Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

Realybe kokia atjaunejusi thumbup.gif .
Patiko niedulio geleta suknele,balta,o tam kostiumeliui jus per jauna wink.gif,kai kuriu sukneliu ilgis nepatiko,kur gerokai zemiau keliu,man toks ilgis bobiskas smile.gif .
Atsakyti
Gita, tos suknelės ilgis iki kelių yra,o tavoji suknelė man tikrai per nuobodi TAU, o šiaip visai nebloga.. biggrin.gif Svorio nenumečiau visai, tas pats.
Atsakyti
Margaret, gražiai, tinka tau ta suknelė.

Mama Gita, neblogai, bet man tik batai nelabai žiūrisi prie tokios suknelės.

Realybe, tikrai atjaunėjus, išgražėjus liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 09 11, 08:05)
Mama Gita, neblogai, bet man tik batai nelabai žiūrisi prie tokios suknelės.

drinks_cheers.gif
Prie tokio suknelės ilgio labiau tiktų aukštakulniai 4u.gif
Atsakyti
Man tai ilgaauliai labiausiai tiktu, bet jiem dar (aciuDievui) per silta smile.gif
Atsakyti
O man mamos-gitos batai tinka. Aukštakulniai čia pridėtų metų. O flat atrodo neįpareigojančiai.
South, ačiū už komplimentą. Nesu jauniklė. Su LO vienmetės. O kostiumėlius privalau nešioti (ir taip sau per daug leidžiu ir spalvų, ir siluetų).
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 11, 12:52)
O man mamos-gitos batai tinka. Aukštakulniai čia pridėtų metų. O flat atrodo neįpareigojančiai.
South, ačiū už komplimentą. Nesu jauniklė. Su LO vienmetės. O kostiumėlius privalau nešioti (ir taip sau per daug leidžiu ir spalvų, ir siluetų).

Zinau,kad nesi jaunikle,bet vis tiek sakau,kad per jauna ,bet ne apskritai kostiumeliams,bet butent sitam ,cia tik mano nuomone,bet kiti derinukai jums labiau tinka,jaunatviskesni smile.gif.
Atsakyti
To žavaus Niedulio kostiumėlio sijoną patrumpinus iki kelių , vaizdas būtų jaunatviškesnis, o pats jis be galo gražus man wub.gif
Atsakyti
man Gitos patiko,bateliai kaip tik faini,krito i aki mirksiukas.gif
ir aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Orchideja, pasirodyk tą dryžuotą sijoną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 12, 07:31)
Orchideja, pasirodyk tą dryžuotą sijoną bigsmile.gif

Taigi matei ir gyvai ir FB yra foto su juo biggrin.gif
Atsakyti
Jo, as maciau , ir man patiko, tai noriu, kad kitom parodytum biggrin.gif
Atsakyti