filmo pabaiga buvo idomi
QUOTE(giedruole @ 2014 08 09, 09:54)
Tai gal čia, kaip sakoma, tyla prieš audrą? Visada prieš filmo kuliminaciją būna nuobodoka, o tada po truputį kyla kyla....ir tada tik BUM 

na as truputi i prieki esu ziurejus, tai labai nepatiko, kas laukia
netrukus jau pasikeis Hiurem, bus nuzudytas Mehmetas..
As cia gal nelabai i tema, o gal jau kazkam irgi buvo kiles toks klausimas..
Man vis galvoj sukas, o kodel pvz Hiurem su kokiu nors ten pasa(nepamenu as ju vardu), tai akis i aki kalba, tai pastato sirma ir per ja net neziuredami vienas i kita kalbasi?
Man vis galvoj sukas, o kodel pvz Hiurem su kokiu nors ten pasa(nepamenu as ju vardu), tai akis i aki kalba, tai pastato sirma ir per ja net neziuredami vienas i kita kalbasi?

QUOTE(neatleidziu @ 2014 08 09, 11:29)
As cia gal nelabai i tema, o gal jau kazkam irgi buvo kiles toks klausimas..

man sitas klausimas jau senei kiles buvo, tai padariau isvada, kad kai yra tik vienudu patalpoje tai gal negali vienas i kita ziureti, nes kazkas juk islame yra, net ir dabar tose salyse kur viskas labai grieztai, tai negali juk moteris susitikti su kitu vyru, kuris nera jai gimine, jei jos nelydi kazkiek jos giminaiciu, tai cia gal tas pats, nes atkreipiau demesi, kad kai buna ar odaliskos, ar sultonas, tada ir ziuri vienas i kita, ir kalbasi, bet jei tik patalpoje lieka vienudu viskas tada sirma tokia pastato

QUOTE(širlė @ 2014 08 09, 13:10)
man sitas klausimas jau senei kiles buvo, tai padariau isvada, kad kai yra tik vienudu patalpoje tai gal negali vienas i kita ziureti, nes kazkas juk islame yra, net ir dabar tose salyse kur viskas labai grieztai, tai negali juk moteris susitikti su kitu vyru, kuris nera jai gimine, jei jos nelydi kazkiek jos giminaiciu, tai cia gal tas pats, nes atkreipiau demesi, kad kai buna ar odaliskos, ar sultonas, tada ir ziuri vienas i kita, ir kalbasi, bet jei tik patalpoje lieka vienudu viskas tada sirma tokia pastato 

as kaip suprantu, kad sultonas tik kai kuriems pristato Hiurrem, tai tipo leidzia jos veida ziureti, pats pristatydamas. o kam nepristate, tai juk haremo moteru niekas neturi teises matyti. juk net sargyba nusisuka, kai pasaukia: estur sultana
Na bet ta Mihrimah persekioja Balibėju
Man per žiauriai tiesa pasakius

QUOTE(Mintare @ 2014 08 10, 03:27)
paskaičiau temą, tai susidarė įspūdis, kad Soled, patyrusis nelaimingą meilę ar vyro išdavystę...
jau net žino ką reikia vartoti, valerijoną siūlo...
mato tik Hürrem Sultan blogybes
o šiaip apie serialą kalbant, tai prisiminkim tą seriją, Hürrem dar mažiuko Mustafos givybę saugojo !

Gal baikit ką

Nu negaliu skaityt tokių raštlevų

Nesusilaikiau jau, bet neišneša man nervai tokių marazmų skaityti

QUOTE(Mintare @ 2014 08 10, 03:27)
paskaičiau temą, tai susidarė įspūdis, kad Soled, patyrusis nelaimingą meilę ar vyro išdavystę...
jau net žino ką reikia vartoti, valerijoną siūlo...
o šiaip apie serialą kalbant, tai prisiminkim tą seriją, Hürrem dar mažiuko Mustafos givybę saugojo !

Ne per daug sau, moterie, leidi??? Gal nori, kad aš apie tavo gyvenimą paspėliočiau, m? Nes, man susidarė vaizdas, kad esi iš asocialios, alkoholikų šeimos. Patinka ar ne tokios prognozės?
QUOTE(Mintare @ 2014 08 10, 02:27)

nu saugojo ir ka? O Mahidevran (ar kaip jos ten vardas rasosi), isgelbejo Hiurem vaiko gyvybe ir ka?
O Hiurem mane nervina, kad ko gero nebuve nei vienos serijos, kad ji kam nors negrasintu

QUOTE(Alekto @ 2014 08 09, 22:13)
man irgi, kazkaip visgi ji sultan, o sitaip akivaizdziai ta savo meile rodo, man jos vietoje butu geda sitaip paranojiskai persekioti ta balibeju

Ir kai cia rase kazkas, kad oj kokia Hiurem bloga, neleidzia jai buti(dar tada su tadzlidzejum) tai manau Hiurem puikiai pazysta savo dukra, ir zino, kad jai tik uzgaida tas tadzlidzejus buvo, nes dabar jau balibejaus reikia, gal tuoj dar koks atsiras kuri "myles" ir kurio reikes

QUOTE(širlė @ 2014 08 10, 11:38)
man irgi, kazkaip visgi ji sultan, o sitaip akivaizdziai ta savo meile rodo, man jos vietoje butu geda sitaip paranojiskai persekioti ta balibeju
as dar abejoju ar ji atstos nuo jo, net kai jis pasake, kad jos nemyli 
Ir kai cia rase kazkas, kad oj kokia Hiurem bloga, neleidzia jai buti(dar tada su tadzlidzejum) tai manau Hiurem puikiai pazysta savo dukra, ir zino, kad jai tik uzgaida tas tadzlidzejus buvo, nes dabar jau balibejaus reikia, gal tuoj dar koks atsiras kuri "myles" ir kurio reikes

Atsiras atsiras. Balibėjus ne paskutinė jos "meilė".