Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 08 22, 12:03)
Kur visos dingusios? smile.gif

as tai siandien nuo ryto su vaikais per gyd.ejau_rugsejis juk nebe uz kalnu, tai med.pazymas mokyklai, darzeliui blink.gif doh.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 08 22, 13:25)
Отмена всех ограничений
O mes tai vakar visą dieną praktiškai parduotuvėse praleidome, lauktuvių pirkom artimiesiems į LT. Po truputi kaupiames išvykimui. 5 val skrydžio, ir mes pirmadieni jau namie wub.gif

pagaliau bus ka ziuret thumbup.gif
laukiam sugryztant 4u.gif cool.gif

LABA VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 22, 12:43)
Ir kaip tau šis serialas,neparašei ax.gif Pirmos serijos kiek supratau,labai patiko,o toliau? smile.gif Tik,prašau nerašyk kokia pabaiga smile.gif

Я-Ангина,dar nesiunčiau,prisiminiau,kad Stanica seniai žiūrėjau smile.gif

Kokie orai ten pas jūs?Pas mus jau ruduo verysad.gif
Man patiko visas serialas. Likusios serijos tikrai nenublanko prieš pirmąsias.

Įsivaizduoji, čia rodo tą Пока станица спит (per rusišką kanalą) net neįsivaizduoju kurią seriją jau rodo, bat jau toli... Net aš pažiūrėjau porą serijų, ir ta Марыся, kaip suprantu, kokia buvo tokia ir liko, vis ten kažką rezga, kuria visokius planus-chuliganus, niekaip neapsiramina...

Čia amžina vasara. Jokio vėjo, jokio lietaus, jokio debesėlio. Karšta. Vakar pvz pavėsy, apie 18val +42. Saulėje virš +53. Kokią 23val +33. Ir taip per visas atostogas, be pokyčių, vienodai. Vienąsyk pas juos čia dienos metu buvo +35, tai neva jau pas juos čia atšąlo, taip taip. Viena gruzinė mums taip ir pasakė, прохладно сегодня.
Sakai ruduo Lietuvoj? Šiek tiek skaičiau, kad atvėso. Bet dabar nelabai įsivaizduoju. Sakiau mamai skambinsiu, paklausiu kaip ten tie orai, kaip ten mums rengtis, nes jei oro uoste išlips vaikai su maikutėm šortais, o aš su berankove suknele, ir kokie bus +10, tai ką aš žinau...
Ir apskritai, negaliu patikėt, kad jau ruduo čia pat. O kai pagalvojau, kad tik-jau už 4-rių mėn Kalėdos, tai...

Oho blink.gif virs +40 ir dar kiekviena dieną.Man jau būtų per karšta.Pas mus (Vilniuje)dabar apie +20,naktimis lyja,vėjuota,šiaip kaip ir ne šalta bet kai visą mėnesį buvo apie 40,kūnas reikalauja šilumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 22, 14:44)

mirksiukas.gif tai, kad kai Taves nera, tai temoj - mirtina tyla verysad.gif
o kai pasirodai, tai bent kokiu naujienu ikeli thumbup.gif

paziurejau_Крыса (4 серии из 4) (Алена Званцова) / [2010, мелодрама]_idomus, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@)
as tai siandien nuo ryto su vaikais per  gyd.ejau_rugsejis juk nebe uz kalnu, tai med.pazymas mokyklai, darzeliui blink.gif doh.gif
O tavo vienas iš vaikiukų jau mokyklinukas?
Matyt kažką supainiojau, nes galvojau kad lyg darželinio amžiaus.
O gal šiemet pirmas skambutis?
QUOTE(Sim@)
mirksiukas.gif tai, kad kai Taves nera, tai temoj - mirtina tyla verysad.gif o kai pasirodai, tai bent kokiu naujienu ikeli thumbup.gif
Čia tik sutapimas mirksiukas.gif

Nžn ar kas dar žiūri ''Дворняжка Ляля'' be manęs ir Nanitos,
bet jei kas ieško 5-tos seerijos, galima pažiūrėti čia

"Дворняжка Ляля" - 30 серий (первый сезон)
"Красотка Ляля" - 30 серий (второй сезон)
"Ляля. Возвращение" 35 серий (третий сезон)

Truputi ne į temą, bet man gražu.
Daugiau skiriama mergaitėms, mamoms, moterims,
o apie berniukus, sūnūs ir ne tiek jau daug.

Ты вырастешь, и я не буду знать,
С кем ты проводишь дни и даже ночи,
Но я все так же буду называть
Тебя как в детстве – милый мой сыночек.

Ты вырастешь…Ты будешь принимать
Судьбы удары, думаю, достойно.
И зубы стискивать и кулаки сжимать,
А я уже не поцелую там, где больно.

И если с папой мы не справимся уже
(Там кран потек или другие беды),
Твой голос в трубке твердо скажет мне:
«Мамуль, не трогай ничего – сейчас приеду»

Ну а пока – пижамка в облаках,
И на ночь про слона и Айболита.
Твое сердечко в маминых руках,
Душа еще ранима и открыта.

Я очень постараюсь, мой родной,
Дать, что смогу, и отвести ненастья:
Чтоб детство ты с улыбкой вспоминал,
Чтоб знал, каким бывает счастье...

smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 22, 20:02)
O tavo vienas iš vaikiukų jau mokyklinukas?
Matyt kažką supainiojau, nes galvojau kad lyg darželinio amžiaus.
O gal šiemet pirmas skambutis?g]

taip, Matas (7 m.)
mano šiemet jau eis į pirmąją klasę 4u.gif net nežinau, kaip jam seksis, nes aš jau pamažu pradėjau rimčiau darbo ieškotis (nebenoriu namie sedet, juolab, kad musu namas gavo sutikima namo renovacijai, tai baisu ir pagalvot, kiek paskaiciuos 1 butui pagal kvadr. blink.gif doh.gif );
Ir siemet Matui pirmas skambutis cool.gif 4u.gif
namu aplinkoj tai labai spyriojas, kaip neva "neisiu i mokykla", "nesimokysiu, nes man neidomu" ir pan.
o dukrele Ugne (4 m.) tai toliau darzelin keliaus wub.gif kadangi musu lankomas darzelis buvo vasarai del renovacijos uzdarytas, tai labai laukiam, kada bus baigti remontai, grupes bus sviesios, grazios, erdvios ir pan.
Tokie reikalai svarbus si rugseji pas mus cool.gif
vakar, beje, Matas gavo pirma laiska...nuo savo busimos pirmoku mokytojos. As tai buvau labai nustebinta, nes labai matos, kad mokytoja - thumbup.gif , rupinasi savo busimais "vaikais", siuncia sveikinimus, priminimus, siulo draugyste 4 metus:)

iseinu ziuret_Отмена всех ограничений (1-16 серии из 16) / [2014, мелодрама] 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 22 rugpjūčio 2014 - 19:14
QUOTE(Visgi @ 2014 08 22, 20:02)

Truputi ne į temą, bet man gražu.
Daugiau skiriama mergaitėms, mamoms, moterims,
o apie berniukus, sūnūs ir ne tiek jau daug.

wub.gif Kaip gražu,o kai aš tokia žliumba,tai pora ašarėlių ne tik susikaupė,bet ir nukapsėjo ant stalo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 22 rugpjūčio 2014 - 19:28
QUOTE(Visgi @ 2014 08 22, 12:25)
сегодняшняя премьера
''Идеальный мужчина'' /2014/

kam tos keturios serijos
būtu pakakę ir poros
Atsakyti
Visgi,nu bet kaip pataikiai su eilerasciu!mano sunus,paskutinias atostogu dienas,leidzia pas mociute(labai retai mes issiskiriame nakciai)siandien trecia para kai atskirai,o as jau sau vietos nerandu.Zinau,kad jam viskas ten gerai,skambina patenkintas,linksmas bet man tooookiaaa tustumaaaa...Ir dar eilerastis...asaruoju.

Atsakyti
paziurejau_Отмена всех ограничений (1-16 серии из 16) / [2014, мелодрама] , geras filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 23, 00:26)
paziurejau_Отмена всех ограничений (1-16 серии из 16) / [2014, мелодрама] , geras filmas, patiko 4u.gif

Sim@,o tu prasuki i prieki ziuredama filmus? blush2.gif Per toki trumpa laika,net 16 seriju paziurejai smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 23 rugpjūčio 2014 - 08:57
QUOTE(Nanita @ 2014 08 23, 09:56)
Sim@,o tu prasuki i prieki ziuredama filmus? blush2.gif Per toki trumpa laika,net 16 seriju paziurejai  smile.gif

kodel per trumpa?
nuo 20.00 iki 00.30 val.gaunas viso - 4,5 val._ir kam prasukt? g.gif

laba diena 4u.gif
laukiam geriau Visgi sugryztant cool.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti