Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Soled @ 2014 06 29, 19:29)
Nu jūsų ir kultūra doh.gif  Varge, išgerkit valerijono gal doh.gif Ir šiaip istorijos pamokos man nereikia, gerai žinau tų laikų santvarką, bet pasirodo, jei nesi Hiurem šalininkė šioje temoje negalima nė žodžio parašyti, nes tuoj būsi sukritikuotas už NETEISINGĄ nuomonę. Rėkaujat kaip turgaus boba, čia koks jūsų tikslas buvo? mane įtikint pakeist savo nuomonę apie serialo veikėjus?  doh.gif  doh.gif
Diskutuokit vienos su savim tada, matai negalima apie Hiurem nė vieno blogo žodžio parašyt... atsirado matai temos šeimininkės doh.gif  doh.gif  doh.gif Pati ir ATSIBUDINĖK, MOTERIE, jei tau ir reikia. Aiškina matai kažkokia,ką  man apie serialą rašyt

cia kas ir rekauja, ir kuriai kulturos pamoku reiketu tai jums, nes ne as jums persu savo nuomone, bet jus atejusi rekiat savo nuomone. kodel jus galit reikstis, o as savo nuomones negaliu pasakyti, nors ji ir priesinga jusiskiai? j
o jei jus izeidine pavadinimas jus moterim, tuomet jei jus vyras, atsiprasau, nes moteriai tai neturetu buti joks izeidimas, nes neisvadinau jusu kazkaip nepagarbiai.

iki siol kazkaip bendravo taikiai ir salininkes ir prieses hiurem, tik jums cia kazko uzkliuvo viskas, turbut tikejotes, kad ateisit, isreksit savo nuomone, ir visos su jumis sutiks? deja taip nebus

ir dar karta sakau, as jums nieko neaiskinu, rasykit ka norit, tiesiog ismokit diskutuoti ir priimti ir kitokia nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 29 birželio 2014 - 18:48
Kas man užkliuvo, MOTERIE, atsakyk? Tu čia priskretai, su tūkstančiu šauktukų, nes matai nepatiko moteriai ką parašiau ir puolė aiškint, kaip kokį koraną, serialo "tiesas". Vat, jei tau kas nepatinka, tai ir neskaityk, rašysiu ką norėsiu, o tu gali putotis kiek nori, neprašiau, kad tu man aiškintum, kokia Hiurem gera ir teisinga, MOTERIE.

Nieko neaiškini??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ką tuomet reiškė ta tavo "paklodė" su visais išvedžiojimais, kas būtų buvę Mehmetui, Mihrimah ir apie anų laikų papročius, m? Kas jei neaiškinimas? lotuliukas.gif

Vat būtent viskas buvo gerai, kol tu neužsiputojai, kaip pasiutlige sergantis šuo, ir nepradėjai čia varyt tirados, kokia mano nuomonė NETEISINGA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 29 birželio 2014 - 18:53
QUOTE(Soled @ 2014 06 29, 19:51)
Kas man užkliuvo, MOTERIE, atsakyk? Tu čia priskretai, su tūkstančiu šauktukų, nes matai nepatiko moteriai ką parašiau ir puolė aiškint, kaip kokį koraną, serialo "tiesas". Vat, jei tau kas nepatinka, tai ir neskaityk, rašysiu ką norėsiu, o tu gali putotis kiek nori, neprašiau, kad tu man aiškintum, kokia Hiurem gera ir teisinga, MOTERIE.

Nieko neaiškini??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai ką tuomet reiškė ta tavo "paklodė" su visais išvedžiojimais, kas būtų buvę Mehmetui, Mihrimah ir apie anų laikų papročius, m? Kas jei neaiškinimas? lotuliukas.gif

ka reiskia? atsakymas i jusiski pasisakyma, o jus ko tikejotes, ateisit, pilsit savo putas, ir jums nieko atsakyti negalimes? deja teks susitaikyti ir su kitokia nuomone, nes cia, jei dar nepastebejot, o kaip matau nepastebejot, vyksta diskusijos, o jau kas tai yra, galit placiau pasidometi visagaliame google. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 29, 19:56)
ka reiskia? atsakymas i jusiski pasisakyma, o jus ko tikejotes, ateisit, pilsit savo putas, ir jums nieko atsakyti negalimes? deja teks susitaikyti ir su kitokia nuomone, nes cia, jei dar nepastebejot, o kaip matau nepastebejot, vyksta diskusijos, o jau kas tai yra, galit placiau pasidometi visagaliame google. sekmes mirksiukas.gif

Oi susipykus tu su logika absoliučiai lotuliukas.gif Aš tavęs nieko neklausiau, tai į ką tu man atsakinėjai? biggrin.gif Ką su tavim diskutuot galima, MOTERIE, išgerk kokio valerijono, nes tikriausiai tau nuo šauktukų rašymo net klaviatūra užsikirto biggrin.gif
Atsakyti
"atsibuskit, moterie!!!"
trys sauktukai, jau kazka reiskia...
kazin ar neteks keist nuomones, bo visko gali buti:)
Atsakyti
Įdomu nuo ko ji man liepė atsibust? biggrin.gif ai bandė atverti akis vienintelei ir neginčijamai serialo TIESAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 29, 19:58)
Oi susipykus tu su logika absoliučiai lotuliukas.gif Aš tavęs nieko neklausiau, tai į ką tu man atsakinėjai? biggrin.gif Ką su tavim diskutuot galima, MOTERIE, išgerk kokio valerijono, nes tikriausiai tau nuo šauktukų rašymo net klaviatūra užsikirto biggrin.gif

Man rodos, jums reiktų valeriono. Jus oponentė bent jau netujino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 06 29, 20:07)
Man rodos, jums reiktų valeriono. Jus oponentė bent jau netujino doh.gif

Pritariu, ir as siulyciau butent Soled valerijono, visai nesivaldo jau kazkaip, cia gi tik serialas, kam tokios aistros schmoll.gif
Atsakyti
Nu va sakiau, jei Hiurem nepalaikai, tavo nuomonė neteisinga ir nėra čia ką veikti kitokios nuomonės narėms, oi pasakiau, kad Hiurem dėl savo vaikų nesistengia iškart... atsirado geradarė, kuri man liepė atsibusti ir su tokia "aistra" aiškino, kaip čia viskas yra IŠ TIKRŲJŲ, nes aš nieko nesuprantu ir mano nuomonė apie serialą išvis NETEISINGA, nes ji ne tokia, kokios dauguma. Ok diskutuokit vienos, liaupsinkit Hiurem ir perspėju iškart kitas - nebandykit pareikšt priešingos nuomonės, nes tuoj būsit "sutramdytos" tiesos "atvėrėjos" blink.gif
Atsakyti
Nesipykit 4u.gif
Man ir net labai nepatinka Hiurem ir turbut iki filmo galo nuomones nepakeisiu, aplamai man ji ir kaip moteris filme visai nesimpatiska, tokia gremezdiska baba jyga doh.gif Nors negrazu turbut taip sakyti, persiprasau smile.gif Gaila, nemaciau sio savaitgalio seriju, bet is komentaru sprendziu, bus idomu ir liudna perziureti, gaila Ibrahimo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 29, 20:16)
Nu va sakiau, jei Hiurem nepalaikai, tavo nuomonė neteisinga ir nėra čia ką veikti kitokios nuomonės narėms, oi pasakiau, kad Hiurem dėl savo vaikų nesistengia iškart... atsirado geradarė, kuri man liepė atsibusti ir su tokia "aistra" aiškino, kaip čia viskas yra IŠ TIKRŲJŲ, nes aš nieko nesuprantu ir mano nuomonė apie serialą išvis NETEISINGA, nes ji ne tokia, kokios dauguma. Ok diskutuokit vienos, liaupsinkit Hiurem ir perspėju iškart kitas - nebandykit pareikšt priešingos nuomonės, nes tuoj būsit "sutramdytos" tiesos "atvėrėjos" blink.gif

Niekur jus nedinkit:) man irgi buvo pasiulyta neziuret serialo, jei nepatinka pagrindine heroje, bet as vis tiek karts nuo karto ikisu trigrasi:),ir man jusu komentarai superiniai, tiesiai i desimtuka:) taip ir toliau nepasiduokim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Serija labai graudi, daug pasakyta ne tik žodžiais, bet ir veikėjų mimikomis, muzikiniu fonu, visa tvyranti nuotaika buvo labai liūdna, "vedanti" link Ibrahimo mirties... verysad.gif o pargietis nuostabus personažas, vienas geriausių seriale, Okan Yalabik'as nerealiai suvaidino, charizmatiškas aktorius nieko nepasakysi. O kokie monologai už širdies griebiantys, jau tas paskutinis Hatidžei tai išvis šedevras, iki širdies gelmių veriantis...

Hiurem man išvis net į sultan nepanaši. Tokia gremėzdiška kaimietukė, įrengta į gražius rūbus. Nėra pas ją sultan stoto. Mahidevran visai kitokia, kažkokia oresnė, didingesnė, savo prigimti kaip sultan, tokira grakšti eisena, o Hiurem isterikė ir rėksnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 birželio 2014 - 19:35