Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Prestige dailute, tik pakabuka keisciau smile.gif

Daniellė paprastai ir dailiai smile.gif

Liomi fainuolis, paltukas ir batukai grieko verti, tik man kazkaip rankinukas sitas cia neisipaiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 09 02, 07:38)
Malonu  4u.gif
Prestige, labai gražiai atrodai  thumbup.gif  Ir darbe nieko, kad sijonukas toks mini?  ax.gif

jaicy, kelnės J.Crew cafe capri in wool, neišsinešioja man jos, nors beveik visą dieną prasėdžiu. Net nei keliai neišsimuša, viskas ok. Nors, kiekvieną kartą prieš rengiantis garais lyginu, jei bandyčiau dvi dienas iš eilės vilktis, nežinau, kaip būtų.

Aš prie mokyklinio pamišimo stengiuosi derintis  biggrin.gif

user posted image

P.s. Kelnės tamsiai mėlynos, vos tamsesnės už marškinius. Nuotraukoj atrodo, kad juodos.

Aš irgi pagalvojau, kad į darbą gal truputį per trumpas sijonukas. Nebent klientus vilioti. Bet kai figūra gera, kodėl gi ne. smile.gif

Daniele, o nebandėte susikišti marškinukų priekio į kelnes?
Atsakyti
Mrs. Patranka, reikalingos kortelės į telefono dėkla telpa, o daugiau kaip ir nieko nereikėjo. Pusę gyvenimo jau į ofisą esu susitempusi biggrin.gif

QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 02, 16:42)
Daniellė paprastai ir dailiai  smile.gif
hi.gif

QUOTE(niedulis @ 2014 09 02, 18:50)
Daniele, o nebandėte susikišti marškinukų priekio į kelnes?
Bandžiau - nieko gero g.gif

Liomi, batai pavydėtini wub.gif Man tik rankinė labai iškrenta, bet gal tik dėl to, jog apskritai ne mano skonio. ax.gif

Į komandiruotę cool.gif Nežinau, ar čia kas matosi, žiauriai tamsu dar buvo, kai išeidinėjau. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Liomi patiko. Man rankinė nemaišo, nors daug kas iškritikavo. Paltas atimtinas. Įsivaizduoju jo šilumą ryte...

Danielė irgi good. Ar ta komandiruotė šaltoj šaly? Batai tie ilgi (asmeniškai man) taiiiip per žiemą atsibosta, kad stengiuosi kaip įmanoma vėliau juos autis.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 09 03, 07:57)
Danielė irgi good. Ar ta komandiruotė šaltoj šaly? Batai tie ilgi (asmeniškai man) taiiiip per žiemą atsibosta, kad stengiuosi kaip įmanoma vėliau juos autis.

Šaltu viešu transportu važiuoju biggrin.gif Kai išėjau iš namų ryte 5 laipsniai buvo, nė minties apie trumpus batus neturėjau biggrin.gif Dieną persiausiu, vakare vėl ilgus išsitrauksiu. Gaila sveikatos - tuoj pat negerumai prasideda, jei kojos šalčio gauna.
Atsakyti
Tokiu giliu rudeniu pakvipo... Taip nesinori dar ilgų batų ir paltų.
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 09 03, 08:05)

Supratau. Tada pateisinu ilgus batus. blush2.gif
Atsakyti
Liomi, paltukas ziauriai grazus, is kur jeigu ne paslaptis? bigsmile.gif
Atsakyti
Danielle, silta, tvarkinga, bet tamsus, nuspejamas variantas blush2.gif nors, gal ir gerai ir taip.

---

Aciu, dalinancioms 4u.gif friends.gif

Bluemoggy, Uniqlo paltas, isparduotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 03, 07:17)
Tokiu giliu rudeniu pakvipo... Taip nesinori dar ilgų batų ir paltų.

ka tik maciau porele - ji su kailiais, o jis su kepure . irtikrai ne del grozio buvo apsirenge biggrin.gif
Atsakyti
liomi, kaip malonu tave vel cia matyti wub.gif Tavo derinius kol apziuriu, tai visada kelias minutes uztrunku, idomu kiekviena detale istyrinet thumbup.gif pasirodyk dazniau, tikrai yra, kam idomu 4u.gif
Atsakyti
Rocco, dekui 4u.gif Cia, gal, trendas toks buti cool blooded - net Kardashianai nebesisypso hihihi.gif svarbu lankosi, per para pora tukstanciu paziurejo, vadinasi domisi merginos, vejais temoje. Aciu visom ir uz AZ friends.gif

Pasirodyk ir Tu, dzyz, ipusk skandinavisko stiliaus, man lb grazu, ACNE batus parodyk, please blush2.gif
Atsakyti