Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(liomi @ 2014 09 03, 08:45)

Bluemoggy, Uniqlo paltas, isparduotas  4u.gif

Ech, nespejau rolleyes.gif
Atsakyti
oi, Bluemoggy, mergyt, tebeieskai savojo Sventojo Gralio biggrin.gif Jauciu, sunkiau, nei vestuvine suknia issirinkti, nu, bet, kai rasi, tai du iskart! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano deriniui! 4u.gif Kol čia nebuvau, tai spėjau ir šiokią tokią telefoninę nuotrauką su batukais, visu ūgiu padaryti ax.gif Jei kam įdomu, ji čia smile.gif
Kažkas klausė dėl sijono trumpumo, tai nežinau... gali keistai nuskambėti, bet kokiame gi amžiuje tada juos nešioti, jeigu ne dabar? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 03, 18:04)
oi, Bluemoggy, mergyt, tebeieskai savojo Sventojo Gralio  biggrin.gif  Jauciu, sunkiau, nei vestuvine suknia issirinkti, nu, bet, kai rasi, tai du iskart!  thumbup.gif

Zinok kabo du, turiu 28 dienas apsispresti kurio noriu, ar is viso kazkurio noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2014 09 04, 00:15)

Kažkas klausė dėl sijono trumpumo, tai nežinau... gali keistai nuskambėti, bet kokiame gi amžiuje tada juos nešioti, jeigu ne dabar? blush2.gif  biggrin.gif

Prestige, ne apie amžių kalbėjom. biggrin.gif . Dar ilgai ilgai galėsit nešioti. Kalbėjom apie vietą - ar galima darbe nešioti mini sijonuką. Prisimenu kaip vieną bendradarbę vadovė išvijo persirengti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2014 09 04, 00:15)
Kažkas klausė dėl sijono trumpumo, tai nežinau... gali keistai nuskambėti, bet kokiame gi amžiuje tada juos nešioti, jeigu ne dabar? blush2.gif  biggrin.gif

Aha, man irgi iškart kilo klausimas dėl sijono tinkamumo į darbą - man irgi teko su keliom kolegėm turėt labai delikačius pokalbius dėl aprangos netinkamumo, labai nefaina doh.gif Kai vyras kokia raudona maike į darbą ateina - tai tiesiai sakai - kas per maikė, žmona marškinių neišlygino? Viskas lengvai biggrin.gif O kai moteriškės ima kojas/ krūtines/ viską rodyt, tai nei šiaip, nei taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 04, 10:56)
Aha, man irgi iškart kilo klausimas dėl sijono tinkamumo į darbą  - man irgi teko su keliom kolegėm turėt labai delikačius pokalbius dėl aprangos netinkamumo, labai nefaina doh.gif  Kai vyras kokia raudona maike į darbą ateina - tai tiesiai sakai - kas per maikė, žmona marškinių neišlygino? Viskas lengvai  biggrin.gif  O kai moteriškės ima kojas/ krūtines/ viską rodyt, tai nei šiaip, nei taip blush2.gif

vajėtau...kaip puritoniška... bigsmile.gif

Prestige, gražu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 04 rugsėjo 2014 - 10:11
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 09 03, 19:22)
Ech, nespejau  rolleyes.gif

Sitas labai panasus tik gaila nespejau pagriebt, bet labai tikiuos dar atsiras, nes naujo sezono paltas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 04, 09:56)
Aha, man irgi iškart kilo klausimas dėl sijono tinkamumo į darbą  - man irgi teko su keliom kolegėm turėt labai delikačius pokalbius dėl aprangos netinkamumo, labai nefaina doh.gif  Kai vyras kokia raudona maike į darbą ateina - tai tiesiai sakai - kas per maikė, žmona marškinių neišlygino? Viskas lengvai  biggrin.gif  O kai moteriškės ima kojas/ krūtines/ viską rodyt, tai nei šiaip, nei taip blush2.gif

O kokiam darbe čia kliūna trumpas sijonas? Jei kokioje mokykloje, tai kaip ir suprantu, bet ofise...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2014 09 04, 13:03)
O kokiam darbe čia kliūna trumpas sijonas? Jei kokioje mokykloje, tai kaip ir suprantu, bet ofise...

drinks_cheers.gif juodos pėdkelnės, tamsus švarkelis, anei tų turtų labai jau turiu ką parodyti.. biggrin.gif o be to ir iškirpčių nenešioju smile.gif Sijonas pieštukinis, aukštas liemuo, nėra kažkoks diržo pločio miniakas, o be to ir darbas ofise tebuvo sezoninis, vasarai, tai laikykime toliau studentišku derinuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 04, 10:56)

Žinokit, kažkaip net nemaloniai pasijaučiau... Iš jūsų žodžių galima pamanyti, kad mano derinukas tai jau kažkas labai labai netoli vulgarumo, o man taip neatrodo. Nebent aš visai perkaitau vasaros saulėje unsure.gif Nei iškirptės, nei nuogų kojų, nei aukštakulnių.. kas bent kiek galėtų panašėti į netinkamą aprangą darbe. Ko sau tikrai neleisčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prestige: 04 rugsėjo 2014 - 12:50
QUOTE(Prestige @ 2014 09 04, 13:49)

Žinokit, kažkaip net nemaloniai pasijaučiau... Iš jūsų žodžių galima pamanyti, kad mano derinukas tai jau kažkas labai labai netoli vulgarumo, o man taip neatrodo. Nebent aš visai perkaitau vasaros saulėje unsure.gif Nei iškirptės, nei nuogų kojų, nei aukštakulnių.. kas bent kiek galėtų panašėti į netinkamą aprangą darbe. Ko sau tikrai neleisčiau smile.gif

Oi ne, čia ne apie jus, o bendrai apie aprangos kodą ofise 4u.gif
Atsakyti
Prestige, nekliūna tas sijonas, atrodot labai jaunatviškai ir nenuobodžiai, o apie vulgarumą net mintis nekilo. 4u.gif
Atsakyti