QUOTE(Nanita)
Nauju kol kas serijų,Otmena vsex ogranicenij bei Dvorniazka Lialia,neidėjo.Pastarasis visai nieko,
Visgi 
čigonas Ramiras ir man patiko,toks uch

Youtube,jei nežinojai jau net 5 serijos yra,Kinozal.tv tik dvi įdėjo.
Galvoju atsisiųsti,Я Ангина,ar kas matėt?Mačiau per tv. reklamą,toks su jumorų,pasirodė.
Kur visos dingusios?

Nanita,
Отмена всех ограничений aš jau vakar pažiūrėjau, jau buvo visos serijos, t.y. paskutinės įkeltos.
Дворняжка Ляля mačiau 4 serijas, 5-os lyg gi dar nėra. Laukiu. Tik įdomu, ar šiandien įkels ar tik pirmadieni.
Bet jei rimtai yra 5 serija, įkelk man nuorodą, prašau. Mielai pažiūrėčiau dabar, kol laiko turiu.
Bet tai gerai 4-je serijoje baigėsi, maladec ji, a ne? Ne iš kelmo spirta mergaitė.Kinozale aš nei vieno filmo nežiūriu/nelaukiu. Žiūriu arba online, arba YouTube.
Esu žiūrėjusi
Я - Ангина!, man asmeniškai, patiko tik pirmos serijos, kol veiksmas ją siejo su
Анатолий Гущин. Komediniai niuansai ten buvo tarp jų. Va tas man ten ir patiko.
Nežinau kur visos. Ko gero mėgaujasi paskutinėmis vasaros dienomis, arba rūpinasi kokiais mokykliniais apsipirkimais vaikams.
O mes tai vakar visą dieną praktiškai parduotuvėse praleidome, lauktuvių pirkom artimiesiems į LT. Po truputi kaupiames išvykimui. 5 val skrydžio, ir mes pirmadieni jau namie
Čia, per muzikos kanalą, dažnokai leidžia šį klipuką. Labai gražiai persipina nauja su sena, ir atvirkščiai.
ახალი კლიპი რაჭაზე - Welcome To Georgia, RachaNa bet tikrai, jų tie šokiai, kažkas tokio, tiek energijos reik turėt, ypač vyrams.
Jie čia propoguoja tik gyvą muziką kavinėse, restoranuose: dainuoja, šoka, pianinu skambina, smuiku griežia.
Viename restorane, kai sužinojo, kad mes svečiai iš Vilniaus, nepatikėsit, mums dainavo (lietuvių kalba)
'O tu pašvilpauki bernioke, iš Suvalkijos lygumų...' Man šita daina niekad nepatiko, bet jau tada tai labai gražiai skambėjo
Gal todėl, kad lietuvių kalbos buvau pasiilgusi iš kitų lūpų, nes per visas atostogas čia, sutikom tik vieną lietuvių šeimą.
V.ž.
вот такой компот
Ir į temą
сегодняшняя премьера''Идеальный мужчина'' /2014/трейлерhttp://kinozal.tv/de....php?id=1245260