Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

QUOTE(raimute5 @ 2008 01 11, 09:49)
Noreciau paklaust ar pampersai tie kur atsirade su ramunelem jusu vaikuciu uzpakaliukus nealergizuoja , maniske tai negali devet ju isberia  verysad.gif  verysad.gif

maniskei taip alergizuoja, kad raudonas uzpakaliukas buna kaip tik tokio dydzio, kaip tas "prabangus ramuneliu iklotas" gun_bandana.gif o pas mus be ramulenliu nebuna? nu kiek ziurejau nerandu g.gif nes parsivezem is Graikijos (dar keli liko), su gumytemis, be jokiu ramuneliu, tai net sutimo taskiuko ar alergines demeles nebuvo, nu kodel pas mus shee veza, neperku perku Huggies, nors didesni man jie schmoll.gif nes storesni uz pampersus
Atsakyti
O aš pataikiau nusipirkt poką tų naujoviškų "pampers"ir man jie schmoll.gif
Kadangi mano pana jau 1.6m,ir mes jau triko nebesivelkam,tai kai nutysta tie guminiai pampersai doh.gif
Kitam kartui būtinai žiūrėsiu,kad vėl pataikyt ant normalių,nors jau ir senesnės laidos,bet geresnių pampersų rolleyes.gif
Atsakyti
o mes jau neberandame nauju ir labai liudime ....
Atsakyti
o aš pampersus naujus atrandu pagal būgnus biggrin.gif
būna ne gėlės ant pamperso, o būgnai. kažkaip su debesėlais neteko pataikyti g.gif na bet žinosiu, kad jų nereikia bijoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki....man taip pat patiko najosios pampers sauskelnes...mes jas netycia buvome jau spalio menesi nusipirke...ir vel ant ju pataikeme tik si menesi...visada ieskosiu dabar tik ju,labai patiko,nes mano dukryte yra tiokiu sakyciau putloku kojyciu ir jai senieji pampersai visada nutrindavo prie kirksnu jei tik trupute netaip uzdedi pampersa jai spaudziasi ir visada skundziasi...o su naujaisiais laksto labai gerai ir patogiai jauciasi... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai dabar kaip supratau pampers pampersai yra su tampriais krasteliais ir ant pakuotes turi buti nupiesta sraige g.gif tai tie ir yra su tampriais krasteliais rolleyes.gif man rodos buna 4 ir 5 dydis ju g.gif
Atsakyti
Mes irgi jau senokai naudojame naujus pampersus liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
PAMPERS
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 02 12, 22:02)

Naujiena bigsmile.gif Sitie gal neprikvepinti ir nealergizuotu g.gif ?
Atsakyti
as jau isigudrinau atskirti, kurie yra nauji, o kurie seni. Dar dabar 4 pakuotes senuju guli, kol issiaiskinau, kaip atrodo naujieji. Ant naujuju pampers pakuotes yra nupiesta kirmelyte, tai reiskia, kad pampersai bus su tampriais krasteliais. Kiek pirkau, tiek nebeapsigavau tongue.gif
Atsakyti
mano margyte bere nuo tu pampersu su ramunelem kol apsiprato, dabar nieko lygtai ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mums irgi labai patinka naujieji pampersai. As bandydavau ziureti pro baltus šonus paveiksliuką, o vėliau įsigudrinau ieškoti kirmėlytės ant pakuotės. Ir visad pataikau. ok.gif
Atsakyti