45 padidejo doh.gif ft4 normoje. Dabar mano doze padidino iki 150 . Reikia dar vieno harmono tyrimo ft3. Neaisku kodel tth dideja. Savijauta nera ideali. Endokrinologe uzdave keleta klausimu, reikejo net pagalvot pries atsakant.
  Man parupo vienas klausimas. Man tyrimus visus reik darytis kas 2-3 men. suma uz tyrimus susidaro nemaza. Is visos cia taip mokat? unsure.gif

man tik tth ir j.kalcį po 2 kartus darė.mokėt reikėjo tik po 9 lt už kalcį.už tth nemokėjau,nes vienąkart siuntė šeimos gydytoja,kitą kart -endokrinologė. sekantį kartą jau reiks piniginę pakratyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2015 01 20, 18:22)

sveika, man irgi tai pat sokineja tth,
paradoksas buvo tame, kad ngerus tiroksino tth buvo 17,
o kita diena isgerus tab ir po pietu padarius tth, -jis buvo 25 blink.gif
gydytoja nieko nesuprato,
tf4 -16, 25
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 01 20, 18:55)
tf4 -16, 25

O kokia savijauta buvo?
Nes gydytoja siandien taip ir pasake kad kiekvienas organizmas skirtingas,ir jauciasi skirtingai
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 01 20, 18:55)
tf4 -16, 25

man galvoja,kad tth dideja del to, kad truksta ft3. Man nesokineja, tik po biski dideja.
Siais metais tth ir ft4 su bendru krauju nemokami. Uz kalci ir jonizuota kalci mokejau 6eurus su centais. D3 vit. kainuoja 40lt ft3 nezinau kiek.
Atsakyti
QUOTE(slaiga @ 2015 01 20, 20:33)
O kokia savijauta buvo?
Nes gydytoja siandien taip ir pasake kad kiekvienas organizmas skirtingas,ir jauciasi skirtingai

savijauta normali, va cia ir fintas smile.gif
jau 4 metai po operacijos , bet tth tik viena karta buvo 7, bet savijautoje niekas nepasikeite,
tik neaisku, kaip kiti hormonai reaguoja i toki tth sokineja
Atsakyti
As ruošiuosi antram jodui, bet po operacijos man dar kraujo tyrimai nedaryti, visos diskutuojat o as galvoju ar cia taip turi but gal, ir pas endokrinologo niekas kol kas nesiuncia...snd pašnekėjau su vienu zmogum, tai išdurnino kad nesirupinu ir nesidomiu zoliniais vaistais...gal kuri geriat ir taip bandot uzmust likucius parazito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2015 01 28, 13:13)
As ruošiuosi antram jodui, bet po operacijos man dar kraujo tyrimai nedaryti, visos diskutuojat o as galvoju ar cia taip turi but gal, ir pas endokrinologo niekas kol kas nesiuncia...snd pašnekėjau su vienu zmogum, tai išdurnino kad nesirupinu ir nesidomiu zoliniais vaistais...gal kuri geriat ir taip bandot uzmust likucius parazito biggrin.gif

Šitą parazitą užmuša tik radiacija, t.y. radioaktyvus jodas. Su žoliniais vaistais geriau net nežaiskit, kol nebaigėt gydymo jodu, galit blogiau prisidaryti. Pasibaigus galit nueit pas Ruolią, onkologiniam, bet kiek žinau nelabai ką žolinio jis gali pasiūlyti. Man po operacijos epikrizėje buvo parašyta- endokrinologo ir onkologo- radiologo konsultacija. Pas endokrinologą turi nusiųsti šeimos gydytojas, su hormonų tyrimais. Tik nesidarykit tyrimų prieš jodą, kai negeriat tiroksino. Tiesa, onkologui Baranauskui geriau nesakyti, kad einat pas endokrinologą, jis nori pats gydyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2015 01 28, 14:59)
Šitą parazitą užmuša tik radiacija, t.y. radioaktyvus jodas. Su žoliniais vaistais geriau net nežaiskit, kol nebaigėt gydymo jodu, galit blogiau prisidaryti. Pasibaigus galit nueit pas Ruolią, onkologiniam, bet kiek žinau nelabai ką žolinio jis gali pasiūlyti. Man po operacijos epikrizėje buvo parašyta- endokrinologo ir onkologo- radiologo konsultacija. Pas endokrinologą turi nusiųsti šeimos gydytojas, su hormonų tyrimais. Tik nesidarykit tyrimų prieš jodą, kai negeriat tiroksino. Tiesa, onkologui Baranauskui geriau nesakyti, kad einat pas endokrinologą, jis nori pats gydyti smile.gif

Aisku, aciu uz nuomone ir informacija, ko gero zoleliu iki operacijos reikejo griebtis...paskaitai atrodo gal reikejo rizikuot, nors kiek zmoniu tiek nuomoniu galva susisuka, o db kai tiroksino negeriu tai izvis uzeina liudesio valandeles...biggrin.gif...na seimos gydytoja dar sake nereikia tau pas endokrinologa, tai lauksiu tada... aciu dar karta...
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2015 01 28, 19:34)
Aisku, aciu uz nuomone ir informacija, ko gero zoleliu iki operacijos reikejo griebtis...paskaitai atrodo gal reikejo rizikuot, nors kiek zmoniu tiek nuomoniu galva susisuka, o db kai tiroksino negeriu tai izvis uzeina liudesio valandeles...biggrin.gif...na seimos gydytoja dar sake nereikia tau pas endokrinologa, tai lauksiu tada... aciu dar  karta...

Nežinau ar teisi šeimos gydytoja, man endokrinologė liepia kas 3 mėn. pas ją ateiti. Operuota aš prieš metus. Gal tiesiog reikalauti reikia, nes pastebėjau jei nepasakai tai niekur ir nesiunčia. Tik šitam forume sužinojau kad mums priklauso taip vadinamas invalidumas, nei vienas gydytojas to nepasakė. Po jodo praėjus kokiam mėnesiui reikalaukit siuntimo ir kraujo tyrimo. O šiaip, kaip man sakė nuo ko susirgom tuo ir gydomės, radiacija smile.gif Žolės jokios čia nepadėtų.
Atsakyti