Oj paneles su COREL DRAW TURIU antspaudu medi irgi drauge dare jei reikia prasom
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 20:52)
O, as turiu , kur varle buciuja, tuoj parodysiu
http://www.part.lt/i...0a835a0b107.jpg
Tai, man vyras sako, ko ten sedi, jau vestuves atbaliavotos, ot o as negaliu jau be merginu, LOMKES
, Zinokyte per vestuves jei tik taip sakik tai dar keliu pakviestu svociauti, tik vyras d
bar sako reikia prasyti banka is jaunuju ir viska beveik pirkti ir prijuoste ir antpecius komendantams ir maiselius sekretorems, zodziu but
gudresnems, tai netaip krs per kisene, nes tos smulkmeneles oho kiek kainuoja, na kam as cia sakau ir taip visos viska zino

Papildyta:
Oho koks grozis, as tai gal kitakart tu vestuviniu saldainiu su pagrindiniais nemaisysiu, o vyras kaip tik sako yra zmonems upo tuos saldaiius kasike eiskotis

http://www.part.lt/i...0a835a0b107.jpg
Tai, man vyras sako, ko ten sedi, jau vestuves atbaliavotos, ot o as negaliu jau be merginu, LOMKES

Papildyta:
Oho koks grozis, as tai gal kitakart tu vestuviniu saldainiu su pagrindiniais nemaisysiu, o vyras kaip tik sako yra zmonems upo tuos saldaiius kasike eiskotis

Oj kaip fainai, baik mane erzinti su savo fotkėm

Maniškis irgi ta pati sako

Nu, bet jaučiu kai išlėksim ilsėtis, tai atitruksiu

O aš tu saldainuku ir nemaišiau, jie budavo tose dėžutėse

QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 20:58)
gražu,atrodot kaip karalienė
n kartų žiurėjau jūsų nuotraukas
nors inevas irgi nemaziau atsiliko
(tikiuosi niko nesumaisiau
)

Aciu brangioji, man inevas kudesne atrodo, as kazkaip pampuske nuotraukuose isejau, nors sveriau 58 kg, ugis mano 167cm

Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 21:00)
Oj kaip fainai, baik mane erzinti su savo fotkėm
, ko ten sėdi
, o aš tai kad kitaip jau nebegaliu
nėr čia ko, visiem po kelis

Na biskeli, kolege reikia kitoms pasirodyti, visos taip uz mus kumscius laike, net gera ora mums pribure

Na pas tave isvis prasmatniai saldainiai ir net dezutese, o tu tos skanestus gribukus ir t.t. i savo ta papuosta kasika dejai, nesutepliojo tau jo labai, mano kasikas tai gana svarus, nors imk ir eik kitas vestuves svoc

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:00)
Aciu brangioji, man inevas kudesne atrodo, as kazkaip pampuske nuotraukuose isejau, nors sveriau 58 kg, ugis mano 167cm 

QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 19:58)
gražu,atrodot kaip karalienė
n kartų žiurėjau jūsų nuotraukas
(tikiuosi niko nesumaisiau
)

Agam, aš irgi vis grožiuosi abiem

Misis Vomband, žinau, kad moterų negalima to klausti, bet... kiek tau metų?
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 21:07)

Atsiprasau, as tu rauksliu nemaciau

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:05)
Na biskeli, kolege reikia kitoms pasirodyti, visos taip uz mus kumscius laike, net gera ora mums pribure
Na pas tave isvis prasmatniai saldainiai ir net dezutese, o tu tos skanestus gribukus ir t.t. i savo ta papuosta kasika dejai, nesutepliojo tau jo labai, mano kasikas tai gana svarus, nors imk ir eik kitas vestuves svoc
auti

Nu gerai, gerai rodik

Tikrai taip, skanėstus dėjau į kaše, bet viskas čiki, švaru, gražu, aš dar į darba nešiau vaišiu su ta kaše

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 26, 21:09)
Agam, aš irgi vis grožiuosi abiem
Be galo gražios buvo

Manes galima klausti tik atrodau as ne taip jaunai kaip tureciau, birzelio 30 d. bus 30 metu
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 19:54)
gal gali primint iš kur tokius saldainius pirkai? norfoje? ar lipfukus su wordu darei? 

Saldainius norfoj pirkau, lipdukus su peintu isgimdziau, nes kompe daugiau jokios programos ner pas mane, tik spausdinimui ikeliau i vorda. Tik popierius pas mane paprastas spalvotas, su dvipusia lipnia juosta klijavau.
Nuotraukytes visu super, man pavydas ima i jus ziurint
Is kur merginos suknes toookias grazias trauket? nu nerandu as, niekas neuzkabina, o va jus nerealios
man patiko ta mintis su kaliosais ir puodu
jauciu kopijuosiu
o as vakar prisiskaiciau, kaip agnemonas nervinas, puse nakties prabludijau:sapnuoju, kad cia darbu n, bet godziuos, kad antradienis, iki sestadienio toli, tada supanikuoju, kad jugi vestuves man treciadieni. nu zodziu

man patiko ta mintis su kaliosais ir puodu

o as vakar prisiskaiciau, kaip agnemonas nervinas, puse nakties prabludijau:sapnuoju, kad cia darbu n, bet godziuos, kad antradienis, iki sestadienio toli, tada supanikuoju, kad jugi vestuves man treciadieni. nu zodziu

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:10)
Atsiprasau, as tu rauksliu nemaciau
, tikrai kolege liuks atrodej, o tavo sukenka nors patogi buvo?

Patogi, bet biški didoka buvo

QUOTE(asmodeja @ 2014 06 26, 21:16)
Saldainius norfoj pirkau, lipdukus su peintu isgimdziau, nes kompe daugiau jokios programos ner pas mane, tik spausdinimui ikeliau i vorda. Tik popierius pas mane paprastas spalvotas, su dvipusia lipnia juosta klijavau.
Asmodėja o Tu kaunietė? Nes mūsų kaime norfoj tai tokių nėra