Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(vince0405 @ 2014 10 01, 11:35)
Nu man nesuprantami  g.gif  tie Jūsų "nieko naujo" , aš kol kas tik akis blizginu  wub.gif į juos žiūrėdama. Kokio ilgio reikia megzti tą gabalą, du ilgiai tarp alkūnių ištiestų rankų, taip kažkaip??? Parašiau, tai pati nesuprantu ...  biggrin.gif

Mezgu ilgą gabalą, apie 240-260cm susiuvu galus, susiuvu vieną kraštinę paliekant galuose skyles rankovėms ir prisiuvu rankoves mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, visoms ačiū už pagyrimus 4u.gif
Lace, nuostabus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Zuzana, Lace, labai gražu. thumbup.gif
Norėjau pasiklausti Zuzanos, ar megztukai mezgti abiem adatinėm ir visom adatom, nes po bandymų su dviejų adatinių spalvų keitikliu buvo kilus mintis, kad galima taip ir megztinuką be kilpų nusimegzt, bet ar nebus jis per standus? Va šalikučiui tas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2014 10 01, 12:08)
Įėjus į  http://oknitme.serpicanaro.org/  ten viršutiniame kairiam kampe paspaudus HOW TO pažingsniui parodyta kaip pasirinkti paveiksliuką iš savo kompiuterio ir t.t.  Tik man padarytos perfokortos rodo tik pusę, aišku pastumdžius su rodyklyte ji visa matosi ir persipiešt galima, bet kaip ją atsispausdint dar neišsiaiškinau biggrin.gif , gal bendrom jėgom ...

Šauni programytė. Ačiū už nuorodą. Radau kaip atspausdint. Gal kam pravers.
Ant perfokortos piešinio spaudžiam su dešiniu pelės klavišu, toliau „Kadras“, „Spausdinti kadrą“.
Atsakyti
arna, megztukai megzti iš pradžių dviem adatinėm, t.y. atnara, o po to viena adatine.Čia uždėta 170 adatų. smile.gif
Dar vienas apsiaustas rudenėliui
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Zuzana. Apsiaustas thumbup.gif . Tik man kažkaip žiūrint noris galus surišt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieskau kas mezga keliomis spalvomis su figuromis (pvz., gali ismegzti gele megztinio priekyje ir pan.). Pvz.:

user posted image

Duociau uzsakyma min. 15 daiktu rolleyes.gif o veliau didesniems kiekiams.
Butu puiku Vilniuje ar netoli jo. Na, Kaune is bedos smile.gif

Jei pacios nemezgat, gal zinote i ka kreiptis?

Aciu!!!

Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2014 10 01, 06:46)
Sveikutės, truputį patapetuosiu. Dar dvi palaidinukiės išvydo pasauli
user posted image

Vis mastau, kaip tir kaspinai taip gražiai laikose, gal jie prisiųti?
Atsakyti
Jau rodyta avietinė suknelė ant savininkės. Ačiū savininkei už nuotraukytes 4u.gif ir atsiliepimus, kad šilta, miela ir nusirengt nesinori biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

Ir prie to paties. Ristina rodė kepuryčių rojų, o pas mane - šiltų vaikiškų timpų rojus biggrin.gif Juostelės galutiniam rezultate kitokios arba visai nereikalingos, nes gumytė įverta bigsmile.gif Siūlai kaip ir suknelės - vilna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 08 spalio 2014 - 08:23
Darbeja, liux darbeliai.
As jau dulkes irgi nuvaliau nuo masinos, apsilimui kepuriuka sumeistravau, dabar matau jog ir man tympuciu jau reikia. Sakykite ar kokius klynukus darote, ar tokias paprastas lygias?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 10 08, 09:54)
As jau dulkes irgi nuvaliau nuo masinos, apsilimui kepuriuka sumeistravau, dabar matau jog ir man tympuciu jau reikia. Sakykite ar kokius klynukus darote, ar tokias paprastas lygias?

Mezgu pagal
http://www.mnemosina...i/v-det-all/v43
Visos mamytės sakė, kad labai gerai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 10 08, 09:00)
Mezgu pagal
http://www.mnemosina...i/v-det-all/v43
Visos mamytės sakė, kad labai gerai tinka  biggrin.gif

Jus auksas 4u.gif
eisiu dar rusų kalbos pasimokinti smile.gif
Atsakyti