Susilydziau noriu nusimegzt toki REDY megztini....tik bijau kad tai pokolkas ne mano nosiai, dar koja kisa rusu kalba, bet bandysim aiskintis Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2014 12 04, 01:52)
Susilydziau noriu nusimegzt toki REDY megztini....tik bijau kad tai pokolkas ne mano nosiai, dar koja kisa rusu kalba, bet bandysim aiskintis
beja gal galetu kuri ikelti kaip atrodo schematiskai tokio megztuko vaizdas....ir jei masina megzt tik su viena adatine, tai cia kaip reglana daryt ir turbut paskui dasiuti....bet vaizdas ne tas jau gausis....o kaip tada kakla toki
Kvartetas, Ristina, nuginkluojat savo darbais. Labai gražūs mezginiai. Ristina, pasidarė smalsu: pirštinyčių galai atviri ar kažkaip įmantriai užbaigti. Labai ačiū už nuorodas. Gal spėsiu pradžiugint durkužę šventėms.
Tą Redy, galima megzti iki pečių kaip įprastą megztuką, su statytom rankovėm, o nuo pečių - tiesiai link kaklo pabaigos - pasiaurinti. Mano megztas toks. Aš dariau su pečių "nulaidymais"
Be tų nulaidymų - daugiau sukritimo
Sveikos, per tuos darbus visai apleidus mašiną, bet Jūsų darbais grožiuosi. Šiemet kolkas pasigirt tik kelnytem ir kepuriukais mažei galėčiau. Į Jus žiurint jau rezgu plana suknelei, nes ir siūlu turiu. Labai gundausi tokiam kaklui, bet mastau kad reiketu lengvesnio siulo, jog graziai kristu? Gal kas bandet su storesniu, idomu kaip gaunasi
Vienfonturis zakatdas ten. Aciu mergaites uz pastebejima mano suknios . Buvau pradejus dvieju fonturu zakardu kelnes vaikiskas. Bet jau isardziau. Susiknisau su isemimais. Mat mezgant tokiu zakardu turi ant riberio visada but lyginis skaicius adatu, o as apsizioplinau.... Ir gavau viska nurezt nuo mezgamosios ir ardyt. Zodziu ant lapelio reik akiu mazinimus gerai apsiskaiciuot.
Ristina tobulas megztukas. Man kaklo apdaila iki po sei dienai sunkiausia dalis.
Sveiki,
Jūsų apdaila "užmušanti" Jei nesunku, gal galėtumėt trumpai papasakoti, kaip tiksliai nuleidinėjat akis reglanui? Iš anksto atsiprašau, jei apie tai jau buvo rašyta