Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

Ech,kvapai,nesupykit ponios,bet kartais tenka užraukt nosį,darbe,troleibuse,nes neįmaoma apsieit su visais jūsų mėgstamais kvapais g.gif
Turiu vienus kvepalus,vyro dovana,niekada neturėjau daugiau nei vienų,nes arba mėgstu,arba ne. Kasdien į parduotuvę ar turgų nesikvėpinu,nes juokinga kai aplinkui moterys sėdi nosis užsikimšę,nes ir taip aišku-skoniai skirtingi. Dieną nesikvėpinu-gana dušo želės kvapo,tik tam tikrom progom,vakare,gal todėl ir nereikia 30 kvepalų rūšių.
Atsakyti
Kad tik tokios bėdos būtų biggrin.gif
Daug baisiau, kad daugybė žmonių nemato reikalo praustis ir skalbt drabužius dažniau kaip kartą per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
O man nepatinka moteris be kvapo.Ir vyras nepatinka. Mano diedulis irgi trejus turi, kasdienai, iseigai , ir dar vienus biggrin.gif
Atsakyti
Kvepalų niekada nebus perdaug , kaip ir skudurų 4u.gif .

sušaliau , tiesą sakant
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 30, 17:56)
Mano vaikystes drauges mama kvepindavosi Climat ir Fidji. Atsimenu, kad drauge netycia ispyle daugiau nei puse Climat ir, kad nusleptu nusikaltima, vandens pripyle  doh.gif  lotuliukas.gif

Vaje, koks nusikaltimas lotuliukas.gif
Mano mama kvepinosi Dzintars Kredo ir Yves Rocher Ispahan, noreciau tureti dabar abejus, Ispahan atrode stebuklingas man kaip vaikui.
Papildyta:
mama-gita, grazu, tie drugeliai kokie faini, visas vaizdas man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nusikaltimas tai tikrai nemazas, nes tie kvepalai tada visa alga kainavo, jeigu ka..
Ispahan ir as turejau, ir Climat turejau, dieviskas kvapas...Fidji mano drauge gal 20 metu kvepinasi ir keisti nezada, man jie neblogi, bet ne wow...
Mamagita, grazi palaidine, bet kelnes kazkaip...kojos atrodo biski klisos su jom blush2.gif ,,gal kampas toks paimtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 30 birželio 2014 - 18:51
a tai gal ir yra biggrin.gif , ale daba gi madoj tokios biggrin.gif

Ispahan turiu, Credo kazkada megau labai, Climat mano pirmieji už savus pinigus pirkti ir labai ilgai mylėti, beje turiu nedaug , senųjų , ot
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 30, 18:41)
Ech,kvapai,nesupykit ponios,bet kartais tenka užraukt nosį,darbe,troleibuse,nes neįmaoma apsieit su visais jūsų mėgstamais kvapais g.gif
Turiu vienus kvepalus,vyro dovana,niekada neturėjau daugiau nei vienų,nes arba mėgstu,arba ne. Kasdien į parduotuvę ar turgų nesikvėpinu,nes juokinga kai aplinkui moterys sėdi nosis užsikimšę,nes ir taip aišku-skoniai skirtingi. Dieną nesikvėpinu-gana dušo želės kvapo,tik tam tikrom progom,vakare,gal todėl ir nereikia 30 kvepalų rūšių.

Nu tai nereikia susipilti pusę buteliuko ant savęs doh.gif , kad aplinkiniai raukytų nosį, bjauriau tikrai yra nevalyvumo dvokas. doh.gif

Mama Gita, gražu.
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 30, 18:41)

Oho, kaip jūs čia drąsiai. blink.gif neįmanoma apsieit su visais jūsų kvapais... Kurie jau čia tokie baisūs kvapai? Rėžkit.
O man nepatinka nei moterys, nei vyrai be kvapo. Mėgstu, kai sklinda lengvas kvepalų dvelksmas.
Nemėgstu kvepalų vandenėlių. Paprastai tokie yra Naomi Campbell, Sarah Jesica Parker ir dar visokių ten makekenių sugalvoti kvapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 30 birželio 2014 - 19:24
Naomi Campbel tas rozinis ,su pukuciu ilgus metus mano kasdieninis buvo..paskui i Mexxus pakeiciau.Pritariu, tam,kad perdozavimas yra blogai, bet ne saikingas kvepinimasis..
Dar
Kalvin
Klein Beauty patinka, reiketu isigyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 30 birželio 2014 - 19:46
Cambal ir Clei graziau skambejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 30, 18:18)
Kvepalų niekada nebus perdaug , kaip ir skudurų  4u.gif .

drinks_cheers.gif biggrin.gif

kaip drugeliu gerbeja bliuskute labai giriu wub.gif 4u.gif
Atsakyti