Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

Oj paneles su COREL DRAW TURIU antspaudu medi irgi drauge dare jei reikia prasom
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 20:52)
O, as turiu , kur varle buciuja, tuoj parodysiu mirksiukas.gif
http://www.part.lt/i...0a835a0b107.jpg
Tai, man vyras sako, ko ten sedi, jau vestuves atbaliavotos, ot o as negaliu jau be merginu, LOMKES lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , Zinokyte per vestuves jei tik taip sakik tai dar keliu pakviestu svociauti, tik vyras d lotuliukas.gif bar sako reikia prasyti banka is jaunuju ir viska beveik pirkti ir prijuoste ir antpecius komendantams ir maiselius sekretorems, zodziu but lotuliukas.gif  gudresnems, tai netaip krs per kisene, nes tos smulkmeneles oho kiek kainuoja, na kam as cia sakau ir taip visos viska zino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Oho koks grozis, as tai gal kitakart tu vestuviniu saldainiu su pagrindiniais nemaisysiu, o vyras kaip tik sako yra zmonems upo tuos saldaiius kasike eiskotis thumbup.gif  lotuliukas.gif

Oj kaip fainai, baik mane erzinti su savo fotkėm lotuliukas.gif doh.gif

Maniškis irgi ta pati sako lotuliukas.gif , ko ten sėdi g.gif , o aš tai kad kitaip jau nebegaliu lotuliukas.gif
Nu, bet jaučiu kai išlėksim ilsėtis, tai atitruksiu cool.gif nėr čia ko, visiem po kelis lotuliukas.gif

O aš tu saldainuku ir nemaišiau, jie budavo tose dėžutėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 20:58)
gražu,atrodot kaip karalienė wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  n kartų žiurėjau jūsų nuotraukas smile.gif
nors inevas irgi nemaziau atsiliko wub.gif  wub.gif  wub.gif (tikiuosi niko nesumaisiau blush2.gif )

Aciu brangioji, man inevas kudesne atrodo, as kazkaip pampuske nuotraukuose isejau, nors sveriau 58 kg, ugis mano 167cm doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 21:00)
Oj kaip fainai, baik mane erzinti su savo fotkėm lotuliukas.gif  doh.gif

Maniškis irgi ta pati sako lotuliukas.gif , ko ten sėdi g.gif , o aš tai kad kitaip jau nebegaliu lotuliukas.gif
Nu, bet jaučiu kai išlėksim ilsėtis, tai atitruksiu cool.gif nėr čia ko, visiem po kelis lotuliukas.gif

O aš tu saldainuku ir nemaišiau, jie budavo tose dėžutėse g.gif

Na biskeli, kolege reikia kitoms pasirodyti, visos taip uz mus kumscius laike, net gera ora mums pribure mirksiukas.gif

Na pas tave isvis prasmatniai saldainiai ir net dezutese, o tu tos skanestus gribukus ir t.t. i savo ta papuosta kasika dejai, nesutepliojo tau jo labai, mano kasikas tai gana svarus, nors imk ir eik kitas vestuves svoc mirksiukas.gif auti
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:00)
Aciu brangioji, man inevas kudesne atrodo, as kazkaip pampuske nuotraukuose isejau, nors sveriau 58 kg, ugis mano 167cm doh.gif

lotuliukas.gif oj, baik juokinti, nieko sau pampuška lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei visos tokios pampuškos butu, tai manikeniu žemė butu. Pas mane morda iškart sukrenta jei nors kila numetu doh.gif o numečiaun 7kg, tai visos raukšlės išlindo unsure.gif bet man pofik, aš vistiek graži lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 19:58)
gražu,atrodot kaip karalienė wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  n kartų žiurėjau jūsų nuotraukas smile.gif
nors inevas irgi nemaziau atsiliko wub.gif  wub.gif  wub.gif (tikiuosi niko nesumaisiau blush2.gif )

Agam, aš irgi vis grožiuosi abiem ax.gif ax.gif Be galo gražios buvo thumbup.gif

Misis Vomband, žinau, kad moterų negalima to klausti, bet... kiek tau metų?
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 21:07)
lotuliukas.gif oj, baik juokinti, nieko sau pampuška lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei visos tokios pampuškos butu, tai manikeniu žemė butu. Pas mane morda iškart sukrenta jei nors kila numetu doh.gif o numečiaun 7kg, tai visos raukšlės išlindo unsure.gif bet man pofik, aš vistiek graži  lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Atsiprasau, as tu rauksliu nemaciau mirksiukas.gif , tikrai kolege liuks atrodej, o tavo sukenka nors patogi buvo?
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:05)
Na biskeli, kolege reikia kitoms pasirodyti, visos taip uz mus kumscius laike, net gera ora mums pribure mirksiukas.gif
Na pas tave isvis prasmatniai saldainiai ir net dezutese, o tu tos skanestus gribukus ir t.t. i savo ta papuosta kasika dejai, nesutepliojo tau jo labai, mano kasikas tai gana svarus, nors imk ir eik kitas vestuves svoc mirksiukas.gif auti

Nu gerai, gerai rodik lotuliukas.gif nes man pačiai jau labai irgi idomu, viska pamatyti ax.gif

Tikrai taip, skanėstus dėjau į kaše, bet viskas čiki, švaru, gražu, aš dar į darba nešiau vaišiu su ta kaše biggrin.gif , tai visiem labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 26, 21:09)
Agam, aš irgi vis grožiuosi abiem  ax.gif  ax.gif  Be galo gražios buvo  thumbup.gif

Misis Vomband, žinau, kad moterų negalima to klausti, bet... kiek tau metų?

Manes galima klausti tik atrodau as ne taip jaunai kaip tureciau, birzelio 30 d. bus 30 metu
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 26, 19:54)
gal gali primint iš kur tokius saldainius pirkai? norfoje? ar lipfukus su wordu darei? ax.gif

Saldainius norfoj pirkau, lipdukus su peintu isgimdziau, nes kompe daugiau jokios programos ner pas mane, tik spausdinimui ikeliau i vorda. Tik popierius pas mane paprastas spalvotas, su dvipusia lipnia juosta klijavau.
Atsakyti
Nuotraukytes visu super, man pavydas ima i jus ziurint biggrin.gif Is kur merginos suknes toookias grazias trauket? nu nerandu as, niekas neuzkabina, o va jus nerealios blush2.gif
man patiko ta mintis su kaliosais ir puodu biggrin.gif jauciu kopijuosiu blush2.gif blush2.gif
o as vakar prisiskaiciau, kaip agnemonas nervinas, puse nakties prabludijau:sapnuoju, kad cia darbu n, bet godziuos, kad antradienis, iki sestadienio toli, tada supanikuoju, kad jugi vestuves man treciadieni. nu zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:10)
Atsiprasau, as tu rauksliu nemaciau mirksiukas.gif , tikrai kolege liuks atrodej, o tavo sukenka nors patogi buvo?

Patogi, bet biški didoka buvo ax.gif , nes kai susiaurino, aš dar apkudau, bet nieko, nepamečiau lotuliukas.gif , tik va labai džiaugiuosi, kad pasiemiau persirenkti rolleyes.gif , nes man buvo žiauriai karšta doh.gif . Tai aš po antro užsedimo, persirengiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 06 26, 21:16)
Saldainius norfoj pirkau, lipdukus su peintu isgimdziau, nes kompe daugiau jokios programos ner pas mane, tik spausdinimui ikeliau i vorda. Tik popierius pas mane paprastas spalvotas, su dvipusia lipnia juosta klijavau.

Asmodėja o Tu kaunietė? Nes mūsų kaime norfoj tai tokių nėra sad.gif
Atsakyti