Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

QUOTE(mama-gita @ 2014 07 01, 00:18)
ti visks gerai, nuotaika pakelei  4u.gif
noriu ten,kur 20+  unsure.gif

O su rubais, oi turiu beda bedele, isleistuves vaiko ant nosies, o taip kaip prideretu rengtis, neturiu ir pirkt nenoriu vienam kartui , jau spinta 10kart perpurtyta, ale nelimpa niekas , o dar neaisku kaip su orais bus  unsure.gif

Nežinau kaip cia bus tie +20, nes lietus pliaupia visą naktį be perstojo.
Pernai buvo sūnaus išleistuvės. Kadangi ėjom tik į oficialią dalį, labai nesukau galvos. Turit gražų ilgą sijoną. Ką nors priderinkit ir bus gerai. Vis tiek šventės vinis ne tėvai, o vaikai. 4u.gif
Atsakyti
O as teturiu tik vienus kvepalus,ziema saldesni,vasara gaivesni,bet kvepinuosi tol,kol sunaudoju,man gaila leisti pinigus ant kvepalu,nes turiu kita liga,pinigus leidziu ant sukneliu lotuliukas.gif ,pas visas kitokios priklausomybes smile.gif.
Atsakyti
Mano ant aukštakulniu bateliu...dveji nauji nepranesioti stovi, ner kur uzsidet, nes labai auksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 07 01, 11:07)
Mano ant aukštakulniu bateliu...dveji nauji nepranesioti stovi, ner kur uzsidet, nes labai auksti biggrin.gif

Net nežinau kiek nepranešiotų stovi. Čia irgi mano liga. Slepiu nuo vyro. Laikau darbe. Po to būna lengviau pasakyti: ai čia jau seniai turiu. ax.gif
Atsakyti
as neturiu jokiu ligu,nei bateliams,nei suknelems,nei kvepalams.
Gal jei tureciau labai daug pinigo butu kokia priklausomybe biggrin.gif
O dabar kazkaip kiek turiu,tiek gana. Uzsimanau aisku visko,kaip kiekviena moteris,bet blaiviai pamastau ir baigias rolleyes.gif
Atsakyti
Paprastas pasivaiksciot su drauge, karsta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 07 02, 16:44)
Paprastas pasivaiksciot su drauge, karsta...

kaip pavydziu karscio blush2.gif , bet lyg ir pas mus ateina, jei nemeluoja .
Labai fainas sijonas, Apranga koks didelis reikalas ant kaklo arba rankos pagyvintu labai 4u.gif
Atsakyti
Heida, man toks "nuogas " derinys, aksesuaru truksta labai smile.gif
Atsakyti
Heida, graziai thumbup.gif
del aksesuaru as dazniausiai tik auskarus segiu.
O siandien pirkau toki pakabuka varliuka biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
atnešu saviškį paprastą šiandienos.
user posted image
Atsakyti
Penga, gražiai 4u.gif
Atsakyti
Penga, dailu ir tvarkinga. Bet trūksta cinkelio. Kokio aksesuaro ryškaus.
Atsakyti