QUOTE(sannioks @ 2015 01 22, 23:52)
Parvaziavau katik po atostogu o maniskiam triusiukui pedutes su zaizdelem nusetos kazkodel, viena letenele lyg sutinus. Buvo paliktas pas giminaicius. Kas galejo nutikti?
Sveikit

Maniškei irgi buvo panašiai: kažkur susižeidė, bet kur, -iki šiol man neaišku, nes namie jokių aštrių daiktų nėra

bet buvo žaizdelė iki mėsytės..staigiai vežėm į vetkliniką, sako ale uždegimas, išrašė tepaliuko, šiaip ne taip sutepėm, pagijo per savaitę visiškai. O nuo ko tas uždegimas irgi, sakė, neaišku..bet svarbiausia, kad viskas b aigėsi..T o likiu ir jūsų triušiui
Papildyta:
QUOTE(yoyota @ 2015 01 06, 22:03)
o kaip ''priversti'' triušį pakramsnot kreidą? maniškis nieko nevalgo kas jam neskanu, o jam skanu tik obuoliai ir grūdai

jis net laidų nekramto
O kam jį versti valgyti tą, ko jis nenori? Man vergyd.aiškiai yra pasakęs- negraužia, vad.nenori, nėra poreikio jo organizmui. Tegu kaba narvelyje ta kreita, o jei užsinorės, tai ir pagrauš.
QUOTE(Daimen @ 2015 01 06, 23:57)
Sakykit, o ka darot su nagais? Ar pacios kerpat, ar pas veterinara vezat, ar is vis nekerpat?
Vežu tik į vetkliniką. Man ir saugu, ir ramu. O ir princesė būna paklusnesnė svetimose rankose. Dar plius pasinaudoju proga ir prašau įvertinti bendrą triušės būklę- dantukus, pakalbam apie mitybą, elgesį ir pan.
Nežiūrėkit į praeitį - ten Jūs jau buvote ir viską matėte, eikite į priekį, ten bus įdomiau.