Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

Na va,visai kitas reikalas...nes šviesa už nugaros ar tamsa,žudo nuotraukas...
Derinys mielas..
Atsakyti
As irgi pritariu,kad norint pakomentuoti reikia nebutinai idealios,nes ne visos aparatus turi gerus,bet bent jau,kad galima butu kazka iziutet aiskiau. As nemoku galvos nukirpt tai ikeliau i albuma. Kokybe irgi ne ideali,nes tel.darytos foto.Vis tik manau,kad iziurimos:D
Atsakyti
Realybe, mačiau albumuky. Figūrą gerai užlaikot. 4u.gif
Atsakyti
buciau dekinga be jus 4u.gif
figur apkudus,bet sveriu nemazai dar. Man uztenka pilnai,netrokstu buti kudena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2014 09 10, 19:10)
buciau dekinga be jus 4u.gif
figur apkudus,bet sveriu nemazai dar. Man uztenka pilnai,netrokstu buti kudena rolleyes.gif

Jei esi patenkinta, tai ko sakai, kad sveri nemažai? Sakyk "mano svoris idealus" biggrin.gif
Atsakyti
Realybės patiko derinys su margu sijonu, o Niedulio labiausiai tas su balta palaida suknyte.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 09 10, 20:12)
Jei esi patenkinta, tai ko sakai, kad sveri nemažai? Sakyk "mano svoris idealus"  biggrin.gif

todel,kad anot kai kuriu moteru,kai pasakau kiek sveriu isvercia akis ir sako,gi cia man tai butu daug,tragedija biggrin.gif biggrin.gif
o man tai idealu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 10 rugsėjo 2014 - 20:56
QUOTE(Realybe @ 2014 09 10, 19:54)
todel,kad anot kai kuriu moteru,ki pasakau kiek sveriu isvercia akis ir sako,gi cia man tai butu daug,tragedija biggrin.gif  biggrin.gif
o man tai idealu drinks_cheers.gif

Lai verčia jos tas akis, kiek nori. Svarbu, kad tu patenkinta savim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 09 10, 20:56)
Lai verčia jos tas akis, kiek nori. Svarbu, kad tu patenkinta savim  4u.gif

tai as ir neimu i galva,tegu sau vercia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 10 rugsėjo 2014 - 21:04
paskutiniu metu as nuobodi teta blink.gif
user posted image
user posted image

tos tamsios fotkes g.gif , nu tikrai tamsios, Margaret sijono spalva patiko, daugiau per savo noutbuka neiziebiau schmoll.gif . Uztat su sviesia suknute 4u.gif , lieku nesupratus patinka ar ne sukneles ilgis , bet aj ... Numetei svorio ?? g.gif
Atsakyti
mama-gita,man labai imponuoja tokios suknelės,liux smile.gif
Atsakyti
Mama-gita, gražu, patinka. 4u.gif
Atsakyti