Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Isyankar @ 2014 06 27, 21:32)
Taip. Ji su Riustemu Paša surengė sąmokslą ir įtikino Suleimaną nužudyti Mustafa.

Gal geltoninkit geriau, nes bus kas supyks biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Alekto @ 2014 06 27, 21:43)
Mano galva, tai ne Hiurem kalta dėl Validė mirties schmoll.gif

Mano nuomone tokia pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2014 06 27, 16:35)
Kiek aš skaičiau tai Mahidevran išgyveno ilgiausiai pragyveno ir Hiurem ir patį Sultoną smile.gif

Nežinojau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 28, 13:02)

Mano nuomone tokia pat  4u.gif

Na aš manau kitaip.Gi paskutinį kartą su Validė susitiko Hiurem,ji prikalbėjo visokių nesamonių,kad ji viska sutvarkys ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 06 27, 21:18)
O Hiurem kalta dėl Mustafa sūnaus mirties?

del Mustafa sunaus tai ne ji kalta, jis raupais apsirgo.

QUOTE(Isyankar @ 2014 06 27, 21:32)
Taip. Ji su Riustemu Paša surengė sąmokslą ir įtikino Suleimaną nužudyti Mustafa.

klause ne apie Mustafa, o apie Mustafos sunu.
Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2014 06 28, 18:07)
Nežinojau  blink.gif
Papildyta:

Na aš manau kitaip.Gi paskutinį kartą su Validė susitiko Hiurem,ji prikalbėjo visokių nesamonių,kad ji viska sutvarkys ir t.t.

Bet jei Ibrahimas nebutu isdaves Hatidze ir Valide neutu to suzinojusi, ji isvis nebutu i ligos patala atgulusi, o jau ar hiurem ar kas kitas cia galejo kalbet ka nori, kai zmogus su insultu ar infarktu(speju, butent vienas is ju jai ir buvo) tai kiek ten reikia, didesnis sukretimas, ir va uzteko jai tos kalbos hiurem, bet del visko kalta ne Hiurem o Ibrahimas, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 28, 20:19)

Bet jei  Ibrahimas nebutu isdaves Hatidze ir Valide neutu to suzinojusi, ji isvis nebutu i ligos patala atgulusi, o jau ar hiurem ar kas kitas cia galejo kalbet ka nori, kai zmogus su insultu ar infarktu(speju, butent vienas is ju jai ir buvo) tai kiek ten reikia, didesnis sukretimas, ir va uzteko jai tos kalbos hiurem, bet del visko kalta ne Hiurem o Ibrahimas, mano nuomone.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia lygiai tas pats ,kad ir hatidze pasiuto ant hiurem kad pasake apie ibrahimo isdavyste biggrin.gif kas kaltas o ka apkaltina.
Atsakyti
Labai laukiu siandienines serijos, zada but begalo idomi 4u.gif
Vakarykste irgi labai patiko, bet jau Ibrahimo pasiputimo laipsnis ne dienom, o valandom dideja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 29 birželio 2014 - 09:40
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 29, 08:40)
Labai laukiu siandienines serijos, zada but begalo idomi  4u.gif
Vakarykste irgi labai patiko, bet jau Ibrahimo pasiputimo laipsnis ne dienom, o valandom dideja  biggrin.gif

siandien Ibrahima nuzudys ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 06 29, 09:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  cia lygiai tas pats ,kad ir hatidze pasiuto ant hiurem kad pasake apie ibrahimo isdavyste  biggrin.gif kas kaltas o ka apkaltina.

taigi net Sah pasake Hatidze, kad del isdavystes ne Hiurem kalta, o Ibrahimas, bet tai Hatidze dzin, jei kas, del visko kalta Hiurem, itariu kai bus nuzudytas Ibrahimas, irgi bus kalta Hiurem, nors del visko pats kaltas, nes jau pasiputimas tikrai net ne valandom auga, o minutem doh.gif doh.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 29, 10:40)
Labai laukiu siandienines serijos, zada but begalo idomi  4u.gif
Vakarykste irgi labai patiko, bet jau Ibrahimo pasiputimo laipsnis ne dienom, o valandom dideja  biggrin.gif

as irgi laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Ibrahimas tikrai pasipūtęs, bet ir Hiurem gerai žibalo į ugnį įpila. Tik ir žiūri kaip čia juo atsikratyti, nepavyko nužudyti, tai dabar bando kitaip pašalinti. Ir viskas tik dėl savų principų, dzin, ar Ibrahimas įžeidė ar neįžeidei Suleimaną, svarbu savo ambicijas patenkinti... kuo toliau, tuo labiau matosi, kad jokios meilės sultonui ji nejaučia, totali savanaudė viskas tik dėl naudos SAU, nei dėl vaikų, nei dėl dar ko, svarbu, kad pačiai gerai būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 06 29, 11:56)
siandien Ibrahima nuzudys ? unsure.gif

manaui, kad taip, kazkas anksciau dar minejo, kad 85 LNK serijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 29, 12:28)
Ibrahimas tikrai pasipūtęs, bet ir Hiurem gerai žibalo į ugnį įpila. Tik ir žiūri kaip čia juo atsikratyti, nepavyko nužudyti, tai dabar bando kitaip pašalinti. Ir viskas tik dėl savų principų, dzin, ar Ibrahimas įžeidė ar neįžeidei Suleimaną, svarbu savo ambicijas patenkinti... kuo toliau, tuo labiau matosi, kad jokios meilės sultonui ji nejaučia, totali savanaudė viskas tik dėl naudos SAU, nei dėl vaikų, nei dėl dar ko, svarbu, kad pačiai gerai būtų doh.gif

Bet savo likima jis pasirinko pats, kas kad ji pila zibalo(ji pasakoja tai, kaip jai atrodo, jos vietoje gal ir jus galvotumete ta pati) sultonas mazai kreipia demesio ka ji sneka, nereikia cia vel hiurem kisti doh.gif jei ne jo pasiputimas, tai dar gal butu buves gyvas, bet ne hiurem cia kalta kad jis mire, ne ji kalta kad jo pasiputimas buvo virs visko, o ir siaip geras ir jis, nebuvo jis toks istikimas koki vaizdavo, ne karta ir pamelaves, ir daug ka nuslepes nuo sultono buvo, savo irgi turejo ketinimu, taip kad gaus to ko nusipelne.

O hiurem saunuole, kovoja uz save ir savo vaikus, tais laikas ta pati turbut buciau dariusi, jei buciau gyva norejusi likti.
Atsakyti
O aš labai apsidžiaugsiu, kai Hiurem galą gaus, nes jau tokia šlykštynė ir nė velnio ji už tuos vaikus nekovoja, žiūri tik kaip savo savimeilę patenkinti. Už ką tą vargšę Mehmeto mylimąją išvarė? Už nieką, ogi jai šiaip norėjosi, kaip ir Mihrimah "atmušė" nuo Tašlidžėj. Skaudina tuos vaikus, jų gerovė išvis paskutinėj vietoje doh.gif doh.gif
O šiandien kokia graudi serija verysad.gif Viskas sukosi apie Ibrahimą, kokie gražūs man jo monologai, meilės žodžiai Hatidžei išvis privertė ašarą išspausti... gaila man jo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 29 birželio 2014 - 17:33
Tai, kad haremo įstatai tokie, kad jei pastoji nuo princo, tai abortas ir ištrėmimas iš rūmų rolleyes.gif

Kažkaip sukrėtė mane šian serija. Nors ir nelabai man Ibrahimas, bet vistiek liūdna ax.gif

Ir kaip visada man Siumbiulis "pramuša" biggrin.gif Man jo tie paburbėjimai, eisena visada šypsena sukelia biggrin.gif
Atsakyti