Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

Sakykite,gal ,kas zinote,o kas ten per moteris ,kuri Mahidebran su Mustafa pasikviete vakarienes? g.gif Ji man tokia labai itartina.Dar ta tarnaite labai susidomejo ta moterim g.gif
Atsakyti

QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 27, 15:07)
Sakykite,gal ,kas zinote,o kas ten per moteris ,kuri  Mahidebran su Mustafa pasikviete vakarienes? g.gif Ji man tokia labai itartina.Dar ta tarnaite labai  susidomejo ta moterim  g.gif

As tai itariu, kad jos pagrindinis tikslas suviliot Mustafa ir uz jo isteket, man toks jausmas kazkodel kilo, parasykit geltonai ar mano nuojauta pasitvirtins g.gif
Atsakyti
Nemačiau nuo pradžios šian. Ar tikrai Hiurem taip Hatidže sumaitojo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 07 27, 17:27)
Nemačiau nuo pradžios šian. Ar tikrai Hiurem taip Hatidže  sumaitojo?

Tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 07 27, 19:27)
Nemačiau nuo pradžios šian. Ar tikrai Hiurem taip Hatidže  sumaitojo?

pagaliau viena pastate i vieta, ir kitu panasus likimas laukia
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 07 27, 19:40)

Pagaliau gavo i kupra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 27, 20:21)
Pagaliau gavo i kupra  thumbup.gif

svarbiausia, kad pati prisiprase su tuo nuodijimu i ta kupra. nes sveiko proto Chiurrem niekada nebutu isdrisusi taip padaryti, o cia zoleles prota isjunge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 27, 15:07)
Sakykite,gal ,kas zinote,o kas ten per moteris ,kuri  Mahidebran su Mustafa pasikviete vakarienes? g.gif Ji man tokia labai itartina.Dar ta tarnaite labai  susidomejo ta moterim  g.gif

Čia, kaip suprantu, gal ta undinėlė- terminatorius, kur kažkada čia forume merginos minėjo... g.gif

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 28, 09:59)
Čia, kaip suprantu, gal ta undinėlė- terminatorius, kur kažkada čia forume merginos minėjo... g.gif

Ten, man rodos, kita... išvis į transvestitą panaši biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 07 27, 19:40)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 07 28, 10:07)
Ten, man rodos, kita... išvis į transvestitą panaši biggrin.gif

Bet šita irgi tokia avelė, vilko kailyje. Peilį valdo kaip senas recidyvistas.
Atsakyti
Aš jau į Suleimaną žiūrėt negaliu, toks praskydęs diedas, Hiurem jį mulkina kaip paskutinį asilą doh.gif tas jo tikėjimas ja - labai perspaustas scenaristų, jokios logikos, teisingumo neturi. Gerai Hatidžė pasakė, kad jis ne teisingas, o žiaurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 28 liepos 2014 - 10:57