QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 09, 11:22)
Taip, deja kaime neaugau ir vaikysteje neturejau galimybes valyti kaminu
Klausimas mano buvo ne apie pelenus, kuriuos reikes isvalyti, o apie kokias tai sudedamas detales, kurios galbut ir apsinesa ar keisti reikia karts nuo karto.
Del sausu malku, dekui, patarima supratau
Niekas ten neapsineša ir nieko keisti nereikės, žiūrėkite tik sausų malkų. O jei nežaisite su ilgu degimu (10 val) tai ir stiklo nereikės valyti, nes stiklas bus karštas ir pats nudegs. Svarbiausias jūsų rūpestis bus tik mokėti naudotis degtukais ir turėti sausų malkų.
Naudotis krosnele yra 100 kartų paprasčiau nei naudotis mobiliuoju telefonu, kurio visų funkcijų aš dar lig šiol nežinau
Ketinę krosnelę galima prilyginti amžinam senam geram mygtukiniam mobiliam telefonui NOKIA. Normaliai elgiantis praktiškai neįmanoma sugadinti, o ir persistengiant irgi atlaikys krosnelė, kaip telefonas NOKIA, kuris krenta ant žemės, pervažiuojamas mašina, nukrenta į klozetus, išdžiovinamas ir vistiek veikia.
Bet metalines krosneles galima prilyginti išmaniems telefonams, trumpas kalbėjimo laikas, reikia saugoti, kad nekristų ant žemės, nukritęs į vandenį ir išdžiovintas jau nebeveikia - teks pirkti naują.
Nežinau ar populiariai paaiškinau, bet istorijų apie kvailus elgesius su krosnelėmis galiu papasakoti šimtus, tiek pat kiek ir apie telefonus.
Bet šiaip ar taip ketinė krosnelė jums tarnaus 10-20 metų tikrai, kol morališkai nenusibos. Aš kaip pardavėjas, kartais kukliai

užsimenu pirkėjams:
- Man labai gerai būtų, jei jūs pasikeistumėte krosnelę į kokią gražesnę, kai keičiate mašiną, ar bent jau po 2 mašinų pakeitimo. Nėra čia didelio malonumo pardavinėti amžinus daiktus