Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 30, 12:56)
O aš kaip Hatidžės negaliu apkest, visiška isterikė pasidarius, ji man išvis akyse smuko, kai Hiurem apkaltino kad vos ne ji čia kalta kad Ibrahimas meilužę susirado ir dar kai truputį peržvelgiau į priekį sekančią serija kai Hatidže drąskysis kaip beprotė, prakeiks Hiurem, kad esą čia ji Ibrahimą nužudė, nors aišku Hiurem Ibrahimo geruoju neminėjo. bet visgi valdovas jam mirties bausmę skyrė, ir tikrai neveltui, jei Ibrahimas būtų buvęs doras, geras žmogus, manau jokia Hiurem ar kas kitas nebūtų valdovo įtikinę jį nužudyt

drinks_cheers.gif Labai labai sutinku. jei būtų buvęs..... nes valdovas tikraiesąlygiškai jį mylėjo ir gerbė. Neveltui kelis kart buvo pakartota "Atidaviau tau širdį vieną kartą....
Atsakyti
Oho kokios aistros čia paskutiniu metu thumbup.gif Nesipykite, merginos, diskutuokime ir nesipykite, juk tai tik serialas smile.gif
O man kažkaip Hiurrem išraiška įstrigo kai sužinojo kad Ibrahimas nebegyvas, kai nuėjo pas Sultoną ir tokia žiūri, nežinau ar tai buvo apstulbimo išraiška ar netgi man vienu metu pasirodė kad visai nejaučia to triumfo sužinojus g.gif
O nors ir Ibrahimo nemėgau, bet man labai gaila Suleimano, matėsi kaip jam sunku buvo priimti šį sprendimą, ir ta jo veido išraiška kai sedėjo jis vienas.......... galvojau kad pravirksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 30, 12:56)
O aš kaip Hatidžės negaliu apkest, visiška isterikė pasidarius, ji man išvis akyse smuko, kai Hiurem apkaltino kad vos ne ji čia kalta kad Ibrahimas meilužę susirado ir dar kai truputį peržvelgiau į priekį sekančią serija kai Hatidže drąskysis kaip beprotė, prakeiks Hiurem, kad esą čia ji Ibrahimą nužudė, nors aišku Hiurem Ibrahimo geruoju neminėjo. bet visgi valdovas jam mirties bausmę skyrė, ir tikrai neveltui, jei Ibrahimas būtų buvęs doras, geras žmogus, manau jokia Hiurem ar kas kitas nebūtų valdovo įtikinę jį nužudyt

as tai jau sekmadienio serijos pabaigoje galejau pasakyti, kad dabar del jo mirties bus kalta kaip visada - Hiurem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visiškai nesutinku, kad jei Hiurem "nekovotų" būtų nuspirta su vaikais į šoną. Nesąmonė. Ji turi Suleimano prielankumą ir globą, nė viena/s kitas tokio dėmesio negauna kaip ji užtat ir išsidirbinėja doh.gif Kiek kartų bandė nužudyti Mustafa, Ibrahimą, siuntė visokius šnipus, budelius - bet Suleimanas kažkaip nepastebi jos griekų, o va kitus skalpuoja už viską. Tipo nepastebėjo per tiek metų kaip Hiurem į Mustafa šnairuoja, bet kurgi "Hiurem nežudys Mustafos oi ne ji taip negalėtų, juk tokia gerutė" doh.gif Vat tame teisybės nematau absoliučiai, nors sultonas neva stengiasi būti teisingas visiems vienodai... kurgi ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 30 birželio 2014 - 15:25
Lietuviškai išversta Ibrahimo poema. Nuostabu, visas širdies kerteles pasiekia...

Ei, slaptas mano sielos lobi,
Sužeistos širdies perle,
Besparnio paukščio slaptas sparne,
Ei, mano širdies tyrume,
Mano būties prasme,
Ei, mylimoji, ei sultan, ei meile
Tariu meile ir trokštu joje ištirpti
Skaudu būti ne dviese, o vienam
Širdis plyšta, norėčiau skristi aukštai, bet sparnai sulaužyti
Rega išnyko, ausys apkurto, mano kelias veda į meilę...
Ar ne meilė verčia iš dangaus kristi lietuj? Ar ne ji vandenį debesiu, o debesį vandeniu paverčia?
Švelniai sugeria į žemę, kad visoms sėkloms duotų gyvybę ir taptų regima...
Ar mylimųjų susitikimas neprilygsta beprotiškam žemės gaivališkumui?
Ei, mylimoji, ei, sultan, myliu jus kaip vanduo myli žemę
Vanduo nebijo svilinančios saulės, nes vis tiek grįžta su meile
Virtęs garu jis pakyla į dangų, bet žino, kada grįžti ir kantriai laukia
Pūsteli vėjelis, blyksteli žaibas, susitvenkia debesys ir vanduo vėl susitinka su mylimąją
Pasaulio būtis paremta mylimųjų susiliejimu...

Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 06 30, 09:44)

O Mahidevran ką blogo padariusi? Ji prie Hiurem vaikų išvis nelindo, nesiuntė jokių šnipų ir nenuodijo.

ji Hiurem sunu isgelbejo, is baseino istrauke, nes ikrites buvo.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 06 30, 21:04)

paskui pati ir nuzude, kai pamate, kad jos suneliui rimtas konkurentas uzaugo
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 30, 21:28)
paskui pati ir nuzude, kai pamate, kad jos suneliui rimtas konkurentas uzaugo

Ir gerai padarė, nes Hiurem ne vieną kartą žudė Mustafą tik vis nepavykdavo iki galo pribaigti.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 06 30, 21:04)

buvau pamiršusi..šiandien per kartojimą rodė, su kokiu pykčiu ir žiaurumu Mahi vargšę Nigar dusino ir grąsino nužudyti....tampė ir tyčiojosi abi su ta priedurne Giulšach... Va ir "geroji" Mahidevran.... unsure.gif

Apskritai, man Mahidevran labai graži kaip moteris, bet labai durna. Man ir gaila jos, kad taip iš panosės sultoną jai nutempė, bandau pateisinti ją dėl tokio savo elgesio, kaip netekusią mylimojo, bet kartu ir nepatinka man jos kovos už sultoną būdai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 30, 21:33)
Ir gerai padarė, nes Hiurem ne vieną kartą žudė Mustafą tik vis nepavykdavo iki galo pribaigti.

siaip tai Mahi pirmoji nescia Hiurrem nuodijo, taigi kaip ir Mehmeta zude pilve dar esant. tai kodel gerai padare? kodel tada Hiurrem visur bloga, o Mahi su kompanija gera?
Atsakyti
Mahidevran nėra totali gerietė, bet Hiurem griekų daugiau pridarius, ji sau kelią tiesia tik per kitų lavonus.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 30, 22:13)
Mahidevran nėra totali gerietė, bet Hiurem griekų daugiau pridarius, ji sau kelią tiesia tik per kitų lavonus.

nu jei nebutu su ja bande susidoroti tik i harema patekus, gal jai to ir nebutu reikeje
Atsakyti