buvo laikas kai ant pakuotes buvo kirmelyte o viduje pampersai be kirmelytes
o mums netinka pampersai tik hugees zalius galim naudoti
Ant pakuotes parodyta, kad su tampriais krasteliais.
Dabar tai jau parodyta, kad tamprūs, o anksčiau nieko nebuvo. Tai šaudyt reikėdavo.
Tada pirkom pas moterį, kuri iš Lenkijos veža. O dabar patys parduotuvėj nusiperkam, nes esu garantuota, kad tamrpius nusipirksim.

taipp, dabar jau liuks visi vienodi su tampriais krasteliais
nereikia jieskoti ,

Mamytes, gal kuri gali paaiskint man blondinei
tie naujieji pampers sleep&play oranziniam poke - kuo jie skiriasi nuo iprastu pampers'u? na kaina mazesne. o bendrai?
nusipirkau, tai lyg ir neblogi, tik dydis kazkoks pamazintas. tarkim mes 3 dydi naudojam, tai tu sleep&play mazesni pampersiukai nei tu is zalio poko. taigi, ziuriu zuriu as i juos ir nesuprantu, kas su jais negerai?
na kuom jie blogesni/geresni uz iprastus pampers'us?

nusipirkau, tai lyg ir neblogi, tik dydis kazkoks pamazintas. tarkim mes 3 dydi naudojam, tai tu sleep&play mazesni pampersiukai nei tu is zalio poko. taigi, ziuriu zuriu as i juos ir nesuprantu, kas su jais negerai?

QUOTE(Zajoncek @ 2008 09 04, 15:57)
Mamytes, gal kuri gali paaiskint man blondinei
tie naujieji pampers sleep&play oranziniam poke - kuo jie skiriasi nuo iprastu pampers'u? na kaina mazesne. o bendrai?
na kuom jie blogesni/geresni uz iprastus pampers'us? 

as irgi pastebejau kad jie mazesni..kaip ir oranzines pampersu sreveteles..kaina mazesne tai ir produkto maziau

Na vis del to, po to vieno poko, kuri buvau pirkus "taupymo sumetimais" sekancio jau nebepirkau. Maziuka berti pradejo, issutimu atsirade buvo. Ir jie atseit su ramunelem, bet bent man pasirode, kad dirbtinai prikvepinti
na dabar mes jau naudojam 4+ dydi ir dazniausiai tik zaliame poke supakuotus pampersus
bet neperseniausiai, vel tais paciais taupymo sumetimais, susigundziau nusipirkt serveteles oranzines pampers...
Produkto tikrai mazai
ir kvapas toks sintetinis ir klecka vel isbere...
Reziume - nemesk kelio del pigesniu pampers

na dabar mes jau naudojam 4+ dydi ir dazniausiai tik zaliame poke supakuotus pampersus

bet neperseniausiai, vel tais paciais taupymo sumetimais, susigundziau nusipirkt serveteles oranzines pampers...

Reziume - nemesk kelio del pigesniu pampers