Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(Linora2 @ 2014 12 08, 20:29)
Labas mamytės, aš jau po operacijos 4u.gif  pašalino pusę skydliaukės, jau 5-ta diena. Iki šiol buvo viskas gerai, bet dabar virš pjūvio kaklas patino, ar čia normali operacijos pasekmė ar čia jau komplikacija ir vertėtų kreiptis pas gydytoją? Ar kuriai nors buvo taip? Galit pasidalinti? Ačiū!

buvo,buvo 4u.gif man patarė laukt,kol atsiras temperatūra ar ims pūliuot ax.gif neatsitiko nei vienas nei kitas,o po savaitės tynimas praėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 12 08, 20:57)
buvo,buvo 4u.gif man patarė laukt,kol atsiras temperatūra ar ims pūliuot ax.gif neatsitiko nei vienas nei kitas,o po savaitės tynimas praėjo wub.gif

Ačiū, tikiuos ir man praeis, nes jau panikuoju fear.gif
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
sveikos ,mergaitės 4u.gif kaip Jūs po operacijų?tylu čia ax.gif
man vėl kalcio riba kraujyje žemesnė už žemą,dėlto tirpsta lūpos,rakina gerklę,skauda tiksliau ,dūria širdį ,raumenų traukuliai .apie nuotaiką tai iš vis tyliu,švenčių net nelaukiu.norisi susisukt į mazgą ir gulėt unsure.gif padidino kalcio ir magnio dozę,ryt vėl tyrimai.sakė,kad gal reiks leist kalcį.bet per savaitę ,kiek girdėjau,kalcį sunku pakelt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 gruodžio 2014 - 11:11
Labukas, smile.gif 3 savaites po operacijos, atrodo labai sukietėjo gerklė, gal taip ir turi būti, keista, jaučuosiu irgi pavargusi, jausmas, kad širdis skauda. Man sausio 6 d. pas endokrinologą pirma katra po operacijos, priduosiu tyrimus, gal žinosiu, kaip ten viskas dabar vyksta. 4u.gif
Atsakyti
man pakio per savaite kalcis. Geria kalci i diena iki 7tableciu. Ryte1, kai pajuntu,kad pradeda tirpt lupos vel tablete ir taip visa diena ,kol sumazinau iki normalios dozes er diena.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 12 22, 22:21)
man pakio per savaite kalcis. Geria kalci i diena iki 7tableciu. Ryte1, kai pajuntu,kad pradeda tirpt lupos vel tablete ir taip visa diena ,kol sumazinau iki normalios dozes er diena.

tai kada ryte tada geri tiroxiną?man gyd.išaiškino,kad turi praeit 4 val po tiroksino,kad galimėtų kalcį gert.o vakare dar turiu gert vaistus nuo aukšto kraujospūdžio,kurie taip pat reaguoja su kalciu doh.gif dabar per dieną 4-5 tbl man gaunasi
Atsakyti
Kazkaip beveik kartu gerdavau, vistiek kazkiek pasisavina. Dar reiktu d vitamin,kad kalcis geriau pasisavintu. As menesi laiko geriau paprasta kalci,dabar kalcikinona.

Linora2 gal reiks tiroksina pareguliuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 12 23, 11:17)
Kazkaip beveik kartu gerdavau, vistiek kazkiek pasisavina. Dar reiktu d vitamin,kad kalcis geriau pasisavintu. As menesi laiko geriau paprasta kalci,dabar kalcikinona.

Linora2 gal reiks tiroksina pareguliuot 4u.gif

aš geriau calcigran forte,kalcis+magnis+cinkas+D,.pastarąjį kaip tik baiginėju. o kaip gerdama kalcikinoną jauties?nei į varškę nei į sūrį jau žiūrėt nebegaliu.beje,kaip jums su svoriu-man jau +8kg verysad.gif
Atsakyti
as i tabletes ziuret nebegaliu doh.gif ziaugcioju jas gerdama. Svoris linkes kauptis sunku numest bent 1kg. Kol kas svyruoja ties 5kg, bet man tiroksino trukumas. Sausio pradzioj nueisiu pas gyd. Nuotaiku kaita nereali nuo juoko iki kritimo i depresija ax.gif Kartais miegot galiu parom,o kartais nemiga kankina. Veido tirpimai praeje, tik meslungis kojas kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 12 23, 17:17)
as i tabletes ziuret nebegaliu doh.gif  ziaugcioju jas gerdama. Svoris linkes kauptis sunku numest bent 1kg. Kol kas svyruoja ties 5kg, bet man tiroksino trukumas. Sausio pradzioj nueisiu pas gyd. Nuotaiku kaita nereali nuo juoko iki kritimo i depresija ax.gif Kartais miegot galiu parom,o kartais nemiga kankina. Veido tirpimai praeje, tik meslungis kojas kankina doh.gif

man ne tik blauzdas,man ir gerklę mėšlungis rakina unsure.gif apie miegą išvis tyliu-atrodo lūšiu,o į lovą atsigulu,vsio-galiu lipt atgal,akys ''dybom'' doh.gif vaikštau visą dieną kaip miegančioji gražuolė,maukčiau kavą litrais,bet širdis ir nuo vieno puodelio šokinėt ima
Atsakyti
o kokia doze tiroksino israse? as po 100geriau
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 12 23, 22:46)
o kokia doze tiroksino israse? as po 100geriau

dabar geriu 150 ax.gif
Linkiu Jums ,mergaitės,daug sveikatos,geros nuotaikos,ir džiaugsmo 4u.gif su šventėm Jus ir Jūsų šeimas mirksiukas.gif
Atsakyti