Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aikirera, Darbėja thumbup.gif
Atsakyti
Darbėja, liuks suknytė, o jau spalvytė gera wub.gif Su tokia mielai ne tik į darbą eičiau. Lipimas ant kulnų su tokiais darbais labai malonus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už suknelės įvertinimą 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

Nusprendžiau pajuokint biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Jau senokai, nes čia buvo vienas iš pirmųjų darbų su mezgimo mašina numezgiau MB megztuką. Padovanojau, pasimatavo, padėkojo ir pasidėjo į spintą. Paskui skalbimo mašinoj buvau įmetus kelis sūnaus megztinius, na, galvoju, išskalbsiu ir naują mezginį. Ir išskalbiau doh.gif . Kitiem megztiniam nieko, bet kai išsitraukiau savo naujai keptą kūrinį, vos ne prisisi... iš juoko. Net ir darbo, ir siūlų nebebuvo gaila tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
Taigi mano "velto" darbelio pristatymas. Realus matmuo apačioj buvo >60, liko 32 cm
user posted image
Akirera, pasirodo turiu kažkokios praktikos ir vėlime mirksiukas.gif
Bus iš ko kaliošam padukus išsikirpt clap.gif clap.gif clap.gif
Na, aišku, gavau velnių, kad tokį gerą daiktą sugadinau. Teko megzt kitą schmoll.gif
Atsakyti
Darbėja, Darbėja, atrodo ir praktikos moteris tuinti, ir patirties ir šitaip nusitaisyt... lotuliukas.gif Aš irgi velnių duočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad jau veliam tai veliam biggrin.gif Man kai megzt dar negaunasi, tai bandymukus įveliu:
user posted image
Atsakyti
Niu batukai tai mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bravo!!!!!
Atsakyti
Akirera, labai jau "derlinga" vasara biggrin.gif , gražūs mezginiai thumbup.gif , o su pavėlimais tai iš vis wub.gif , senai jau akis "blizginu" į Jūsų darbus blink.gif

Darbeja, faina šilta suknytė, ir spalvytė labai "skani" bigsmile.gif . O kas liečia vėlimą, tai ir aš turiu tokios praktikos, ir ne vienam mezginiui. Ir vis vyras nuo to nukenčia doh.gif , atrodo skalbiu kaip priklauso, nekarštu vandeniu, o mezginiai vis mažėja ir mažėja po kiekvieno skalbimo. Nebekenčiu 100 proc. vilnos verysad.gif ...

Raganele, labai šaunūs batukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2014 09 25, 10:28)
Kad jau veliam tai veliam 

raganele, liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , gal ir toliau taip daryk, labai fainai gaunasi wub.gif Megzt daug kas moka, o čia visai naujas mezginių pritaikymo būdas 4u.gif

vince0405 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Nežiau ar tiesa, bet man sakė, kad iš šitos vilnos mezginius skalbia su mašina ir nesitraukia, bet tikrai yra labai švelni. Nors aš po savo eksperimento jau vengiu mezginių dėt į mašiną, tuolab, kad matau, kad įjungus programą ji kartais ima ir peršoka ant kitos schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus batukams. Nenaujas tai dekoro būdas, įveliami visiškai visi natūralaus pluošto audiniai. Vilnoniai traukiasi kartu su vilna, augaliniai įsibanguoja, įsigarbanoja.

O skalbiant vilnos programa vistiek megztiniai būna kad susitraukia? Maniau tik kai supainiojamos programos. Aš ieškodavau kaip tik siūlų, kurie gerai susiveltų, nes darau veltinius batus su aulais, kuriuos pirma mezgu, tada veliu - taip aulo veltinis būna lankstesnis, užtenka bato dalies kietai iš vilnos veltos. Tai surast susiveliančių šiais laikais irgi, pasirodo problemų turėjau biggrin.gif Turguose žiūrėk užsirauni "kaimiški" ir nesusiskalbia blink.gif išpurinti paruošti mezgimui rankomis - susiskalbia į kaulą... Tai visas nuo vilnos iki siūlo padarymo teorijas išstudijavau doh.gif Nesusitrauks, bet chemiškai bus apdoroti superwashed vilnoniai. O be chemijos, šukuotiniai - jų sudėtingesnis verpimo procesas ir gaunasi teisingesni nesipūkinantys į visas puses siūlai, nes vilnos plaukeliai ištempiami viena kryptimi. Vėlime irgi sluoksną naudojam ploniemsgaminiams, kai aktualu, kuria kryptimi plaukelį padėsi.
Atsakyti
Raganėle, batukai pasakiški. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

atsinešu pasirodyt, ką paskutiniu metu mezgu blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ristina, labai geras kepkų modeliukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti