Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

Niekas nebūtų su ja bandę "susidoroti", jei ana būtų santūriau ir pagarbiau elgusis, o juk nuo pirmų dienų šokinėjo į akis Validei ir visiems kitiems, nerodė jokios pagarbos, puikavosi prieš kitas, jos juk nemėgo ir kitos odaliskos ne tik sultono šeima, apdegino savo geriausią draugę ir pan. Pati savo elgesiu prisiprašė kitų paniekos, dar pradžioj jai ir Nigar, ir Simbiulis sakydavo, kad elkis pagarbiau, nes tik bėdų prašaisi su tokiu storžievišku elgesiu.
Atsakyti
tai tipo Mahi jos nebutu nuodijusi, jei ji butu santuresne?
Atsakyti
O ką aš žinau, kas būtų jeigu būtų? O jeigu Mahidevran nebūtų jos nuodijus, gal kartais Hiurem nebūtų n kartų žudžius Mustafa?

Giulfem irgi laukėsi pradžioje, bet jos kažkaip niekas nebandė žudyti, gal dėl to, kad ana deramai elgėsi, o Hiurem visų paniekos pelnytai nusipelnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 30 birželio 2014 - 21:23
Hiurem zude ar bande is dvaro istremti ne del to, kad ji akis draske, o del to, kad per didele itaka sultonui turejo
Giulfem laukesi ir gimde dar iki Mahos, nebuvo dar kam nuodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 30 birželio 2014 - 21:25
Taip, tikriausiai jūs teisi, bet labai aišku, kokia ta Hiurem įtaka buvo sultonui. Pudrino jam smegenis visą gyvenimą, kiršino su Mustafa, tik ir žiūrėjo, kaip padaryti, kad tėvas sūnų greičiau nugalabytų, tai nieko keisto, kad Mahi ir kitos norėjo ją ištremt.

Tai, kad, man rodos, laukėsi po Mahidevran. Juk ji per tą rūmuose kilusį gaisrą vaiką prarado ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 30 birželio 2014 - 21:27
QUOTE(Soled @ 2014 06 30, 22:26)
Taip, tikriausiai jūs teisi, bet labai aišku, kokia ta Hiurem įtaka buvo sultonui. Pudrino jam smegenis visą gyvenimą, kiršino su Mustafa, tik ir žiūrėjo, kaip padaryti, kad tėvas sūnų greičiau nugalabytų, tai nieko keisto, kad Mahi ir kitos norėjo ją ištremt.

Tai, kad, man rodos, laukėsi po Mahidevran. Juk ji per tą rūmuose kilusį gaisrą vaiką prarado ar klystu?

nu pradzioj tai nieko ji pries Mustafa nedare, o puolama buvo is karto, dar juk iki pirmo nestumo
Atsakyti
Ok ok Hiurem nekalta dėl nieko, nesuko ji Suleimanui smegenų, Mustafa mylėjo kaip savo vaiką, visi kalti tik ne ji biggrin.gif
Atsakyti
Nesupykit merginos, bet jau atsibodo amzini lyginimai, jusu pykciai ir kivircai del hiurem ir mahidevran. elgetes kaip jos biggrin.gif lotuliukas.gif diskutuokim apie serialo eiga, o ne ju charakterius, didesne dalis temos vien puolimai gincai irodinejant savo tiesas blush2.gif pripazinkim jog abi nera sventos, abi sieke vietos po saule sau ir savo vaikui/am 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabsiuke: 30 birželio 2014 - 21:35
man kažkaip Hiurrem nelabai simpatiška buvo pradžioje serialo, tiek išvaizda, tiek savo vaidinimu g.gif bet dabar ji tiesiog puikiai vaidina, tos visos israiškos, ir simpatiška dabar labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2014 06 30, 22:40)
man kažkaip Hiurrem nelabai simpatiška buvo pradžioje serialo, tiek išvaizda, tiek savo vaidinimu  g.gif bet dabar ji tiesiog puikiai vaidina, tos visos israiškos, ir simpatiška dabar labai  thumbup.gif

dabar stipriai sukudus, tai nerealiai grazi man
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 06 30, 21:44)
Apskritai, man Mahidevran labai graži kaip moteris, bet labai durna. Man ir gaila jos, kad taip iš panosės sultoną jai nutempė, bandau pateisinti ją dėl tokio savo elgesio, kaip netekusią mylimojo, bet kartu ir nepatinka man jos kovos už sultoną būdai.  rolleyes.gif

Nu niekas nenutempe, pati atidave, kodel taip kvailai elgesi, prisiminkime pradzia, ji buvo paimta i shehzade Suleimano harema i Manisa ir tikrai zinojo kad nebus vienintele jo lovoje, mazu maziausiai ji dalino su Giulfem kuri pirma pagimde berniuka tik deja jis greitai mire, tai ka per tuos 5-6 metus (sprendziant is Mustafos amziaus) ji neisisamonino haremo tvarkos, taigi buvo tu suguloviu... Ir ka mes matome Suleimanui tampant sultonu, saunuole kad tik atvaziavus naglai atejo i halveta, jai taip ir reikejo elgtis, ji gi Sultan visu gerbiama, reikejo apsisarvuoti ramybe ir kaip Valide santuriai reagoti i Suleimano lovos reikalus, karaliskai lankytis ketvirtadienio nakti. Vietoje to isterikos (pati kalta kad prarado kudiki), viesas kabinejimasis prie kol kas eilines suguloves ir jos ziaurus sumusimas, toliau dar ir bandymas nuzudyti. Mahi su Suleimanu meile truko maziausiai 6 metus, gal ji ir nebutu uzgesusi, tik reikejo uzimti savo vieta ir tinkamai elgtis, o neistirikuoti, lakstyti su skundais pas Valide ir viskuo kaltinti Hurem.
Soled o uz ka Hurem turi Mustafa myleti, man patiko kazkur perskaityti zodziai- dydziausia Mustafos nelaime yra kad jo motina yra Mahidevran, kuri savo nenumaldomu troskimu pasodinti ji i sosta iskase jam kapa.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...27-437067?cf=vl
Čia gal ir ne į temą, bet gal kam bus įdomu apie vaidinančio Sultoną aktoriaus žmonos interviu smile.gif Malonu kad pagaliau ir Turkijos žvaigždę įtraukė o ne tik Holivudo smile.gif
Atsakyti