paprasyk, kad vyras ji aukstielninka per pilvuka laikytu, o tada paimi viena letenele ir nukerpi laikydama
Aciu
reiks zirkles nusipirkt ir bandysim

musiske pradejo rausti narva ir visa siena iskapstyt lauk. per daug gal jai visko jame, o gal nagai niezti?
bet jos atkaklumu neatsistebiu. uzbarikaduoju vieta, kur jai negalima, tai jis vis trinasi aplink, sokineja, kisa nosi..visais imanomais budais bando ilyst
buna kartais pasiseka..as tik atsistoju ja isgint is ten, jau deda i kojas..viska supranta
kadangi leidziam jai lakstyti per du kambarius, viename yra narvas, tai kitame, kambario kampe, kad atitiktu vc pagal narva, kuri beje kambaryje irgi pati issirinko, padejom batu dezute, tad sekmingai ji ten daro, kai nedabega iki narvo vc

bet jos atkaklumu neatsistebiu. uzbarikaduoju vieta, kur jai negalima, tai jis vis trinasi aplink, sokineja, kisa nosi..visais imanomais budais bando ilyst

kadangi leidziam jai lakstyti per du kambarius, viename yra narvas, tai kitame, kambario kampe, kad atitiktu vc pagal narva, kuri beje kambaryje irgi pati issirinko, padejom batu dezute, tad sekmingai ji ten daro, kai nedabega iki narvo vc

Musiskis maziukas tai paniskai bijo parketo slidumo, delto tik narve WC, paskui uz narvo ribu po stalu jo deze-namas ir dar palei siena uz dideles geles vazono megsta pasislepti, o jei padedu ant kilimo ir iki narvo, t.y. savo saugios zonos yra 2,5 metro, jis labai ilgai muistosi, jei nusprendzia, kad labai reik namo, tada duoda suoli
Buves triusis tai man ir ant vazono uzsokes urvus bandydavo kasti
sugebedavo prie apraturos, po zemu TV staliuku i lentyna susipakuoti
turejau viska kamsyti, slepti, dengti, kad jis prie laidu neprieitu, juokingausia, kad jam ten vietos trepsejimu gasdinti nebuvo, tai jis balsu mane bardavo, mukdavo taip, tipo ko lendi
nu beveik kaip suo savo teritorija gindavo, bet nepiktai..mane kaip maitinancia, glostancia ranka, labai mylejo ir pasitikejo

Buves triusis tai man ir ant vazono uzsokes urvus bandydavo kasti

merginos reikia nuomonės ir patarimo
nuvežiau triušytę pas veterinarą dėl ilgų dantų, apžiūrėjęs pasakė, kad sąkandis netikęs ty. apatiniai priekiniai dantys užėję ant viršutinių ( pati tą mačiau), o turėtų būti atvirkščiai...sakė, kad atvažiavom labai laiku nes būtume netekę savo meilutės, toliau davė narkozę patrumpino, bandė atstatyti sąkandį ( nepavyko, apatiniai ir toliau eina virš viršutinių...) toliau du variantai:1) maždaug kas mėnesį važiuoti pas veterinarą ..narkozė..dantų trumpinimas ( bet tas pavojinga, dėl narkozės, tp finansai...variantas kad pati nusigaląs dantis grauždama šiuo atveju neįmanomas) 2) kraupus, bet prie jo linkstu, šalinti tuos dantis visai, sako, kad be priekinių galės sėkmingai gyventi, tik graužti nepavyks, teks morką duoti trintą, o sausą ėdalą ės toliau...
laukiu nuomonių ir pamąstymų, o gal kas turi panašios patirties....
manau, kad man tas padėtų apsispręsti. ačiū visoms kurios atsakys...

nuvežiau triušytę pas veterinarą dėl ilgų dantų, apžiūrėjęs pasakė, kad sąkandis netikęs ty. apatiniai priekiniai dantys užėję ant viršutinių ( pati tą mačiau), o turėtų būti atvirkščiai...sakė, kad atvažiavom labai laiku nes būtume netekę savo meilutės, toliau davė narkozę patrumpino, bandė atstatyti sąkandį ( nepavyko, apatiniai ir toliau eina virš viršutinių...) toliau du variantai:1) maždaug kas mėnesį važiuoti pas veterinarą ..narkozė..dantų trumpinimas ( bet tas pavojinga, dėl narkozės, tp finansai...variantas kad pati nusigaląs dantis grauždama šiuo atveju neįmanomas) 2) kraupus, bet prie jo linkstu, šalinti tuos dantis visai, sako, kad be priekinių galės sėkmingai gyventi, tik graužti nepavyks, teks morką duoti trintą, o sausą ėdalą ės toliau...

laukiu nuomonių ir pamąstymų, o gal kas turi panašios patirties....

Bet juk triusiams atauga dantys
nebent istraukus paskui naujiems augant susitvarkytu sakandis
As rinkciausi antra varianta

QUOTE(Alchemie @ 2015 01 11, 15:30)
Bet juk triusiams atauga dantys
nebent istraukus paskui naujiems augant susitvarkytu sakandis

vat dėl ataugimo tai neišsiaiškinau, gal kas žinot?jei atauga tai manau neverta net svarstyti ir reikia galvoti apie antrą var. Manau,kad išrauna tai su šaknimis, tai vargau ar ataugs...
Pasitikslinkit

Baisu skaityt apie tuos dantis, bet ir šinšiloms būna taip. Užtai mes duodavom daug šakų graužt.
Bet suprantu, kad čia bėda neteisingam sakandyje.
Jei ištrauksit dantis, apatiniai vistiek gi augs. Ar jų nebereiks trumpinti?
Paprastai tai jau būna dantų šaknų problema. Ji deja jau nepagydoma
Na, gal aš nesuprantu...
Na, gal aš nesuprantu...
QUOTE(Džinė @ 2015 01 11, 17:22)
Baisu skaityt apie tuos dantis, bet ir šinšiloms būna taip. Užtai mes duodavom daug šakų graužt.
Na, gal aš nesuprantu...
Na, gal aš nesuprantu...
siūlo traukti ir viršutinius ir apatinius priekinius dantis...
Dantų rovimo klausimu "nepasikausčius"...
Bet, mano galva, išrovus dantį su šaknimi, jis nebeataugs. Triušis gi ne ryklys, kuriam nuolat krenta dantys ir atauga nauji iš naujų užuomazgų...
Tai štai...
Tiesiai paklauskit veterinaro, kiek kartų/kas kiek laiko formuojasi naujos dantų užuomazgos. Jei nesiformuoja užuomazgos, tai ir neataugs.
Šiuo atveju nežinau, kuri blogybė mažesnė...

Bet, mano galva, išrovus dantį su šaknimi, jis nebeataugs. Triušis gi ne ryklys, kuriam nuolat krenta dantys ir atauga nauji iš naujų užuomazgų...
Tai štai...

Šiuo atveju nežinau, kuri blogybė mažesnė...

Kai mums dėl per ilgų dantų šaknų pradėjo pūliuoti ausys, sakiau daktarei tai raukit velniop juos, bent ausys nepūliuos. Tai ji man pasakė, kad jei išraus - DT numirs, nes neturės su kuo valgyti. Taip ir vaikštom pūliuojančiom ausim. Ir visa tai nepagydoma.