Man Hiurem tai tvirtos, žinančios ko nori ir mylinčios moters idealas. Kai pagalvoji, tai visas jos gyvenimas praėjo kovojant dėl savo gyvybės, meilės ir vaikų. Vienų priešų atsikrato, kiti išlenda ir vėl viskas iš naujo. Nelengvas gyvenimas ir tos laimės tik trupiniai. Vis laukiu kada ateis džiaugsmo laikotarpis Hiurem.
20 metų gyvena kaip sultan, bet vsitiek ją kiti žemina ir vadina verge, neprižįsta to ką ji reiškia sultonui, žiauru. Ir viskas tik iš pavydo.
Man toks fainuolis Bajazitas
Kaip gaila man jo šian buvo.

Mergaites pasakykite,kaip bus toliau,ar Hurem skolinsis pinigus is tos Hatidezes sesers?Kaip viskas pasibaigs..

QUOTE(Nefertitė7 @ 2014 08 10, 15:58)
Man Hiurem tai tvirtos, žinančios ko nori ir mylinčios moters idealas.

nu as manau tais laikas nebuvo nei vienos sultan, kuri nebutu norejusi, kad butent jos sunus taptu sultonu. Visos to sieke, ta pati Mahidevran, turedama vieninteli sunu, kuri manau tikrai be galo mylejo, is kailio neres, kad jis i sosta sestu. ir tai visiskai normalu.
QUOTE(Leksa @ 2014 08 11, 12:51)

Reikia paziureti seriala iki pabaigos, tada pamatytum kokia didele ta meile tarp ju buvo. O kiek Hurrem dar islies asaru, kiek kentes del Suleymano.
QUOTE(Aylin @ 2014 08 11, 14:30)
Reikia paziureti seriala iki pabaigos, tada pamatytum kokia didele ta meile tarp ju buvo. O kiek Hurrem dar islies asaru, kiek kentes del Suleymano.
o kam pabaigos? As ja DABAR vertinu. Dabartinius poelgius. Ir kazin ar ziuresiu iki galo. Nepatinka man kai filme pagrindine heroje yra neigiama

QUOTE(Leksa @ 2014 08 11, 13:36)
o kam pabaigos? As ja DABAR vertinu. Dabartinius poelgius. Ir kazin ar ziuresiu iki galo. Nepatinka man kai filme pagrindine heroje yra neigiama 

Kelinta serija dabar rodo?
na nezinau, ji visokia bus, ir neigiama, ir gera ir kencianti motina praradusi savo vaikus, ir mylinti zmona. Man vis tiek Hurrem visada patiko, o ypac Meriyem vaidyba
O kaip vertinante Hiurem uzsidegima imtis labdaringos veiklos?
Kazkodel man cia irgi garbes troskimu, noru, kad visi apie ja kalbetu, kvepia, o ne tikrai nuosirdziu noru padeti.

Kazkodel man cia irgi garbes troskimu, noru, kad visi apie ja kalbetu, kvepia, o ne tikrai nuosirdziu noru padeti.

Hiurem gudri lapė ir tiek. Žino kaip gauti to, ko nori, apsukri, sumani, tačiau toli gražu nei nuoširdi, nei mylinti. Meilės sultonui nemačiau nei serialo pradžioje, nei pabaigoje, suokdavo gražius žodžius tik tada, kai jau uodega degdavo ir reikėdavo gelbėt savo kailį, niekšybių prikrėtus.
Į vaikus taip pat žiūrėjo tik kaip į įrankius sau padėtį pasigerinti, juk ir Michirmah ištekino vien tam, kad jos sūnūs turėtų didesnį palaikymą iš Riustemo pusės. Man ji falšyva moteriškės, į viską žiūrinti egoistišku žvilgsniu. Mahidevran gal ir ne šventa, tačiau ji man labiau prilipo, jos meilė Mustafai kaip sūnui, manau, buvo tyresnė, tikresnė, nesimėtydavo grasinimais į kairę į dešinę ir neisterikuodavo taip, kaip Hiurem, kuri kartais staugdavo lyg ir džiunglių atėjus. Kas dėl labdaros, juk ji pirmą kartą ja užsigeidė užsiimti, kai užpavydėjo Mahidevran, kad ana gali tai daryti

As manau, kai nepatinka personažas, gali ir kalnus nuversti, milijoną kartu ką nors įrodinėti. Bet vis tiek liks nemėgstamas ir tiek.
Kaip ir nuo filmo pradžios, vis stengėsi taikytis, įtikti, bet vis tiek ja norėjo atsikratyti..Na ir tapo tokia kokia yra, vis mato priešus aplink.. Ir aš tikriausiai plėšyčiausi kaip ji. dėl savo ir vaikų išlikimo.
Koks ten bebūtų tas Mustafa gerietis ar blogietis, Jis buvo pirmas eilėje i sosta, jam žengus į sosta Hiurem ir vaikų galvos būtų lėkusios, visi to ir laukė. Tokia realybė buvo.
Nors man irgi pikta, kad kūrėjai ją tokia neigiama parodė..nors labai netrukdo, aš vis tiek už ją.
Kaip ir nuo filmo pradžios, vis stengėsi taikytis, įtikti, bet vis tiek ja norėjo atsikratyti..Na ir tapo tokia kokia yra, vis mato priešus aplink.. Ir aš tikriausiai plėšyčiausi kaip ji. dėl savo ir vaikų išlikimo.
Koks ten bebūtų tas Mustafa gerietis ar blogietis, Jis buvo pirmas eilėje i sosta, jam žengus į sosta Hiurem ir vaikų galvos būtų lėkusios, visi to ir laukė. Tokia realybė buvo.
Nors man irgi pikta, kad kūrėjai ją tokia neigiama parodė..nors labai netrukdo, aš vis tiek už ją.