Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Soled @ 2014 07 24, 10:24)
Aš būčiau tokia kaip Šachuban, tai padebesiais skrajočiau biggrin.gif Ale, matyt, šitoje temoje visos misės tik sėdi, kad nė viena aktorė negraži biggrin.gif

kodel? man Hiurrem nesusvietnai grazi. Machi irgi buvo, bet personazas sugadino bendra vaizda, ne tokia grazi pasidare. na aisku objektyviai vertinant daili moteris. ir pati jaunystej visai nieko buvau blush2.gif o jei ir baisi buciau, kodel negaleciau tureti nuomones, kas yra grazus, kas ne?

QUOTE(Alekto @ 2014 07 24, 10:58)
Man didžioji dalis aktorių śiam filme simpatiški. Tik baisus Selimas ir dar Fatma nekokia buvo  biggrin.gif

Selimas man irgi grazus (cia as apie suaugusi Selima vaidinanti aktoriu)

QUOTE(prekestolen @ 2014 07 24, 11:39)

Iš vaikų tarpo,  daugiausia simpatijų atiduodu Bajezitui. Karingas vaikinukas.  thumbup.gif

jei cia kalbama apie paaugliuka Baezida, tai tas vaikas yra pelnes kazkokiam tarptautiniam prestiziniam konkurse graziausio berniuko varda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 24, 17:29)
o jei ir baisi buciau, kodel negaleciau tureti nuomones, kas yra grazus, kas ne?

Tai, žinoma, kad mes turim savo skonius, kurie yra skirtingi, tačiau pastėbjau, kad apskritai žmonės labai kritiški vieni kitiems, kartais kabinėjasi prie smulkmenų (tos nosis vaizdą gadina, anos antakiai, trečios dar kas), o juk tos aktorės tai dauguma tikrai labai simpatiškos, sutvarkytos, gražiai padažytos, bet kai kurios jau toookios kritiškos, niekas joms negražu. Pvz aš save labai realiai vertinu, žinau, kad nesu jokia gražuolė, tai galvoju "Dieve, kad aš tik tokia būčiau kaip ta "pabaisa" aktorė"... seriale bent jau man beveik visos simpatiškos tik Hiurem ne.
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 07 24, 12:49)
Hiurem filmo pradžioje nelabai, o dabar tokia  thumbup.gif  ir Mihrimah labai graži.  wub.gif  daug gražiu yra..

as per TV1 karts nuo karto paziuriu, nors ir per LNK serijas i ateiti kartais isijungiu, tai tikrai galiu pasakyt, kad is pradziu Hiurem stora ir negrazi, veidas kaip sutines. O va jau per LNK ja rodo kaip ir po daugel metu, bet isgrazejus, sukudus ir veidas grazesniu bruozu igijes. Tik, kad vaidina bjauria boba doh.gif

Gal galit pasakyt, kur Hiurem drauge Marija dingo? Ta, kur Hiurem jai veida nudegino? Negi paskui del kazko Hiurem ja visai nudaigojo?
Atostogu buvau islekus tada, tai nepamaciau..... g.gif

Atsakyti
na jau ne karta buvo rasyta, tik gal negirdejot, kad jai buvo liepta priaugti 15 kg del serialo, tai ir isvaizda atitinkama, ir veidas sutines ...
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 25, 00:14)
na jau ne karta buvo rasyta, tik gal negirdejot, kad jai buvo liepta priaugti 15 kg del serialo, tai  ir isvaizda atitinkama, ir veidas sutines ...

priaugt g.gif o tai paskui pareikalavo numest virsvori ar reikalavimu neliko g.gif

Ir nepykit, pradejau tik ziuret seriala nuo pradziu, o pirmu 3 temu jau nera - istrintos.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 07 24, 22:12)
as per TV1 karts nuo karto paziuriu, nors ir per LNK serijas i ateiti kartais isijungiu, tai tikrai galiu pasakyt, kad is pradziu Hiurem stora ir negrazi, veidas kaip sutines. O va jau per LNK ja rodo kaip ir po daugel metu, bet isgrazejus, sukudus ir veidas grazesniu bruozu igijes. Tik, kad vaidina bjauria boba  doh.gif

Gal galit pasakyt, kur Hiurem drauge Marija dingo? Ta, kur Hiurem jai veida nudegino? Negi paskui del kazko Hiurem ja visai nudaigojo?
Atostogu buvau islekus tada, tai nepamaciau.....  g.gif

Aš irgi ir per TV 1 užmetu akį, ir bigcinema.com pažiūriu į priekį (kažkur ties 99 serija esu), tai tikrai Hiurem pradžioje tokia apvalaina moteriškaitė, bet matyt tokie reikalavimai buvo.

Siaubas, kai pagalvoju, jei reikėtų 15 kg priaugti, man tai būtų gal misija neįmanoma... lotuliukas.gif

Mariją ištekino, pati nemačiau tos serijos, bet čia forume rašė merginos. Lygtais sėkmingai ir laimingai. thumbup.gif
Atsakyti
Man Hiurem ir dabar nelabai graži ypač, kai susiraukia ir lūpos į apačią nusilenkia tokia pikta antis atrodo biggrin.gif tik tiek, kad rengia ir šukuoja dailiau, bet pastebėjau visų moterų drabužiai ir šukuosenos gražesnės gale serialo.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 07 25, 09:21)
priaugt  g.gif o tai paskui pareikalavo numest virsvori ar reikalavimu neliko  g.gif

Ir nepykit, pradejau tik ziuret seriala nuo pradziu, o pirmu 3 temu jau nera - istrintos.

paskui ji susirgo depresija, patyre didziuli pervargima, del ko paliko seriala, ir tai matosi isvaizdoj

as nepykstu, informuoju tik
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 17, 15:49)
ir cia kalba ta, kurios nickas tipo is "geru" biggrin.gif

Man atrodo skirtingai nuo jusu as cia ir neaukleju forumo dalyviu, kurios issako simpatijas ir antipatijas serialo herojams, o ne sieja viska su realiu gyvenimu, kaip darote jus. Tad mano nickas jums maziausiai turetu kelti nuostaba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 25, 13:34)
Man atrodo skirtingai nuo jusu as cia ir neaukleju forumo dalyviu, kurios issako simpatijas ir antipatijas serialo herojams, o ne sieja viska su realiu gyvenimu, kaip darote jus. Tad mano nickas jums maziausiai turetu kelti nuostaba tongue.gif

jau baikit šia tema, lotuliukas.gif mes dabar čia baramės ir ginčijamės dėl aktorių grožio ir negrožio... bigsmile.gif
Aš užėjau į Meriem Uzerli profilį FB. Nu man ji ten dabar tiesiog tobulo grožio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 25, 13:59)
jau baikit šia tema,  lotuliukas.gif  mes dabar čia baramės ir ginčijamės dėl aktorių grožio ir negrožio... bigsmile.gif
Aš užėjau į Meriem Uzerli profilį FB. Nu man ji ten dabar  tiesiog tobulo grožio. wub.gif

Ka cia gincytis del to grozio, nera negraziu zmoniu, yra per mazas isgerto alkoholio kiekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 25, 14:17)
Ka cia gincytis del to grozio, nera negraziu zmoniu, yra per mazas isgerto alkoholio kiekis biggrin.gif

lotuliukas.gif taigi pries filma kelios taures vyno ir net saldusis aga bus grazuolis bigsmile.gif
Atsakyti